18. decembar 2013.12 god. comment_154630 http://forzaitalianfootball.com/wp-content/uploads/2013/04/Fredy-Guarin-Inter1.jpg Datum rođenja: 30.6.1986. Pozicija: centralni vezni Nacionalnost: Kolumbijac http://metro.co.uk/2013/12/18/fredy-guarin-is-close-to-signing-for-chelsea-reveals-his-agent-4235053/ http://soccerlens.com/scouting-fredy-guarin-chelseas-next-superstar-signing/122759/ Škripi na poziciji centralnog veznog, može li Guarin da reši te probleme? Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154632 http://www.insidefutbol.com/2013/12/18/yes-chelsea-want-fredy-guarin-but-theyve-got-to-sell-him-the-club-inter-midfielders-agent/113813/ Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154633 Ne pratim Inter tako da ne znam koliko je dobar Guarin al brat bratu daj sta bilo da se pokusa nesto iskombinovati sa ovom ekipom.. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154655 Radije bi da pojedu svoja govna pa se iskrive za chibinog drugara iz Benfice, nego da uzimamo ovu robu iz second hand shopa. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154660 O jadan ti sam, Å¡to nam sjedaju na muku. Ja neznam koji ljudi su glavni za transfere u nas ali ako je to Mou onda će od nas bit jaÄi i one Galaxi "zvijezde" bez odbrane. Mislim da su poÄeli raditi one "balkanske transfere" gdje samo CD pogledaju. Kakav jbni Guarin. Ja navijam za Inter i nekad pogledam tekmu jer nemam živaca da poslije CFC-a i njih gledam jer su oni jedno 1000 puta gori od nas. Ovaj lik je mentalno stopiran. Ima neke prednosti kao Å¡ut ali jednostavno kad se posvaÄ‘a sa glavom nije dobar. I gdje je on takve igre pružio pa da bi se mi zainteresirali za njega??? U Interu imaju 2 i pol zdrava igraÄa sve ostalo je trulo. Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154672 Ja sam jos uvijek misljenja da smo mogli biti sada, trenutno u poziciji u kakvoj jesmo na konju sa bratom Meireles-om da je ostao, borben znao povuci kontru, nelos tehnicki i nije puno u godinama..... Ponovna kupovina samo da se zakrpe rupe mi nije najdraza, posto sam siguran kao i svi ovdje da je to pitanje, sto rece Wisey iznad radije odresite kesu i rijesite dugorocne probleme, a ne kljakati se iz sezone u sezonu. Iskreno se nadam da znaju sta rade. ps. ovo prvo iznad stoji uz pretpostavku da je informacija tacna, prvenstveno Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154674 Gledo sam par puta Inter ove i prosle sezone i pito sam se kako ovaj lik uopce igra u Interu. Nemam nista protiv Intera, ali ipak Chelsea je par godina na visoj razini od njih. Mislim da nam ne trebaju takvi ''poluigraci'' Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154703 Evo ja sa jaranom malo pisao o Guarinu XD Inace navijac intera, pa eto neki dijelovi razgovora al spominje mi ranokiu i hadzana. hahaha ( hadzan inace igra u 2oj bosanskoj ligi stopera :D) Mnogo se pise kako je ovo skoro pa gotov DEAL. Hmm b-( Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154714 E brate kako ste ga oprali izgleda da je vanserijski antitalent ! Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154716 Ne valja naslov jebo ga ja. Kako ovo iritira, sve viÅ¡e sliÄi na Chelsea Serbia. IgraÄ kao igraÄ, mogao bi proigrati u nas kao Gervinho Å¡to je proigrao u Romi. Ili Lovren u Sotonu. Ali sve je to maÄak u vreći. Da je Bog do Pirlo mlaÄ‘i tri-Äetiri godine pa ga dovesti, to bi bila divota. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154739 da smo mi ostavili Meirelesa sad nebi bilo kupovine,Guarin i nije neki igrac. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154740 Mislim da sam ga gledao 2-3 puta još dok je bio u Portu,tako da ne znam u kakvnom je sada stanju.. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154745 Nije loÅ¡ Guarin,ne znam Å¡ta se bunite? Pratim ja Inter Äesto zbog KovaÄića,ne fali Guarinu niÅ¡ta,jako potcjenjen igraÄ...samo pitanje kako će se snaći odma na ostrvu,trebat će mu možda vremena za prilagobu. Nas povezuju sa Inlerom iz Napolia :-?? Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154746 E brate kako ste ga oprali izgleda da je vanserijski antitalent ! Pa zamisli koliko je los, ako interovi navijaci govore za njega da je retardiran ? Inler je macka, bolji bi on bio izbor sto se mene tice. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154749 Nije loÅ¡ Guarin,ne znam Å¡ta se bunite? Pratim ja Inter Äesto zbog KovaÄića,ne fali Guarinu niÅ¡ta,jako potcjenjen igraÄ...samo pitanje kako će se snaći odma na ostrvu,trebat će mu možda vremena za prilagobu. Nas povezuju sa Inlerom iz Napolia :-?? Koliko je Guarin dobar, govori Äinjenica da je iz Porta doÅ¡ao u Inter na posudbu i onda su ga kao Å¡kart prodali Interu. Nakon Mourinha Inter nije doveo vrhunskog igraÄa. A i neće. Jedino mislim da može Å¡utirati s obje noge i da mu je to prednost, niÅ¡ta drugo. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154752 Bar koliko sam vidio do sad nije mi loÅ¡ igraÄ,a sad Å¡ta Mou planira sa njim,koliko može i da li uopće može dignuti joÅ¡ svoj nivo i doprinjeti vam pitanje je... A Å¡to se tiÄe Inlera ne znam kakav je,ni koje pozicije sve moze igrati? Osim Å¡to znam jedino da ima bombu u nogama i zabija stalno lude golove,a ovako Å¡to se tiÄe igre ne izgleda mi nesto posebno,protiv nas drugu utakmicu nije ni igrao,a u prvoj je bio loÅ¡ kao i cijela im ekipa...ako ga planiraju dovesti sigurno je da se ojaca klupa,jer nema kvalitete sigurno da igra pored ovih prvotimaca. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154754 Kao Å¡to sam i reko u temi zimski prl rok, lik ima samo Å¡ut i to bombaÄu a ostalo je oslabio od onog vremena iz Porta, mislim da je trkaÄ i radnik na terenu Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154760 Onog Guarina iz Porta bi uvijek uzeo bez razmisljanja. Da li mu Mou moze povratiti onu formu pitanje je. Mozda je on jedan od onih igraca kojima promjena sredine donese mnogo toga. Vidjecemo kako ce to izgledati. U Interu je pao mnogo kao i Perreira koji je takodje u Portu bio interesantan igrac. A kako da ne propadnes kad ti je trener bio Stramaccioni. Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154795 Chelsea nije rehabilitacioni centar da uzima porsnule igrace i pokusava da ih vraca u zivot. Ili kupuj kako treba, ili nemoj uopste ! Prijavi
19. decembar 2013.12 god. comment_154803 Nisam ga nesto puno gledao tako da necu puno govoriti o njegovim kvalitetima. Drago mi je da bilo ko dodje za tu poziciju CM a buduci da Mikel, essien i Lamps objektivno ne mogu nositi vezni red Chelseaja sto i jeste uz napadaca nas najveci problem mozda i veci, uz uslov da ne bude preplacen. Sanjao sam De Rossia ali on ce zavrsiti karijeru u Romi kada ga nismo doveli ljetos necemo nikada. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.