Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 14: Sunderland 3 - 4 Chelsea (04.12. sri) [3]

Istaknuti odgovori

od ovih sto rijetko igraju, sigurno ce igrati Mata, Demba Ba da zabije 50 golova nece opet igrati, podsjeca me na Berbatova koji je jednom zabio 2-3 gola Liverpoolu iducu utakmicu opet na klupu i jako je rijetko igrao, De Bruyne tesko, ja ocekujem Schurlu ili Williana vidjecemo

pa jebemu, sta da mu opsujem, murinjo dabogda ti kcerka poso u bosni trazila

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Po rezultatu neko bi rekao mucenje, al realno lagano odradjena utakmica osim u odbrani, 3 gola Sunderland je dao iz prekida sto je stvarno smijesno za ovakvu odbranu Chelsea.

Jebote kakva utakmica. Tastatura mi mokra. Nemam apsolutno nikakvu zamjerku sto se igre tice, mogli smo jos 3 gola dati. Visok tempo smo odrzali citavu tekmu, tecna igra, Edenova najbolja partija ove sezone ali prelako primljeni golovi. Ono kad protivnika bas sere, sve mu ulazi. Velika 3 boda za moral ekipe kao nagrada za odlicnu i napadacku igru od prve minute. Sjebalo bi nas ovo mnogo da smo kiksali.

Igra nam sve vise lici na onu iz prvog kola.

Odbrana veceras kardinalno losa.Svaki prekid sansa sa Sunderland.Ne pamtim kad smo ovako lose u odbrani odigrali. Cahill i Terry izgleda previse slavili golove od nedjelje . 

Naprijed sve odlicno osim naseg napadaca El Nina , ponovo je uspio da me iznervira ! 

Prvi put da nam je nesigurna bila odbrana bas toliko,mozemo i njima oprostiti,ipak su u 99% slucajeva na visini zadatka. Eden odlican danas,pokidao,iskidao... Lampard pokazao da jos nije za staro gvozdje,sto se ne bi moglo reci za EL Panja... Ostali su svi odigrali veoma dobro. Bravo momci. 

Utakmica da te lupi srcka,zato volim Chelsea,zato volim fudbal na ostrvu. Strepis,znojis se,srce lupa kao nenormalno,a posle utakmice naucis da cenis pobedu pa makar bila i protiv ekipe iz donjeg doma... e moj Chelsea sta nam radis. :)  Chelsea <3 

utakmica dobro odradena,pobjeda nikako nije dovedena bila u pitanje, al njihovi golovi sve sretno iz prekida a to im i bile jedine tri sanse na utakmice

hazard fenomenalan, steta sta svabo nije igra bas bi volia vidit trio svamazard

3 boda su nam opasno visila u zadnjim minutama utakmice što nije nimalo dobro. Igra u obrani večeras je bila blago rečeno katastrofa. Nakon prvog gola Altidorea, u svakom prekidu Sunderlanda se osjećao strah naših igrača. Nabili su nam kompleks od prekida u ovoj utakmici, prekida, koji su nekad bili naše glavno oružje, kako u obrani, tako i u napadu. Nesmotrene reakcije svih, ali doslovno svih igrača u fazi obrane za vrijeme slobodnjaka Sunderlanda, koncentracija i organizacija na minimalnom nivou. Ovako neće moći ubuduće, želimo li nešto osvojiti. Sramota me reći da je igračima ovakve klase i ovih godina potrebno puno više vježbati prekide na treninzima, ali tako je, jer ovo danas je ličilo na neku amatersku ekipu, a ne onu koja se bori za naslov prvaka. Jednostavno si to ne smiju više dopustiti, jer će naići ekipa koja će nas znati itekako kazniti.

Koliko god se ja veselio gledajući Matu napokon na terenu, toliko sam se i nervirao na svaki njegov pokušaj izvođenja slobodnog udarca. To je upravo bio samo pokušaj i ništa više, nijedan nije nabacio kako treba, svaka mu je kratka bila. Ostala igra, zadovoljavajuća.

Hazard, priča za sebe, večeras maestralan, od protivnika je napravio ovce i po ko zna koji put pokazao klasu.

Utakmica nam visi, Torres maši onakve dvije šanse i i dalje ostaje na terenu. Greška. Kad stvari ne idu, mijenjaj! Puno ranije je trebao ući Dembara.

Najžalosnije je što smo mi igrali ajmo reć dobro s izuzetkom tih prokletih prekida i na kraju opet jedva pobijedili. Jedva, jer strah me i pomisliti što bi bilo da nam Bardsley nije poklonio četvrti gol.

Ipak, tri boda su tu, to je najvažnije, držimo priključak za Arsenalom i dalje, ali puno stvari će trebat popraviti ukoliko želimo u skorije vrijeme preuzeti prvo mjesto na tablici, nadajući se, dakako, kiksu Arsenala u utakmicama s Evertonom i Shittyem.

Šta im je Eden činio tokom utakmice, riječi nemam.. Samo nastavi tako, momak.

Torres po starom, taman se ponadaš da nešto dobro dolazi od njega i onda mu dođe jedna ovakva utakmica. Vidjelo se na njegovoj faci onaj izraz lica, zna i on da je sjebo. 

Na kraju potpuno bespotrebna drama, nismo se trebali dovesti u situaciju da 10-ak minuta paničimo i ispucavamo bezvezne lopte. ALI, za moral ekipe je strašno bitno bilo izvući 3 boda iz ovakve tekme, protiv ipak neugodnog Sunderlanda predvođenog Poyetom. Nastavljamo trku za Arsenalom, ne smije se posustajati. 

Treba reći i da nam igra prema naprijed hvata neke konce, liči to na nešto uigrano, posebno kad su tu igrači poput Mate, Edena, Lampsa i Williana. Ovaj zadnji me danas malo razočarao, mora se brže oslobađati lopte i bolje se otvarati ako želi igrati na ovom Edenovom nivou u Premiershipu.

PS. fala kurcu da se i Brane vratio, pa falio si nam drugar

Brane ok je to sto si napisao za odbranu,to stoji,ali ajmo realno,ovo je prvi put posle ne znam koliko da nam odbrana nije bila na visokom zadatku,a skoro uvek su na najvisem mogucem zadatku,tesko primamo golove,oni daju golove u 99% utakmica...ajmo reci da im se desio los dan i to je to ;) 

Sigurno vazna pobjeda,odbrana jeste grijesila ali ih netreba osudjivati zbog jedne utakmice,ovo je prvi put ove sezone da odbrana grijesi kod svih golova.Hazard odigrao vrhunski a Tores nastavio po starom,kako se vratio posle one povrede ni blizu kao na pocetku sezone.

Pa evo ja mogu reći da sam prezadovoljan rezultatom, jer sam očekivao pobjedu. Sunderland je ipak loše odigrao, u drugom poluvremenu nešto malo bolje, ali jadno u svakom slučaju, dosta i sreće su imali kod prva dva gola. Obranu neću kritizirati jer je jedna od boljih u ligi, može im se dogoditi jedan loš dan. Zalaganje definitivno na razini, karakter ekipe uvijek pozitiva, tempo odličan, nije se kompliciralo s loptom previše. Ramires je malo slabije odigrao ali dobro. Torres nula bodova, onakve šanse ne možeš promašivati, ajde da je bar u okvir gola opalio, ali ono je sramotno.

I dobro kaže Mourinho, iznenadilo ga jer smo iz prekida dobili golove. Treba paziti na to.

E sad idemo kod Stokea, mislim da nisu ništa bolji od Sunderlanda, zeznuto gostovanje, ali ništa nemoguće, treba paziti samo na Croucha i na prekide, dati Begoviću rani gol i to je to.

Hazard po meni igrač utakmice, odlično odigrao, teško ga bilo za čuvat.

Zbog nekih obaveza nisam mogao gledati utakmicu..ali zadovoljan sam pobijedom naravno to je najvaznije.Šteta što smo primili 3 gola ali ipak smo pobijedili.Bravo za Edena konacno onaj pravi..

Prva utakmica u kojoj je napad koliko toliko bio zadovoljavajuc, ponajprije zbog Hazarda.
Al s druge strane obrana je bila ko Edamer.
Ocito je to tako kod nas, kad je obrana na nivou napad steka, kad krenemo dobro napadacki onda obrana zakaze. :D

Juce se nije pobeda smela dovesti u pitanje. Sanderlend je jadna ekipa i najverovatnije ce ispasti iz lige, svejedno im sledi grcevita borba. Tu 6 bodova ne sme ni u ludilu da se ispusti.

Sve pohvale za Azara, kao i za citav tim, ipak 4 gola na gostovanju u PL uz jos par sansi, pa bilo to i protiv veoma slabe ekipe jeste za pohvalu.

Ono sto mi se posebno dopada jesu preokreti u poslednja 2 meca.  Pa kad dodamo ono kopanje na kraju za bodove u Noricu, pa bod kuci protiv VBA u finisu, sve se to na kraju vrlo lako moze isplatiti i prevagnuti na nasu vodenicu...Tako je i Scum postao najveca imperija PL.

Rezultatski sam zadovoljan dosadasnjim tokom sezone, dok u igri, nadam se, ima jos puno potencijala za napredak.

Nema u Engleskoj jadnih i loših ekipa. Ta nismo Primera. U Premiershipu svi su ravnopravni. Kud će ti bolji dokaz od sinoćnje utakmice gdje je Sunderland rame uz rame Chelseaju igrao po meni i više nego odlično. Čak su mogli i do remija, mi smo imali sreće i jako raspoloženog Hazarda. Da je neki klub u Španjolskoj tipa Getafe, Espanyol već bi u prvih pola sata skinuli gaće pred Realom, Barcom ili Atleticom i kapitulirali. Zato volim Premiership.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.