Jump to content

Mauricio Pochettino (trener)


Recommended Posts

Jedva čekam ove utakmice protiv ekipa koje ti ne daju da peglaš loptu nazad u odbrani i sviraš kurcu. Ili će nas potpuno rasuti ili ćemo pokazati da ima nečega u nama.

 

Ova igra i rezultati do sad su zaista u rangu borbe za opstanak, ono nije upitno da ćemo opstati, vjerovatno hoćemo ali eto vrtiti ćemo se tu u drugom dijelu tabele i na kraju završiti sa nekih 40ak bodova, kao palace svake godine :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ozbiljno treba razmisljati o otkazu. Imao je citave pripreme da slozi neku igru prema naprijed a uradio je nista. Ocigledno je sve prepusteno igracima, nista uigravano nije. A individualne kvalitete fali mnogo i zato izgledamo sterilno i bezidejno.

Ne treba stati s mijenjanjem trenera dok ne nadjemo nekog ko ce forsirati ofanzivu.

Link to comment
Share on other sites

Vjerovao ili ne ja mu ne bi dao otkaz, barem ne jos.

Totalno nova ekipa, ogroman broj povreda, sve mladi igraci a uz to jos i neki underperformaju. Promasaji i to ziceri nas kostaju. Evo i danas protiv Brendforda nemoguce sta su Cucurella i Sterling promasili, pa precka Maduekea. 
 

Vidjet cemo sad protiv ovih boljih ekipa. Ako i tu budemo dobro igrali onda je pokazatelj da zna pa ce vremenom i rezultati doci pogotovo protiv ovih slabijij.

Mnogo stvari mu ne ide od ruke tako da bih mu jos dao sansu jer smatram da nije za sve iskljucivo on krivac.

Link to comment
Share on other sites

Dobro igramo, nemamo rezultate. Igra nije spektakularna, igra ne može biti spektakularna i za to postoji nekoliko razloga. Ekipa je nova, ekipa je mlada, ekipa još nije pretjerano kvalitetna, pogotovo što ima puno izostanaka, ekipa se prinudno mijenja iz kola u kolo. Nije lako, ima i njegovih grešaka, ali smo realno bili bolji u svakoj utakmici ove sezone. Nakon 10 ligaških utakmica problemi u igri su više nego jasni. Možemo staviti posjed pod kontrolu protiv svakog, možemo da kontinuirano pritisnemo svakog - to su dobre stvari.  Teško zabijamo, lako primamo - to su loše stvari. U napadu nemamo dobre skakače, a igramo na posjed lopte i česte centaršuteve. Bez Jamesa i Chilwella nemamo ni dobre centaršuteve. Po ovom bi se reklo da je ekipa (trenutno) bolje posložena za igranje defanzivnog fudbala, a to ne želimo ni mi ni ovi u klubu, i zato sve izgleda gore nego što treba.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam reko pred pocetak sezone i stalno trubim o tome. Ovoj ekipi fali iskustva u zavrsnoj trecini da li u vidu spica ili AMC a. I mnogo smo pojeli govna sto nismo doveli Madisona. I nastavi emo da se mucimo. Jeste ovaj tim bolji nego na pocetku al tim je em mlad em osacakacen povredama. Fale dva nosioca Nkunku i James i stvarali bi i vise sansi a verovatno i bolju realizaciju. Mora da budemo strpljivi. Tim je mlad i ova losa realizacija izaziva frustracije kod mladih igraca i ulazimo u kontra ritam. Poch pored uigravanje mora da se ozbiljno pozabavi psihologijom igraca i tu se gubi dosta vremena. Kad igraci dobiju na samoppuzdanja bicemo za klasu jaci a dotle...... 

Link to comment
Share on other sites

I ja mislim da ce to dosta bolje izgledati u drugom dijelu sezone, ali dotad gledati i trpiti ove promasaje i defanzivne bravure Disasija i ekipe. Jedino sto zamjeram Pochu jeste sto kada treba da napada on izmislja igracima nove pozicije umjesto da stavi mlade koji igraju tu poziciju. Ne znam sto na klupi pored Washingtona ne budu npr.  Casteldine ili Runham nego stavi nekih odbranbenih hiljadu i nemas opcije onda.

Link to comment
Share on other sites

To da li ce dobiti otkaz je drugo. Recimo, a nije neverovatno, je da dobije otkaz, dodje drugi trener, odmah da rezultate na kratke staze, al ekipa posle toga nastavi po starom.... 

Sta hocu da kazem, bazicno su igraci takticki neobuceni za top nivo i kod njih i forma jako lako varira gore dole u zavisnosti od samoppuzdanja, al da bi se doterali za top nivo treba 2 ozbiljne sezone i to igranja ne samo u Pl. 

Ne znam zaista ko bi mogao al na mestu spica ili AMC a iskusan igrac na zimi je pod moranje. 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, diablo_bih said:

Ne znam sto na klupi pored Washingtona ne budu npr.  Casteldine ili Runham nego stavi nekih odbranbenih hiljadu i nemas opcije onda.

Zato što su naši omladinci pod velikim pritiskom. Barca to odlično radi, pusti nekog random iz akademije i često nešto dobro naprave. To je klupska tradicija i ti igrači su puno slobodniji kad dobiju šansu. Kod nas se tačno vidi da je jedan Maatsen u velikom grču i ne može da pokaže svoj talent, da ne govorim o spomenutim igračima za koje nikad nisam čuo.

Link to comment
Share on other sites

Pa ja, kupljena nada se ne osjeca u grcu (Washington), a vec establirana nada ne bi znao gdje udara. Ne vjerujem da ne bi znali gdje udaraju. Maatsen je ipak stavljen da igra poziciju koju nije igrao do ove sezone i to malo na predsezoni.

Toliko omladinski nastrojen klub, ali opet ne daje sanse mladima, veoma cudan klub ovaj Chelsea.

Link to comment
Share on other sites

Ja shvatam da smo nestrpljivi i da nam se gleda dobar Celsi. Al bre polako ljudi. Ako puknemo Poch kriv ako dobijemo ma jebes ga na srecu, protivnik kurac zasluga igraca. 

Imamo mlad i neiskusan tim, osakaćen povredama i posle 10 kola bi da teramo Trenera. 

Igra nam je kurac a zivi me zanima sta to ovaj tim treba drastično bolje da radi na terenu. 

Link to comment
Share on other sites

Oooo kako sam se prevario s tobom brate moj, kako me nabrijao sa onom pričom tokom ljeta mislio sam ginuće igrači na terenu, pa pripremne utakmice ljepota....i onda gledam ovo danas i gasim stream u 67 minutu jer me sramota. Što se mene tiče a možda griješim, teško ćemo napredovat sa njim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...