Jump to content

Zimski prelazni rok 2021


Spaha

Recommended Posts

  • Postova 73
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Ma to treba otpisati, imao bi daleko najveću plaću u klubu a nije nam potreban.
Iskreno ne znam točno ni što bih dovodio trenutno, svugdje smo vrlo dobro pokriveni. Ako se ukaže prilika za nekog klasnog stopera što da ne
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Prioritet u prelaznom roku bi trebao biti hitno uvaljivanje Drinkwatera nekom, prodaja Alonsa, zatim Rudigera i/ili Christensena, rješavanje pitanja Kepe i Tomorija, kao i pokušaj da se neka od aktivni posudbi riješi otkupom (Zappacosta, Kenedy, Bakayoko, Moses..)

Link to comment
Share on other sites

ja bih gledao da kupim Å¡topera koji bi se dobro uklopio sa Zumom

jbg, mi smo dugi niz godina imali Terija pa si u njemu imao dobrog Å¡topera ali i velikog lidera i kapitena uz koga su neki igrači napravili karijeru (Kejhil pogotovo), sad se to "zakrpilo" ponovo sa dolaskom Silve, na stranu to Å¡to smo pogodili izgleda sa golmanom a i ÄŒilvel stvarno dečko kida i pun je samopouzdanja, majstor ko jedrilica klizi 

 

ono malo Å¡to sam video, taj Upamecano je sirovina kao Zuma

Link to comment
Share on other sites

Upamecano je fizički moćan, dobar je i s loptom u nogama, ali često izgleda kao da nema mozga u glavi. Istina, mlad je, može napredovati a da li će?

Ja bih takodjer posle Silve volio vidjeti tako nekog pametnog stopera, koji s glavom igra a ne fizikalijama. Ko je taj, te da li uopšte ima takvih igrača, ne znam.
Link to comment
Share on other sites

  • reLo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...