Jump to content

Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)


Recommended Posts

Tipično za Chelsea, cepidlače za par miliona, i onda kad jednom odluče da odreše kesu, dovedu najgoru moguću opciju. Ostaje nada da ću citirati ovaj post za nekoliko meseci i smejati se, s obzirom da je prva strana.

Kad pogledam šta pišu ljudi na talkchelsea-ju, pomislio bi čovek da dovodimo brazilskog Ronalda u svom primeu, a ne Realov kraljevski otpad.

Link to comment
Share on other sites

Meni je granica za mladost da može igrat barem 5 sezona na vrhunskom nivou, a Auba to ne može.


 

 

Zašto ne bi mogao? I šta garantuje da će bilo koji igrač moći da odigra nekoliko sezona na vrhunskom nivou? A može igrač za tri sezone da uradi više nego neko drugi za 10 godina iako je vreme na strani drugog.

Link to comment
Share on other sites

Ne trebamo ić dalje od Rooneya, koji je propo s 31 godinu, a u priči oko Coste i Aube trebalo bi da u 33. godini igraju ko sada. To je fizički jednostavno nemoguće.

 

Nemoj mi još samo kao primjer dati Torresa koji je za 2 godine (2012. i 2013.) uradio puno više nego npr. Mikel za 10 godina lol.

Link to comment
Share on other sites

[quote name="reLo" post="273052" timestamp="1500488270"] Je l' ti to Cae hakovo profil? :D[/quote]Prva recenica njegova, druga moja hahah Ljepotan nas u vrhu napada, imamo pravog manekena za Nike. Nek bude ista bolji od Torresa, a ako moze ikako i od Lukakua da ga zabiberimo Mourinhu, bilo bi puna saka brade od njega.
Link to comment
Share on other sites

Imaš po logičku grešku u obe rečenice, prvo ti je individualan primer jednog igrača, koji nije nužno pravilo. Ibrahimović je npr. sa 35 i dalje bio više nego dobar. Ključ je fizička sprema, a Rooneyu to nije jača strana bila, dovoljno da ga pogledaš.

Drugo ti je poređenje koje nije na mestu. Evo, kad si spomenuo Torresa, bolje bi bilo poređenje između njega i Coste.

Link to comment
Share on other sites

Ibrahimović je dobar zato što ima fudbal u malom prstu i nema potrebe da trči i da se zajebava. Dovoljno je da nekom podvali loptu, ili da je njemu neku podvali, i da prelomi utakmicu. Vidio bih njega da je prošle sezone igrao na poziciji na kojoj Rooneya forsiraju u zadnje vrijeme.

 

Imao jao logičku grešku ili ne, protiv prirode se ne može. U konkretnom slučaju, Auba se skoro isključivo oslanja na brzinu, pa ako tu ofali barem malo, od njega neće biti pola igrača.

Link to comment
Share on other sites

Ma moramo bit zadovoljni ovim transferom. Conte ima 80tak miliona razloga sto je Moratu doveo. Lik je u odlicnim godinama, mnogo se trudi i zelja koju ima ce da ga digne na mnogo veci nivo za samo jednu sezonu. Lik odlicno igra glavom i ima odlicne kretnje, ne kao Costa ali... zato mu je tehnika dosta bolja i visok je momak, jak, brz. Imamo mi s njim svijetlu buducnost sto posto garantujem.
Link to comment
Share on other sites

  • reLo changed the title to Alvaro Morata
  • reLo changed the title to Alvaro Morata (2017-2020, 47 nastupa)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...