Jump to content

Group G: Chelsea 4 - 0 Maccabi T.A. (16.09. sri) [W]


Caeruleus

  

8 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pobjeda mnogo bitna sto se tice atmosfere, samopouzdanja i raspolozenja. Malo da se pritisak smanji koliko toliko. Mou je skroz promijenio svoj pogled na fudbal, totalno iz korijena. Ne vidim svrhu, ali eto. Puno je to sve staticno, puno komplikovanja, puno oklijevanja, malo konkretnih poteza. Neko kombinovanje na malom prostoru, a ne moze, ne ide ni protiv ovih ocajnih igraca kako ce ici protiv jacih ekipa defanzivno u premiershipu??? Hazz se malo razigrao, ali je totalno opao u svakom smislu. Samopouzdanje mu je nula. Rlc izdominirao. Najvise mi se svidja baba-azpi. Vec tu imamo vise opcija ka naprijed. Costa majstorski

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • Postova 61
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

vrlo važna pobjeda za samopouzdanje, a vjerujem i da će mou nešto naučit iz nje. Prvo da nema razloga da se forsira Ivanović jer imamo vrlo dobru alternativu, drugo da RLC mora, ali MORA dobivat više utakmica ove sezone i treće da ne valja bit tvrdoglav i da kad ne ide treba mjenjat.

 

Naravno ovo je daleko od realnog protivnika, tek ćemo protiv Arsenala vidjet je smo li izašli iz krize...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...