9. juli 2013.13 god. comment_133430 Adrian Mutu (rođen 8.1.1979. godine u Kalineštiju) nogometaš je Rumunjske (za reprezentaciju nastupio 77 puta). U Chelseaju je igrao jednu godinu, tj. sezonu (2003-04). Došao je na Stamford Bridge u kolovozu/augustu 2003. godine za 23 milijuna eura, što je jedan od najvećih transfera tog doba u Engleskoj. Slovio je tada za jednog od najboljih europskih napadača, ali u CFC-u se nije proslavio. U 34 utakmice postigao je 7 golova i ostvario je 9 asistencija, iako je inače napadač, a s vremena na vrijeme i krilo. Također, jedan je od prvih pojačanja u eri Romana Abramoviča, a došao je ponajviše jer ga je tadašnji trener Ranieri želio u klubu. Igrao je za mnogo klubova, a valja istaći Inter, Juventus, Parmu i Fiorentinu. Kroz život su ga pratili problemi s narkoticima. Nažalost, uvukao se u drogu, postao ovisnik. A i Chelseaju je bio dužan neke novce, sad ako tko zna više o tome neka nam napiše. Šta mislite o njemu? Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133431 Drag mi pravo, ne znam sta ima veze sto se puca frajer, igrao je solidno :D Prijavi
9. juli 2013.13 god. comment_133446 reci droga ne! mogao je biti veliki fudbaler da nije bilo tih problema cak je i u reprezentaciji bio neodgovoran i kasnio na treninge zbog cega je jedno vrijeme bio izbacen iz reprezentacije. Prijavi
30. juli 2013.13 god. comment_136632 Ako se dobro sjećam, morao je Chelseaju dati 17 milja eura. Sad dal je dao ili ne, nemam pojma. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151776 Adrijanu Mutuu je danas saopšteno da više nikad neće biti deo reprezentacije pošto je selektora Viktora Pituriku uporedio sa Mister Binom. On je na svom facebook profilu postavio sliku gde je selektoru Rumunije fotomontažom postavljen likMister Bina, sa komentarom ËNašao sam pravu slikuË. Mutu se javno izvinio istakavši da nikoga nije imao nameru da uvredi, već samo da se našali, ali u Savezu nisu imali sluha za to pa su mu saopštili da su vrata reprezentacije za njega zauvek zatvorena. Prijavi
25. novembar 2013.12 god. comment_151788 Najbolji je fazon bio kad smo igrali sa Rumunima na Bilinom.. Mutu ulazi, kad jedan se jedan iza mene dere: 'Halo Mutu, nemoj nam pošmrkati sve linije, ostavi makar penal' :D Prijavi
6. maj 2014.12 god. Autor comment_174309 http://www.mozzartsport.com/iz-drugog-ugla/adrijan-mutu-uziva-sa-striptizetama-u-spotu-snup-doga-video/75758 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.