Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Christian Benteke (Belgija, 1990)

Istaknuti odgovori

Ne treba nam. Bolji je Lukaku a ni od Dembe nije bolji, cak i ako ode Torres opet nebi volio da izbor padne na njega.

proslu sezonu sam ostavio Aston Vilu u ligi ali i pored toga nam je nepotreban jer nije on klasa igraca kakav nam treba i cijena je relativno visoka.

• Autor

Christian Benteke also isn't keen on joining #CFC, as the player thinks he's not ready for Chelsea and fears he won't be first choice. #AVFC

Christian #Benteke only wants to join Spurs. Liverpool made an enquiry, but he told them he wasn't interested. #LFC #AVFC #CFC

Odlicno :) Iako vjerujem da se nisu nasi ni intreresovali za njega. Pored Ba i Lukakua sta ce nam on ? :D

Benteke: Mogućnost mog prelaska u Chelsea je ravna mogućnosti prelaska u amaterski klub sedme Belgijske lige.

Hahahah, kakav car (ako je ovo stvarno rekao, samo sam copypaste sa fb stranice, nisam trazio po netu)

Benteke je talentovan napadac, podcenjen od mnogih ovde, i to bez razloga, ali smatram da trenutno ne bi doneo kvalitet u tim. Imamo vec 2 napadaca slicnog profila u timu, I u toj kombinaciji je suvisan. 
Cak i da Ba napusti klub, nije toliko bolji od Lukakua(ako je uopste i bolji), da bi dosao u Chelsea. 

• 2 sedmice kasnije...

solidan napadac i nista vise! a bojim se ako dovedemo jos jednog belgijanca da ce belgija trazit da Chelsea predje u Jupiler ligu :-h zato NE

• 1 godina kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.