17. juli 2013.13 god. comment_134832 Nekako sam dobio malo više vjere u to povratkom Josea. Klub je izgleda stao na noge i odlučio da je stabilnost pravi put. Ovo je dobra stvar za mlade igrače, pogotovo naše iz akademije. Vjerujem da oni imaju kvalitet, talent, samo im treba dati priliku i vjerovati u njih. Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134836 Ne znam, ne volim što je previše mladih, jednostavno je previše igrača, ne treba, hvala.. Gdje će Ake, Wallace, Kalas, Feruz, Kiwomya, Chalobah, McEachran, Loftus, Bamford, Christensen.. Kad će oni igrat? Dosta je sad, treba nešto i prodat Christensen da ti odmah kazem nikad nece zaigrati za prvi tim, taj mali je retardiran, nema veze sto je igrao onu tekmu... Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134837 Nekako sam dobio malo više vjere u to povratkom Josea. Klub je izgleda stao na noge i odlučio da je stabilnost pravi put. Ovo je dobra stvar za mlade igrače, pogotovo naše iz akademije. Vjerujem da oni imaju kvalitet, talent, samo im treba dati priliku i vjerovati u njih. Da nam sad udare zabranu transfera nekih 5 godina :D Prijavi
17. juli 2013.13 god. comment_134841 Ma ni ne mora igrat Christensen, ali puno tih dečkiju će sjebat karijeru zbog pokušaja u Chelseau, zato ja znam jednog od najboljih igrača svog godišta koji je odbio ponudu CFC baš zbog toga i otišao u klubu čije ćete ime saznati uskoro, nebitno, samo hoću dati primjer, recimo Delač da je bio pametniji pa otišao u neki drugi europski klub tipa Nancy, Augsburg, Stuttgart ili nešto tako, možda bi i napravio nešto od svoje karijere, ovako nikad neće biti u najboljim klubovima Prijavi
24. juli 2013.13 god. comment_135948 samo da ne buda ovaj mali neka prevara,ne svidja mi se cela ta pompa,doduše junajted je platio ronalda skoro 17.5 miliona čini mi se,sad se ovi ponovo pucaju sa nekim ciframa,pa otmice,cirkus što bi reko branko kockica ttatatatiraaa :-) Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137031 U govno bi barnuli [-( http://www.sportsvibe.co.uk/news/football/chelsea-face-psg-battle-for-bruma-26899/? Prijavi
11. januar 2014.12 god. Autor comment_157122 prati li neko galatu kako igra ovaj momak?? Evo da ti odgovorim na pitanje mada ni ja ne znam otkud ja u ovoj temi... Dobar solidan pravo krilo dosta asistencija i mislim jedan pogodak, moglo bi biti od njega nešto... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.