Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 38 - Chelsea 2 : 1 Everton (19.05. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 58
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Definitvno jedno od najboljih utakmica ove sezone, prilika do prilike. Drugo poluvrijeme smo odlični bili i zaslužili pobjedu za pošten oproštaj sa Benitezom.

Završi se duga i teška sezona pobedom u ligi i osvojenim LE.<br /><br />Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Moze neko postaviti link sazetka da skinem ili da pregledam online ? 
Nisam bio u mogucnosti gledat utakmicu . 

Gledao sam utakmicu i fino je bilo da je bar jedan transparent zahvale Benitezu bio na Bridgeu. Ne volim ga baš jer je prgav čovjek, ali je uspio bar nešto osvojiti ove sezone. Zadovoljan sam pristupom na terenu, Everton nam baš i ne leži i očekivao sam blago mučenje i možda neku pobjedu i tako je i ispalo. Ne bih podnio nepotrebno vucaranje po pretkolu LP. Sviđalo mi se puno ritma u utakmici, imao je i Everton dosta šansi, ali hvala bogu, igrači su danas bili prisebni i nisu se opustili nakon dignute europa lige.

Hvala ti Torres za golu.Covjek zabija Kad je potrebno.Opet svi da jedemo g ... za njega.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Gledao sam utakmicu i fino je bilo da je bar jedan transparent zahvale Benitezu bio na Bridgeu. Ne volim ga baš jer je prgav čovjek, ali je uspio bar nešto osvojiti ove sezone. Zadovoljan sam pristupom na terenu, Everton nam baš i ne leži i očekivao sam blago mučenje i možda neku pobjedu i tako je i ispalo. Ne bih podnio nepotrebno vucaranje po pretkolu LP. Sviđalo mi se puno ritma u utakmici, imao je i Everton dosta šansi, ali hvala bogu, igrači su danas bili prisebni i nisu se opustili nakon dignute europa lige.

chelsea_navijaci_hvale_beniteza_getty.jp

:D

Ma ja mu nebi dao niti jedan transparent jer ga nikako ne volim i ne volim njegove odluke i ono što je on rekao, a i mišljenja sam da bi većina ozbiljnijih trenera napravila isti ako ne bolji uspjeh od njega

• 4 sedmice kasnije...

Evo dok još nije tema zaključana da iskoristim priliku i pozdravim sve koje uzbuđuje jahati djevojke koje žele biti konji.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.