Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 4 (r) - Chelsea 4 : 0 Brentford (17.02. ned)

Anketa:Matchday 4(r) - Chelsea vs. Brentford (17.02.ned.13.00h) 17 članova je glasalo

1. 1. Da li ce plavci napokon proci u petu rundu kupa?

• Da
      88%
      15
    • Ne
      11%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[img]http://img.skysports.com/football/badges/128/524.png[/img] [img]http://www.chelseafc.com/namedImage/13061/10421.png[/img]

[size=5][b]FA CUP(ponovljena utakmica)[/b][/size]

[size=5][b]17.01.2013.SUNDAY,13.00.H[/b][/size]

[size=5][b]CHELSEA FC vs. BRENTFORD FC[/b][/size]

[size=5][b]Uvodnicar:[color=#ff0000]Ercov[/color][/b][/size]
Bit' ce gusto,bit' ce 0:2.

Torresovih 36 promasenih zicera i pobjeda gostiju.Naravno,uz otkaz dvorskoj ludi.
prenos? trebalo bi na nekom sportklubu običnom + ili prime, jbt nedelja 13:00 nea baš nešto zanimljivo :P

mislim da prolazimo
s najjacim sastavom u juris
valjda cemo uspjeti zabiti 2-3 gola a da ne primimo do kraja niti 1

Sent from my Brain using Tapatalk

Prema Futbol24.com-u ne moramo ni igrati jer smo već prošli dalje... :D[size=4] [/size]

[size=4][URL=http://imageshack.us/photo/my-images/818/43581983.png/][IMG]http://img818.imageshack.us/img818/389/43581983.png[/IMG][/URL][/size]
:D dobar, dobar

Jbm mu krpu, trebala bi biti pobjeda. ABd sastav sljedeći:

.....................Turnbull......................
Cesar.....Luiz...........Terry........Ryan....
.................Mikel......Lamps..............
Moses.........Oscar..........Marin.........
..................Jazz Ba.................
dobar sastav samo nebih volio vidjeti Turnbula,prenos ima na sportklubu,ocekuje se pobjeda.
Ako i ova utakmica izgubimo ne znam vise sta treba da uradi tim stvarno.Evo mu sansa Torres da se dokaze i bar 2 gola najmanje da daje.
Bilo bi dobro Benitez da izadze sa Ba i Torresa u napadu.
Pobeda ne bi smela doci u pitanje nijednog trenutka.Sastav:Ceh-Azpilikueta,Bane,Luiz,Bertrand-Mikel,Lampard-Mozes,Oskar,Marin-Ba.
Toresa ne bih zeleo da vidim ni na klupi.Barem da se ne bruka protiv treceligasa sa svojim fantasticnim sutevima,kretnjama i tajmingom.
Ukljucio sam se u utakmicu oko 26og minuta, taman na vreme da vidim Oscarovu sansu....
Igra, kao po obicaju, nije na zadovoljavajucem nivou, iako cujem da je bilo sansi.
Spasao nas sudija :D
Malo je bolja komunikacija između naših nego par proteklih utakmica šta sam gledao. Sve u svemu ispod razine koju znamo. Lampard želi gol, vidi se da grize, ali mu ne ide baš danas nažalost, imao je tri dobre prilike koje je promašio, ali nadam se da će drugo poluvrijeme biti bolje za njega. Lijepo je vidjeti Terrya opet na terenu.
Zabrinjavajuce je sto su mnogi igraci van forme, dubok trag je debeli ostavio u ovom timu. Jako mnogo problema da otvorimo treceligasa je zabrinjavajuce.
Bilo mi je ugodno drugo poluvrijeme sve dok zlikovac dječjih filmova (čitaj: Benayoun) nije ušao. Šta mi ne možemo jednu utakmicu bez njega, FSW ga tretira ko glavnog playmakera.
Ispunila mi se želja da Frankie zabije barem jedan gol, što ga dovodi do samo 4 gola za oboriti klupski rekord.
Luizov faul je po meni bio nepotreban, ali šta je tu je.
Nisam gledao utakmicu,ali mnogo mi je drago kad sam video da su Lampard i kapiten dali gol
Bravo, dobar rezultat na kraju. Žao mi je što Demba nije zabio, nije ga baš bilo na terenu.
Falilo mi je ono kad Mojsije napravi nered na rubu šesnaesterca s onim driblinzima. B-)
Luizov žuti karton, totalno nepotrebno, na 4-0 i na centru, baš je bezobrazno ispalo.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.