Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Taison (Brazil, 1988)

Istaknuti odgovori

[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/Taisito_lips.jpg/424px-Taisito_lips.jpg[/img]

Puno ime i prezime: Taison Barcelos Freda
Datum rođenja: January 13th, 1988.
Mjesto rođenja: Pelotas, Rio Grande do Sul, Brazil
Visina: 172 cm
Pozicija: Ofenzivni vezni / Krilo / Napadač

Trenutni klub: Metalist Kharkiv

[quote name='Brane' timestamp='1357603239' post='100102']
Evo ja priznajem, nikada nisam gledao Tajsona ( nogometaša :D ) i mrsko mi je o njegovim igračkim kvalitetama pričati kada ne u tom slučaju ne bih znao o čemu ustvari pričam. No, reći ću jednu stvar: uzevši u obzir poziciju na kojoj igra, ne trebam ga ni gledati na terenu, jer i slijep bi vidio da je taj igrač nepotreban, isto kao što sam ranije rekao da je Isco, ma koliki talent bio, nepotreban.

Nagomilavanje igrača ne vodi ničemu. Treba imat zdravu atmosferu, zdrav kadar igrača, za svaku poziciju imati minimalno 2 igrača koji mogu uskočiti u nju. Tajson bi, po svemu sudeći, trebao biti peti, šesti izbor skoro. Ne ide to tako. Daleko mu kuća, ne zbog njeg osobno, nego zbog naših igrača istih pozicija koje već imamo pod ugovorom, a da ne pričam kako bi jedan novi igrač gušio razvoj naših, vlastitih talenata.
[/quote]

Naveliko se piše o njegovu dolasku; štoviše, neki mediji izvještavaju da je pred samim potpisom ugovora s Chelseajem. Moje mišljenje imate iznad u citatu, a da čujemo vaše?
Ove njegove golcine protiv rosenborga, ali svejedno nisam bas za njegov dolazak.

http://www.youtube.com/watch?v=ZsIJ1gemMCk
Ni blizu našeg kluba. Da je on toliki talenat on bi sa svoje 24 godine već igrao u nekoj od najjačih liga svijeta. Ovaj gol ga je proslavio i po tome je jedino poznat.
Jebeš Taisona imamo mi u akademiji boljih igrača.
Jebo mater da je dobar ko Messi i Ronaldo i da se nalazi u ovakvoj situaciji ja ga ne bi, nema šanse, ne lezi mi taj tip igraca, isti ameba. Nek on ubija tamo po onoj ligi, mojne ti njega vamo.
  • Autor
Taison back in Brazil, move to Chelsea more and more unlikely to happen. [Daily Mail]

To je ta vijest koju sam želio čut.
Čudno mi to samo se mi za njega zanimamo, inaće se mi otimamo s pola Europe za nekog igrača....bar po medijskim natpisima, ukratko jedno NE.
[quote name='Brane' timestamp='1357606659' post='100123']
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7e/Taisito_lips.jpg/424px-Taisito_lips.jpg[/img
[/quote] po ovoj slici bi reko da će on prije u zološki vrt nego u Chelsea ;)
dovest igraca radi jednog njegovog fenomenalnog pogotka je cista besmislica
ma kakav Taison,svaki prelazni rok najvise potrosimo i opet nas nema nigdje,bolje igrace imamo na posudbama.
[b] [b][size=4]Taison Chelsea transfer needs to be completed, urges Metalist Kharkiv boss[/size][/b][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][b]Metalist Kharkiv manager Miron Markevich wants his club to allow Taison to sign for Chelsea.[/b][/font][/color]
Sky Sports
[quote name='El_Nino' timestamp='1357783456' post='100692']
[b] [b]Taison Chelsea transfer needs to be completed, urges Metalist Kharkiv boss[/b][/b]

[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif][b]Metalist Kharkiv manager Miron Markevich wants his club to allow Taison to sign for Chelsea.[/b][/font][/color]
Sky Sports
[/quote]
OMG ! :-O X(
Ne valja ova vijest, ništa..
Možda on može imati zapaženu rolu, možda je dobar igrač, ko zna, ali opet nije potreban... Nema smisla.
Osobno nisam za njegovo dovodenje iako momka nisam gledao nikako , al vidimo da je ofenzivni vezni i da moze igrat spicu a mi na tim pozicijama imamo Oscara,Hazarda,Matu,Torresa(dobro njega cemo zaboravit),Ba,Mosses,Marin,Ramires(moze igrat)
tako da nam je skroz nepotreban

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.