Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Connor Hunte (2007-2009, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

Obratite pažnju na ovog mladića, tek mu je 16 godina a već mu se predviđa blistava budućnost.

U posljednjih nekoliko mjeseci puno se klubova raspitivalo o njemu, dosta se spekulisalo ali na kraju se desila najbolja stvar za nas a to je da je momak potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, i to na 3 i po godine.

[url="http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20921752"]http://www.bbc.co.uk...otball/20921752[/url]

[img]http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Connor+Hunte+England+U17+v+Italy+U17+qP5Tuuu9Uu_l.jpg[/img]

Igrač je sredine terena, nastupa već odavno za mlađe selekcije Engleske s uspjehom. Uz njega, tu je još jedan veliki talentat za kojeg ste već ranije možda čuli - Ruben Loftus-Cheek.
Ma ovo je još jedna PREVARA poput Kakute, Sinclaira ili McEachrana. Sve neki taletni, a dajem ruku u vatru da neće stvoriti karijeru u Chelseaju ili će prije toga propasti. Stvarno mi je muka od ovih "čuda od djeteta" u Chelseaju :/
[quote name='Caeruleus' timestamp='1357426693' post='99586']
Ma ovo je još jedna PREVARA poput Kakute, Sinclaira ili McEachrana. Sve neki taletni, a dajem ruku u vatru da neće stvoriti karijeru u Chelseaju ili će prije toga propasti. Stvarno mi je muka od ovih "čuda od djeteta" u Chelseaju :/
[/quote]

Ajde još jednom napiši da je McEachran prevara, ganjat ću te s kuhačom po Mostaru.
Ma jebo te talente, ako doguraju do klupe skakat cu od srece. Al eto daj Bože, mi svakog klinca kojeg dovedemo, mora bit "supeeeer talenat", a kurac moj. Daj dovedi ološa, da bude super star, zasto se svakom jebenom mladom liku koje se povezuje s nama mora dodat veliki talenat u buducnosti i blistava karijera, ma bjezi ba!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357430276' post='99605']
Ajde još jednom napiši da je McEachran prevara, ganjat ću te s kuhačom po Mostaru.
[/quote]

Ne prevara u smislu da nije talent. Nego PREVARA za nas navijače koji se nadamo da će jednog dana McEachran i njemu slični zaigrati za prvi tim Chelseaja. Sve su to prevare, i Bertrand koji je najbliži prvom timu, i on je prevara. Prevara kluba koji nas laže i koji će rađe dovesti gotovog igrača tipa Baines nego Bertrandu dati pravu šansu. Dajem ti šta hoćeš da će i Connor Hunte tako završiti koliko god se ti nadao nečemu ;)
To breee, još jedan talentovan momak kog ćemo uništiti da ga naši rivali ne bi iskoristili! Tako se to radi. :D
  • 6 mjeseci kasnije...

Citao sam negdje danas da je otisao zbog dolaska Izzy Brown-a jer valjda igraju iste pozicije i ovaj kao ljut sto mu je klub pojacao konkurenciju a nije njemu dao sansu, kao misli da pogotovo posle dolaska Browna nece imati sanse za uspjeh kod nas pa trazi "bolju sredinu".

• 7 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.