5. januar 2013.13 god. comment_99577 Obratite pažnju na ovog mladića, tek mu je 16 godina a već mu se predviÄ‘a blistava budućnost. U posljednjih nekoliko mjeseci puno se klubova raspitivalo o njemu, dosta se spekulisalo ali na kraju se desila najbolja stvar za nas a to je da je momak potpisao svoj prvi profesionalni ugovor, i to na 3 i po godine. [url="http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20921752"]http://www.bbc.co.uk...otball/20921752[/url] [img]http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Connor+Hunte+England+U17+v+Italy+U17+qP5Tuuu9Uu_l.jpg[/img] IgraÄ je sredine terena, nastupa već odavno za mlaÄ‘e selekcije Engleske s uspjehom. Uz njega, tu je joÅ¡ jedan veliki talentat za kojeg ste već ranije možda Äuli - Ruben Loftus-Cheek. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99579 Ne znam kako mi je promakla ova vijest... A ne sumnjam da je dobar Äim su mu dali troipogodiÅ¡nji ugovor. Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99586 Ma ovo je joÅ¡ jedna PREVARA poput Kakute, Sinclaira ili McEachrana. Sve neki taletni, a dajem ruku u vatru da neće stvoriti karijeru u Chelseaju ili će prije toga propasti. Stvarno mi je muka od ovih "Äuda od djeteta" u Chelseaju :/ Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99591 Nagledao sam se ja "silnih" talenata u akademiji, nemaa sve velike karijere... Prijavi
5. januar 2013.13 god. comment_99605 [quote name='Caeruleus' timestamp='1357426693' post='99586'] Ma ovo je joÅ¡ jedna PREVARA poput Kakute, Sinclaira ili McEachrana. Sve neki taletni, a dajem ruku u vatru da neće stvoriti karijeru u Chelseaju ili će prije toga propasti. Stvarno mi je muka od ovih "Äuda od djeteta" u Chelseaju :/ [/quote] Ajde joÅ¡ jednom napiÅ¡i da je McEachran prevara, ganjat ću te s kuhaÄom po Mostaru. Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99614 Ma jebo te talente, ako doguraju do klupe skakat cu od srece. Al eto daj Bože, mi svakog klinca kojeg dovedemo, mora bit "supeeeer talenat", a kurac moj. Daj dovedi ološa, da bude super star, zasto se svakom jebenom mladom liku koje se povezuje s nama mora dodat veliki talenat u buducnosti i blistava karijera, ma bjezi ba! Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99634 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1357430276' post='99605'] Ajde joÅ¡ jednom napiÅ¡i da je McEachran prevara, ganjat ću te s kuhaÄom po Mostaru. [/quote] Ne prevara u smislu da nije talent. Nego PREVARA za nas navijaÄe koji se nadamo da će jednog dana McEachran i njemu sliÄni zaigrati za prvi tim Chelseaja. Sve su to prevare, i Bertrand koji je najbliži prvom timu, i on je prevara. Prevara kluba koji nas laže i koji će raÄ‘e dovesti gotovog igraÄa tipa Baines nego Bertrandu dati pravu Å¡ansu. Dajem ti Å¡ta hoćeÅ¡ da će i Connor Hunte tako zavrÅ¡iti koliko god se ti nadao neÄemu Prijavi
6. januar 2013.13 god. comment_99730 To breee, još jedan talentovan momak kog ćemo uništiti da ga naši rivali ne bi iskoristili! Tako se to radi. Prijavi
11. juli 2013.13 god. Autor comment_133939 Napustio je Chelseajevu akademiju, za koji dan napisat ću i zbog Äega. Prijavi
11. juli 2013.13 god. comment_133952 Citao sam negdje danas da je otisao zbog dolaska Izzy Brown-a jer valjda igraju iste pozicije i ovaj kao ljut sto mu je klub pojacao konkurenciju a nije njemu dao sansu, kao misli da pogotovo posle dolaska Browna nece imati sanse za uspjeh kod nas pa trazi "bolju sredinu". Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134105 Napustio je Chelseajevu akademiju. Dobar potez je napravio.. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163498 Napustio je Chelseajevu akademiju, za koji dan napisat ću i zbog Äega. Mogao si vala napisati, zaboravio se. Tema prebaÄena ovdje upravo. Prijavi
13. februar 2014.12 god. Autor comment_163524 Mogao si vala napisati, zaboravio se. Tema prebaÄena ovdje upravo. Napisao je momak odmah iza mene u postu. Prijavi
13. februar 2014.12 god. comment_163525 Sisa u stilu Mate, ali u svakom sluÄaju nije ni trebalo da doÄ‘e. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163529 Napisao je momak odmah iza mene u postu. Sorry drug, ja sam skontao da ćeÅ¡ neki Älanak ili kolumnu napisati o tome. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.