Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u FA kupu 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left]Tottenham or Bolton Wanderers will be our opposition in the FA Cup semi-final.[/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left]The game will be played at Wembley the weekend of 14/15 April.[/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left]In the other semi-final, Liverpool will play Everton or Sunderland.[/left][/size][/font][/color][/left]
  • Odgovori 150
  • Pregledi 17,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro smo prosli jer su Spursi u padu forme a znamo kako smo se nosili sa Loserpoolom ove sezone :).
Što se tiče FA Cupa, ja sam optimističan, igrom prikazanom pod Di Matteovim vodstvom možemo se nositi sa svima u ligi
spominje se moguće odustajanje Boltona od FA-a zbog Muambe., svejedno bit će zanimljivo polufinale protiv kokoši, a onda livči u finalu :D
Bilo bi sjebano igrati protiv Boltona, igrali bi za Muambu - igrali bi sa 300% želje, snage, volje. Ne zamjerim im ništa, tako i treba.
kao sto je Zxenox rekao, Spursi ili Bolton, a polufinale se igra cini mi se 14. ili 15. travnja na Wembleyu ;)
15.4. Nedjelja od 16 sati

Chelsea - Tottenham

Dan prije igraju everton liverpool u istom terminu :D

sa najacim sastavom mislim da ih mozemo dobit :) Come on Chelsea :D
Vidio sam informaciju da igramo sa Tottenhamom u 7 iducu Nedjelju sad neznam kolko je tacna informacija .. ?
Zna li neko tacan termin utakmice ?
[quote name='lampard8' timestamp='1333918101' post='40387']
Vidio sam informaciju da igramo sa Tottenhamom u 7 iducu Nedjelju sad neznam kolko je tacna informacija .. ?
Zna li neko tacan termin utakmice ?
[/quote]
Mislim da je to ispravno vrijeme. U 7 na Wembleyu.
Zanimljivo da se ove sezone finale FA kupa igra mjesec dana prije nego inače (u petom mjesecu, a inače se igra u šestom mjesecu). Valjda zbog Olimpijade i Eura.
Everton and Liverpool fans have to travel 200 miles to semi-final and the kick off is 12.30 (13.30 po našem vremenu), Spurs and Chelsea fans travel 500 yards and kick off is 6pm (19.00 po našem vremenu).
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.