Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 18 - Chelsea 8 : 0 Aston Villa (23.12. ned)

Istaknuti odgovori

Dobra igra u napadu, jos bolja u odbrani, Luiz jednostavno ore po terenu! U nastavku bi volio vidjeti Akea ili Piazona!
  • Odgovori 72
  • Pregledi 6,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/541925_397514450332265_1430815178_n.jpg[/img]
Ne toliko briljantna igra koliko rezultat.Super je sto vec imamo 3 boda u dzepu,znala je Vila da nas muci itekako.
Izuzetni golovi Toresa i Luiza.Bravo i za naseg Baneta!
Sta bi plavushi, pa ni drogba nije davao ovakve golove. Retko se vidja da neko da gol sa 13 14 m i to glavom.
[quote name='hunter' timestamp='1356284760' post='96329']
7:0 Jel igramo do 10 ?
[/quote]
lovac prerano pucas xd 8ica

perfektna utakmica , golovi su dosli sutevima , dobra igra vidi se napredak...nadam se jos boljem u nastavku sezone
eto sta im ucini rafa pa vi pricajte bolji mourinho :D kad je mourinho s nama nekom utrpao 8 :D i piazon je majstor mali ,,a i ja mislio igramo do 10 :D
Svaka čast momcima . Sudija nije treba svirati niti jedan od ona 2 penala ali eto nema veze, nije bilo previše 'materijala' da bi se ono sviralo. Ipak šteta što Piazon nije uspio onaj drugi realizovati. Prelijepe golove, prelijepe akcije smo danas gledali samo da se na ovome ne stane. Hoćemo još !!!
FT 8:0. Uz još jedan promašen kazneni udarac Piazona. Golove zabilo 7 igrača. Perfektna predstava. Vidi se napredak u igri. :D
Konačno sam uživao u nekoj utakmici. Svaka čast svima, drago mi je što je Piazon dobio priliku. Šteta za penal, ali nadam se da će sada češće igrati.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1356285360' post='96336']
Koliko mi je krivo što je Piazon promašio penal ne mogu vam opisati !
[/quote]
Isti smo,majkemi.Volio sam da smo dobili 3:0 a da je on zabio a ne ovako.
jesu se ispraznili na Aston Vili svaka im cast,svi su bili dobri.Krivo mi je sto nije Piazon dao gol,kad je na njemu sviran penal skocio sam i odma reko daj mu da suta kad odbrani mu golman i ako je jako dobro sutirao.
Najbolja odigrana utakmica ove sezone definitivno,svi su apsolutno maestralno odigralii vcrs,da nije Guzan sve one sanse odbranio sigurno bi na kraju bilo mnogo više od 8-0.Drago mi je da Benitez daje šansu i nekim igracima koji rijetko dobivaju sansu da zaigraju u Premierligaškoj utakmici u ovom slucaju Piazonu,Piazon ce biti odlican igrac sigurno,nema veze ako je promašio penal,zato je imao maestralan pas za Ramiresa kada je ovaj drugi Brazilac zabio gol,mozda Rafa nije trebao izvoditi Lamparda trebao ga je pustiti da odigra cijelu utakmicu jer ipak obiljezava jubileje 500-ti nastup u PL i prvi je strijelac kluba,cestitke nasoj legendi Frenkiu na ovim uspjesima.Šta dalje reci,nadam se da cemo nastaviti ovako igrati i u ostatku sezone.Svaka cast Plavci na vecerasnjoj igri.
Još mamuran od jučer premišljam se dal da gledam tekmu ili ne, srećom nisam pogriješio!
Koliko smo dobro igrali,nisam mogao da verujem.Dva puta u toku utakmice sam prebrojavao igrace Aton Vile,jer mi se cinilo da ih ima bar dvojica manje.Neverovatna utakmica,svaka cast momci!
vrijeme je bilo da i mi malo proradimo,navijaci su presretni svaka im cast navijali su citavu utakmicu,steta sto nije igrao Mikel ovo mu je bila sansa da da gol bila su dva penala pri visokom rezultatu.
Nisam gleda prvo poluvrijeme jer nisam bio u mogućnosti ali sam stiga kući na drugo poluvrijeme i uživao. Bilo me je strah da bi mogla bit patnja ali evo maestralna partija. ;)
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/537619_529243890449165_2145100349_n.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.