Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fábio Coentrão (Portugal, 1988)

Istaknuti odgovori

Luke Shaw za njega izmislio loptu.

A ovo je prvo smeće od čovjeka, cigo najveći, a onda i kao igrač je prenapuhan. Bljesnuo na SP-u i to je to. Kad je Marcelo u formi, bolji je od njega u Realu.

Apsolutno se ne slažem s vama. Jedino vrijedno što može uzeti iz Reala. Marcelo ostavlja previše propuha u obrani, puno je bolji od njega. Može jako puno pretrčati i igrati na više pozicija, agresivan igrač. Cole već ima i godina. Nije nužan transfer, ali moguć. Mou voli portuglace, zar ne.

Fabio Coentrao looks set to follow Jose Mourinho out of Real Madrid after revealing his unhappiness in the Spanish capital, and is already being linked with Chelsea.

Sky Sports
http://www1.skysports.com/football/news/11668/8731836/Transfer-news-Fabio-Coentrao-eyes-Real-Madrid-exit-this-summer

Apsolutno se ne slažem s vama. Jedino vrijedno što može uzeti iz Reala. Marcelo ostavlja previše propuha u obrani, puno je bolji od njega. Može jako puno pretrčati i igrati na više pozicija, agresivan igrač. Cole već ima i godina. Nije nužan transfer, ali moguć. Mou voli portuglace, zar ne.

što će ti ovaj transfer kada imaš Shawa??? u njegovoj temi sam i ja i ostali naveli što ga treba dovesti da sad opet ne pišem. kakav coentrao ljudi

I ja volim Portugalke, pa to ne znači da ću gdje god odem vući 2-3 komada sa sobom.

Šalu na stranu - solidan igrač, ali ništa posebno ni ništa čime bi bio oduševljen. Dobro bi došao za rotaciju, ali ne bih na njega potrošio 20% transfer budžeta.

Fabio Coentrao: "Otkad sam došao u Real osjećao sam se nepoželjno. Svi žele da odem odavde i mislim da odlazim na ljeto sigurno, to je najbolje za mene i klub."

Ovakakav igrač treba Mourinhu. Totalno mu je odan, nikad skoro ne odigra loše i takvog treba svijećom tražiti. Plus, ima muda reći da ga Perez i španjolski klan u Realu prcaju u mozak kao i Mourinha i da želi otići iz kluba. Ne znam kolko će Mourinha biti briga za igrače iz omladinskog pogona, možda će samo jedan sretnik dobiti priliku kod njega i to je to. A Roman neće sigurno petljati s Joseovim transferima ako ga misli zadržati.

Fabio Coentrao: "Otkad sam došao u Real osjećao sam se nepoželjno. Svi žele da odem odavde i mislim da odlazim na ljeto sigurno, to je najbolje za mene i klub."

Nadam se da će smećar u Juventus, a ne u nas.

levi bek nam je trenutno najmanji problem,Å¡kripimo na nekim drugim mestima  i to se treba prvo popuniti

imamo kola koji je produžio ugovor,bertrand je tu, to je sasvim dovoljno da se izgura sezona bez problema

treba uložiti sav novac u ono što nam je hitno i prekopotrebno,ne vidim nikakvu logiku u kupovini "ovog" levog beka

aj da se daju pare na neko mlado meso pa da razumem ali ovo bi bilo totalno neracionalno

Ma ne brinite bit će pojačanja i na ostalim pozicijama ova nazovimo nepotrebna pojačanja na nekim pozicijama su Romanu za duÅ¡u, jer nije njemu ljetni rok samo 1-2 igrača, Å¡ta ćeÅ¡,  ima se može se

• Adi mijenja naslov u Fábio Coentrão (Portugal, 1988)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.