23. maj 2013.13 god. comment_124818 Pa ovaj nevrijedi 18 mil maraka ne eura. Nadam se da nije istina, nadam! Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124836 Luke Shaw za njega izmislio loptu. A ovo je prvo smeće od Äovjeka, cigo najveći, a onda i kao igraÄ je prenapuhan. Bljesnuo na SP-u i to je to. Kad je Marcelo u formi, bolji je od njega u Realu. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124839 Suplje. Marcelo je bio prvi izbor Moua u Realu, a A. Cole je takodje njegovo dete, tako da od ove price najverovatnije nece biti nista. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124842 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y8FUo9i4nCI Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124844 Apsolutno se ne slažem s vama. Jedino vrijedno Å¡to može uzeti iz Reala. Marcelo ostavlja previÅ¡e propuha u obrani, puno je bolji od njega. Može jako puno pretrÄati i igrati na viÅ¡e pozicija, agresivan igraÄ. Cole već ima i godina. Nije nužan transfer, ali moguć. Mou voli portuglace, zar ne. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124867 Fabio Coentrao looks set to follow Jose Mourinho out of Real Madrid after revealing his unhappiness in the Spanish capital, and is already being linked with Chelsea. Sky Sportshttp://www1.skysports.com/football/news/11668/8731836/Transfer-news-Fabio-Coentrao-eyes-Real-Madrid-exit-this-summer Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124870 Apsolutno se ne slažem s vama. Jedino vrijedno Å¡to može uzeti iz Reala. Marcelo ostavlja previÅ¡e propuha u obrani, puno je bolji od njega. Može jako puno pretrÄati i igrati na viÅ¡e pozicija, agresivan igraÄ. Cole već ima i godina. Nije nužan transfer, ali moguć. Mou voli portuglace, zar ne. Å¡to će ti ovaj transfer kada imaÅ¡ Shawa??? u njegovoj temi sam i ja i ostali naveli Å¡to ga treba dovesti da sad opet ne piÅ¡em. kakav coentrao ljudi Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124878 Apsolutno se ne slažem s vama. Jedino vrijedno Å¡to može uzeti iz Reala. Marcelo ostavlja previÅ¡e propuha u obrani, puno je bolji od njega. Može jako puno pretrÄati i igrati na viÅ¡e pozicija, agresivan igraÄ. Cole već ima i godina. Nije nužan transfer, ali moguć. Mou voli portuglace, zar ne. I ja volim Portugalke, pa to ne znaÄi da ću gdje god odem vući 2-3 komada sa sobom. Å alu na stranu - solidan igraÄ, ali niÅ¡ta posebno ni niÅ¡ta Äime bi bio oduÅ¡evljen. Dobro bi doÅ¡ao za rotaciju, ali ne bih na njega potroÅ¡io 20% transfer budžeta. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124890 Fabio Coentrao: "Otkad sam došao u Real osjećao sam se nepoželjno. Svi žele da odem odavde i mislim da odlazim na ljeto sigurno, to je najbolje za mene i klub." Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124892 Ovakakav igraÄ treba Mourinhu. Totalno mu je odan, nikad skoro ne odigra loÅ¡e i takvog treba svijećom tražiti. Plus, ima muda reći da ga Perez i Å¡panjolski klan u Realu prcaju u mozak kao i Mourinha i da želi otići iz kluba. Ne znam kolko će Mourinha biti briga za igraÄe iz omladinskog pogona, možda će samo jedan sretnik dobiti priliku kod njega i to je to. A Roman neće sigurno petljati s Joseovim transferima ako ga misli zadržati. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124932 Fabio Coentrao: "Otkad sam došao u Real osjećao sam se nepoželjno. Svi žele da odem odavde i mislim da odlazim na ljeto sigurno, to je najbolje za mene i klub." Nadam se da će smećar u Juventus, a ne u nas. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125032 meni je on drag igrac i volia bi ga u chelsea također .. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125036 levi bek nam je trenutno najmanji problem,škripimo na nekim drugim mestima i to se treba prvo popuniti imamo kola koji je produžio ugovor,bertrand je tu, to je sasvim dovoljno da se izgura sezona bez problema treba uložiti sav novac u ono što nam je hitno i prekopotrebno,ne vidim nikakvu logiku u kupovini "ovog" levog beka aj da se daju pare na neko mlado meso pa da razumem ali ovo bi bilo totalno neracionalno Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125051 Ma ne brinite bit će pojaÄanja i na ostalim pozicijama ova nazovimo nepotrebna pojaÄanja na nekim pozicijama su Romanu za duÅ¡u, jer nije njemu ljetni rok samo 1-2 igraÄa, Å¡ta ćeÅ¡, ima se može se Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.