Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CWC Semi-finals - Chelsea 3 : 1 Monterrey (13.12. �et)

23 člana su glasala

1. 1.

• Da
      91%
      21
    • Ne
      8%
      2

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1355403525' post='94400']
Ali stadion je kriza. Umjetan, hladan, poluprazan, prevelik. A tribine su kriza odmaknute od travnjaka. Uh nikako mi se ne sviđa :/
[/quote]

Za ono što je projektiran je odličan (Japanske sportske igre i ostala masovna okupljanja/predstave).

Inače rutinska pobjeda koja je više ličila na uigravanje na treningu nego na ozbiljnu utakmicu. Luiz odličan kao veza, ali treba vidjeti kako to funkcionira protiv jačih ekipa. Torres sretno/spretno gol, ali bolja igra nego prije kada je bio u krizi. Lampard uigravanje nakon ozljede i ulizivanje japanskim fanovima koji ga štuju, Ferreira podrška Azpiju jer je bio najlošiji na terenu od naših makar nas to nije ništa koštalo. Jedino šteta da Piz ili Marin nisu ušli umjesto mojsija.
  • Odgovori 59
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nisam gled'o utakmicu zbog skole.
Kad nisam imao cas(izmedju 4 i 5)otrcao sam do kladionice(u blizini skole) da vidim rezultat,kad ono poluvrijeme.Vidim komentari su pozitivni.Raduju golovi Mate i Torresa.Kasnije nesto vise kad pregledam cijelu utakmicu.
Ako neko nije pogledao utakmica , dugi highlights :
http://www.youtube.com/watch?v=j1j14hlRbVA

Igrali su onoliko koliko je dovoljno da se pobjedi protivnik i to je to . U nedjelju neka odigraju isto ovako , s istim rezultatom i ja zadovoljan .
[quote name='how yes no' timestamp='1355412507' post='94431']

@anubis
Rezultat 3:1 na kraju, prošli u finale, nadigrali protivnika i ti našao pričati o zamjenama. Kakve veze ko je ušao, kad i gdje... ;)

[/quote]
Ma znam ali opet sutra ako ne daj boze kiksamo protiv Lidsa ili Vile kada se vratimo izgovor ce mu biti da su igraci umorni, a ovde je imao priliku da odmori malo vise kljucne igrace, nista vise.
Hvala Bogu da je Benitez napravija ono šta RDM nije nikako, a to je postavljanje Luiza na zadnjeg veznog. štase tiče utakmice odlično odigrano, jednino malo realizacija šteka kod nekih igrača.
Prvi gol state of art by MAZAKAR.
Pokazatelj da njih trojica moraju igrati zajedno. Kad se budu uigrali, ovakve akcije bice rutina.
Nisam gledao utakmicu,ali sam zadovoljan rezultatrom i prolaskom u finale.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.