Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u FIFA Club World Cup 2012 = 2nd place

23 člana su glasala

1. 1.

• DA
      100%
      23
    • NE
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

n_20120726174914_fifa_divulga_datas_da_v

Sve što vas zanima o ovogodišnjem FIFA Svjetskom prvenstvu klubova koje će se održati u Japanu od 6.12. do 16.12 možete pročitati ovdje. Velika je čast da na ovom sve prestižnijem natjecanju učestvuje i predstavnik Europe - osvajač Lige prvaka CHELSEA FC!

Još malo više od mjesec dana do spektakla. Ako tko uhvati vremena nek nam napiše koji će sve klubovi učestvovati ovdje i još neke detalje.

• Odgovori 57
  • Pregledi 6,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ma ovo osvajamo, kolko vidim samo Corinthias od 'poznatijih' klubova a ni oni ne mogu meda medenog.

Can't wait. ;)
Baš zato što ništa ne znamo o protivnicima ne smemo ih olako shvatiti, da ne prođemo kao protiv Šahtara. Treba ući ozbiljno u svaki meč i ne bi trebalo da bude problema.
e jbga sad... :-O ja cijelo vrijeme kontam da uopce necemo ni nastupati na tom klupskom svjetskom prvenstvu, jer nas je Atletico tj. Falcao naprasio u evropskom superkupu. Mislio sam da ce oni predstavljat evropu
Ovo bi trebao biti najlakse osvojen trofej do sada, ali to ne znaci da ne treba prici svakoj utakmici ozbiljno, iako protivnici nisu nesto svi znaju igrati, uz kombinovane sastave i ozbiljan pristup ocekujem da ovo osvojimo.
Ovo mozemo osvojiti samo igraci trebaju svakoj utakmici prici maksimalno oprezno i ne treba se podcijeniti protivnik .
3 sreca nadajmo se da cemo sad uspijet osvojit :) community, euro super cup utekli ovo ne smije
Kao sampioni Evrope,imamo obezbedjen direktan plasman u 1/2 finale.Zreb je vec odrzan(cini mi se u Cirihu krajem septembra),tako da je poznato da cemo u 1/2 finalu igrati protiv pobednika meca Monterej(Meksiko) i pobednika Azijske Lige Sampiona.

Azijska Liga Sampiona je dosla do samog finala i u njemu ce igrati tim iz Juzne Koreje Ulsan Hjundai i poznati Al Ahli iz Saudijske Arabije.
Igra se dakle samo jedan mec i to je zrebom odredjeno(kod njih je pravilo da jedan od finalista bude domacin zavrsnog meca)da domacin bude Ulsan Hjundai.

Al Ahli naravno ima 90% igraca iz SA a igraju kod njih jos i stranci,Argentinac Diego Moarles,Brazilac Viktor Simoes i Kolumbijac Palomino.Tu je i napadac Al Hosni,Korej
Korejanci imaju 2 Brazilca u tim koji su na pozajmici,Maranao i Rafinja i vezistu Kolumbijca Veleza.Ostalo domaci igraci.
Finale Lige Sampiona Azije je 10.novembra,I

Ipak,ko god da bude 1/4 finalista,ja ocekujem da nam Monterej bude protivnik.Dvostruki uzastopni osvajaci Konkakaf Lige Sampione,U
meksickoj Klauzuri su zavrsili na 2.mestu iza Santos Lagune.Bili su ucesnici i prethodnog SP za klubove ali su u 1/4 finalu ispali od japanske Kasive na penale.
Evo malo informacija o njima.
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/C.F._Monterrey"]http://en.wikipedia.org/wiki/C.F._Monterrey[/url]

Nema spora da i bez neke ozbiljne analize ucesnika takmicenja sledi zakljucak je da je bilo koji sampion Evrope iz prethodnik sezona veliki favorit za osvajanje SP za klubove.

Treba uciniti sve da ovaj trofej dodje u London i da ispisemo nove stranice svoje istorije.
[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/f8/43/0,,10268~11027448,00.jpg[/img]

I naravno,da narednih godinu dana ponosno nosimo ovakav amblem sa godinom 2012 na grudima.
[img]http://www.onionbag.com/images/2012/77FIFACWC2011.jpg[/img]
B)
Reći ću samo jedno:
Nema tog navijača koji ne bi htio da njegov tim bude šampion svijeta (oli ti ga najbolji na svijetu).
Ovaj trofej treba da nam bude prioritet ove sezone.Nadam se da tako razmislja i Di Mateo.Dve utakmice i prvak sveta.Kud ces lepse.
[quote name='Batigol' timestamp='1351871121' post='86627']
Da kazem unapred da ce utakmice prenositi Eurosport.
[/quote]
to ce bit kroz jutarnje sate B-)
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1351871338' post='86628']
to ce bit kroz jutarnje sate B-)
[/quote]
Kad god da bude, kada sam mogao pripremne da pratim u 3-4h mogu i ovo :D
samo ozbiljno uci u svaku utakmicu i mozemo pobijediti svaku ekipu,ovdje smo definitivno najaci i mi bi trebali i uzeti ovaj trofej.Velika stvar je biti prvak svijeta,izgubili smo od Mancester Citya u Comunity Shieldu i od Atletiko Madrida u evropskom super kupu,i ovo moramo osvojiti.
[img]http://www.soccerphile.com/soccerphile/world-club-champion/im/club-world-cup.jpg[/img]

Strasno mocan trofej. Ovo se mora imati u vitrinama.
U toku je mec finala Lige Sampiona Azije gde se sastaju tim iz Koreje Ulsan Hjundai i Al Ahli.Igrao se 70.minut i domacin iz Koreje vodi sa 1-0.Igra se samo jedan mec.

Pobednik ovog meca igra protiv meksickog Montereja i onda pobednik tog dvoboja ide na noge nama.

Sad samo pogledao malo rezultate Montereja u Meksiku.Oni su posle 16.kola na 9 mestu na tabeli od 18 timova.Imaju 22 boda ,ukupno 5 pobeda.

3-0 za Ulsan,tako da je sve gotovo ovde.
Po nekom mom rezonovanju,ne bih rekao da je Monterej favorit u cetvrtfinalnom mecu protiv sampiona Azije,Ulsan Hjundaija.Korejci su ostvarili veliki uspeh i drzace ih ta euforija jos dvadesetak dana,a Monterej je u znacajnom padu forme.Doduse,ima jos vremena do tog meca(9.decembar),videcemo ko ce nam biti protivnik 13.decembra na stadionu u Jokohami.
  • 2 sedmice kasnije...
Al Ahli iz Egipta juce osvojio Africku LS i obezbedio ucesce na SP za klubove(cetvrti put).Poslednji ucesnik bice prvak Japana,tamo je razlika izmedju dva prvoplasirana samo jedan bod,a ostalo je dva kola.
  • 2 sedmice kasnije...
Kolo pre kraja japanske lige,Sanfrece Hirosima obezbedilo titulu sampiona i tako se plasiralo na SP za klubove(prvo ucesce).Ono ce i igrati prvi mec 6.decembra protiv Oklanda,a pobednik tog meca igrace u cetvrtfinalu 9.decembra protiv Al Ahlija.
Jedva cekam pocetak,valjda cemo se stabilizovati do tada.
[quote name='Ercov' timestamp='1354023859' post='91456']
Jedva cekam pocetak,valjda cemo se stabilizovati do tada.
[/quote]
Ne brini, to mi osvajamo i sa rezervnom ekipom u bilo kakvom stanju.
[quote name='Wisey' timestamp='1354039480' post='91499']
Ne brini, to mi osvajamo i sa rezervnom ekipom u bilo kakvom stanju.
[/quote]
Nemoj biti tako siguran .
  • Autor
[u]Polufinale[/u] ovog natjecanja igra se:

[b]13.12.2012 u 11:30h [/b]ujutro po našem vremenu.

[u]Finale[/u] ovog natjecanja igrač se:

[b]16.12.2012 u 11:30h[/b] ujutro po našem vremenu.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.