Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Sergio Ramos (Španjoska, 1986)

Istaknuti odgovori

[img]http://trendfashiondesign.com/wp-content/uploads/2012/06/Sergio-Ramos-Spain-Hairstyle-Euro-2012.jpg[/img]

Ime i prezime: Sergio Ramos Garcia
Datum rođenja: 30.03.1986.
Visina:183 cm
Klub: Real Madrid
Pozicija: Stoper,Desni bek

http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/2439-chelsea-zeli-ramosa.html

Opet se spominje prelazak Ramosa u CFC sjećam se da se prije dvije godine pri�alo da bi mogao da pređe ali od toga nije bilo ništa.

Ja li�no nisam za njegovo dovođenje jer imamo odli�ne igra�e na poziciji desnog beka i imamo odlicne stopere.Ina�e mi je drag igra� iako je budala http://forum.chelseabalkan.com/public/style_emoticons/

Šta vi kažete ?

Sjećam se da sam prošlog ljeta svim silama želio da ovaj momak sleti kod nas ali sada se to promijenilo. U januaru smo doveli Cahilla i napravili jedan fantastičan trokut sve samih odličnih stopera a ovoga ljeta je riješeno pitanje i desnog beka dolaskom Azpija tako da nam više nije potreban.
Prvo bi Real odrao klub za odstetu... Hteli bi ili 50 i vise miliona ili razmenu Bane + kes... Sto bi opet izaslo na 25 miliona...
Onda bi Ramos trazio astronomsku platu....

Dobar jeste, ali vredan gore navedenog - nije....
Da nije dosao Azpi,ovo sve bi imalo smisla,ovako ne.
Inace,odlican je igrac,ali nasa zadnja linija je najbolja na svetu i ne treba je menjati.
Dobar je Ramos, može igrati u svim pozicijama u zadnjem redu, ali isto tako na svim tim pozicijama smo sasvim dobro popunjeni, počevši od desnog i lijevog beka, pa sve do stoperskih pozicija. I dobro kaže Whisper, trebala bi se izdvojiti povelika suma novca za kupnju, a zatim i za plaću ovog igrača koji je na kraju krajeva nepotreban tako da od njegova trasnfera u Chelsea nema ništa.
budimo realni za 2,3 sezone terry ce razmisljati o mirovini tako da sergio bi se taman u igrao s ostalim stoperima, inace odlican igran, pozitivno lud u glavu i osobno meni jedan od drazih igraca :)
naravno da sam za njegov dolazak
Ne cijenim ovog igrača ni sekunde i mislim da nije dovoljno kvalitetan za našu ekipu i potrebe ove lige. O cijeni da i ne govorim.
[quote name='BoKa' timestamp='1348436291' post='80064']
[b]budimo realni za 2,3 sezone terry ce razmisljati o mirovini tako da sergio bi se taman u igrao s ostalim stoperima[/b], inace odlican igran, pozitivno lud u glavu i osobno meni jedan od drazih igraca :)
[/quote]

Za 2-3 sezone možemo dovesti neke mlade nade i uigrati ih. Dobar je, ali po meni nije vrijedan te love koja bi bila potrebna za njegovo dovođenje i plaće.
jak igrac , al cijena mu je smijesna , pa cahill koji je doveden za 5 puta manji novac je u istom rangu sa njim...ustvari usudio bi se reci cak i bolji od njega
  • Autor
[quote name='BoKa' timestamp='1348436291' post='80064']
budimo realni za 2,3 sezone terry ce razmisljati o mirovini tako da sergio bi se taman u igrao s ostalim stoperima, inace odlican igran, pozitivno lud u glavu i osobno meni jedan od drazih igraca :)
[/quote]Za te 2,3 sezone on ce imati 28/29 godina a mi ćemo imati dovoljno mladih igrača koji bi mogli da konkurišu za poziciju stopera...
fakat mi nije jasno da kad mediji vec izmisljaju neke price, da barem izmisle nesto sto imalo ima smisla! Samo sto je covjek do-kapiten Reala jednu utakmicu protiv Shity-a bio na klupi odma se pokrenula nagadjanja o njegovom navodno narusenom odnosu sa Mourinhom! Covjek je neki dan izjavio da zeli postati legenda reala i da ga neki drugi klub uopce ne zanima. Ramos je igracina nema sta (samo ga penali jebu :D ) samo niti je on potreban Chelsea-u niti Chelsea njemu =;
Meni nije jasno sto ce nam jos i on,i to ni manje ni vise nego 50 miliona,ma dajtee........znam da ga ovi nece dati ni za te pare ali nema od toga nista,bice isto k'o sa Runijem u Mancesteru,zalice poslije izvjesnog vremena sto je i pomisljao da napusti svoj klub.....
[url="http://www.sportske.net/vest/transferi/serhio-ramos-zatrazio-da-napusti-real-97932.html"]http://www.sportske.net/vest/transferi/serhio-ramos-zatrazio-da-napusti-real-97932.html[/url]
[quote name='Wisey' timestamp='1348438074' post='80074']
Ne cijenim ovog igrača ni sekunde i [u][b]mislim da nije dovoljno kvalitetan za našu ekipu[/b][/u] i potrebe ove lige. O cijeni da i ne govorim.
[/quote]

Ne moraš ti njega cijeniti brate, ali reći da nije dovoljno kvalitetan za Chelsea je presmiješno. Nema kluba na svjetu gdje Ramos ne bi igrao. On je svjetska klasa i glavna violina u obrani Španjolske (hebeš Piquea) koja je tri puta zaredom sada osvajala velika natjecanja.
Ne osporavam njegove kvalitete, vrhunski igrac, za pozeljeti, ali po meni potpuno isti igrac Banetu, a imamo sada i Cesara tako da nam nazalost jedan ovakav igrac nije potreban, ako bi njega doveli bilo bi samo nepotrebno gomilanje igraca da ne kazem koliko bi nas to kostalo, ne vjerujem da je nasa uprava toliko naivna pogotovo sto su u zadnje vrijeme dosta oprezniji i pametniji ne zalecu se vise.
Terry, Cahill, Luiz i Ivanović su bolji stoperi od njega.
Azpilicueta i Ivanović su bolji desni bekovi od njega.
------------------------------------------------------------------
Konkluzija: Nije dovoljno dobar za našu ekipu.

Realova odbrana je godinama jedna velika rupa i mogu se samo Bogu dragom zahvaliti da imaju nevjerovatnog golmana. A Ramos je svo ovo vrijeme glavni igrač te odbrane. Španija je repka koja se brani koliko se i Barcelona brani na jednoj utakmici, pa ja bih poželio da budem stoper u takvoj ekipi. ;) Sve njegove slabosti (loše markiranje, loše postavljanje, zalijetanje, fudbalska neinteligencija) bi se pokazali u pravoj ligi protiv jačih ekipa. Ne da nije vrijedan 40 miliona eura, ma nije vrijedan ni pola tog iznosa.
[quote name='Wisey' timestamp='1349193208' post='81430']
Terry, Cahill, Luiz i Ivanović su bolji stoperi od njega.
Azpilicueta i Ivanović su bolji desni bekovi od njega.
[/quote]

Ajd ovo za štopere, mada Ivanović ne verujem da je bolji štoper od Sergia..

Al ovo za bekove nema meda medenog, Azpilicueta se tek treba dokazati i igro je u Marseju a Ramos je realno unazad 5-8 godina u top 2-3 desna beka. Ramos je prejak RB.

A volim ga ko igrača, moćan mi je lik skroz. Samo je problem plata i cijena, a mislim da od tog nea ništa...
i bolje zbog para

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.