1. juli 2012.14 god. comment_62350 šteta..... navijao sam za Talijane svim srcem ali šta je tu je, čestitke Španjolcima, odigrali su odolično, prvi put to nije bila tika-tlaka nego brza tranzicija, brzi kratki pasovi i brza realizacija a ne silovanje lopte kao i inaće, potpuno zasluženo su ovo odnijeli, još jednom čestitke Španjolcima ! Talijani su ipak ekipa u godinama, jedan Pirlo koji je motor ekipe ima 33 i to sve govori, nemaju takav roster igrača a i kao što Slavkec reće sjebaše ih ozljede, ključni čovjek obrane te onda najsviježiji igrač na terenu.... Nisu mi jasne odluke Prandellija da protiv jedne Španjolske igra sa "samo" 4 veznjaka i da uvodi Mottu pri rezultatu 2-0, nije se više imalo što za izgubit t je morao Giovinco ić u vatru ili neki treži napadač, u takvim situacijama se MORA ić na sve illi ništa, nije to nikakva nogometna mudrost to bi trebalo bit logično... Možda nije trebao počet sa Pirlom nego Marchisiom (koji je ipak dosta mlađi) al ajde, šta je tu je:( Drago mi je zbog Torkea i Mate, pokazali su se u odličnom svijetlu na ovom turniru (malo je to smiješno reć za Matu s obziro na minutažu al statistika, gol-u 2 minute je impresivna i to u finalu) nadam se da će nastavit derat guzove u plavom dresu naredne sezone :) Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62356 Bio sam uz Italijane ali prezasluzena pobjeda Spanije mada cisto sumnjam da bi primili Italijani 4 gola da je Motta ostao ali to je greska trenera kao i taktika, u grupnoj fazi su se postavili defanzivno i zato su i izvukli x, a sad je mislio da moze nesto napadacki protiv Spanije, ee ne moze jbg. Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62359 [quote name='chelseathebest' timestamp='1341176636' post='62333'] neznam zašto, ali nekako mislim da je ovaj takeshi naš Cae [/quote] I ja isto. Čak imaju i istu sliku na avataru. Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62364 [img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282739_330746967009014_277915527_n.jpg[/img] krv ti, žao mi Pirla Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62366 [img]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/532319_317794488310530_1301245992_n.jpg[/img] Prijavi
1. juli 2012.14 god. comment_62369 Jako mi je drago zbog Mate i Torresa, posle LS uzeli su jos jedan veliki trofej. Sto se utakmice tice, cini mi se da su se kladionice(ari) debelo ovajdili nocas.... Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62379 Navijao sam za Azzure, ali jbg Španija totalno zasluženo slavila vcrs. Igrali su predosadan fudbal cijelim tokom Prvenstva ali su se večeras pokazali u dobrom svijetlu. Torres još jednom pokazao svoju klasu, a veoma mi je žao Mate jer je odigrao tek 10-ak minuta na cijelom Prvenstvu a već u prvom dodiru sa loptom dokazao da nije zaslužio malu minutažu. Prijavi
2. juli 2012.14 god. Autor comment_62385 Sinoć sam navijao za Azzure, ali drago mi je na kraju ipak zato što su Torres i Mata zabili i što je Torres strijelac prvenstva. Samo da vam kažem da ja nisam Takeshi_Torresov_ljubavnik na index.hr. Nije mi toliko drag Torres da bi si dao nick po njemu :) a ovaj sam avatar vidio u Takeshija i pošto mi je lik legendaran, stavio sam ga i sebi :) Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62398 Navijao za Talijane, ali nije mi žao što su i Mata i Torres dali golove i dokazali svetu da su najjači tandem. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62407 Da dodam da je Iniesta najbolji igrac Evropskog po meni a vjerovatno ce i odnjeti tu titulu sasvim zasluzeno, odma iza njega je Pirlo. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62430 Zao mi je Talijana ali u neku ruku mi je i drago zbog Torresa Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62450 Torres Golden Boot, kad su se najmanje svi nadali. Svaka čast. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62453 Spanci samo potvrdili zasto su najdominantnija ekipa svijeta posljednjih nekoliko godina. Ispisali istoriju na spektakulrana nacin. Mrzim ih i dalje, ali su mozda i najbolja generacija koja je igrala ovu igru. Drago mi je zbog Torresa, ali i Mate. Valjda ce sada i kod nas kidati. Ne mogu docekati pripremne tekme i novu sezonu. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62455 Ne, nikad nece biti bolji od one generacije Brazila iz 2002 Ma i ovaj sad brazil bi ih razvalio, na svjetskom ce to pokazati sigurno. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62458 Drago mi je za naše Španjolce, ali su mi ostali užasno mrski, Pique iznimka. Neznam zašto su ćekali do samoga finala da pokažu što su oni zapravo.. Što se tiče finala, dosadno je gledati kako u takvoj velikoj utakmici dominira gotovo cijelo vrijeme jedna ekipa. Užasno je bilo gledati kako su se Talijani tek tako predali i kako su gotovo svi jedno vrijeme stajali umjesto da su se borili do kraja. čestitke Španjolcima, teško će ih itko još neko vrijeme skinuti sa trona Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62460 [quote name='diablo_bih' timestamp='1341235924' post='62455'] Ne, nikad nece biti bolji od one generacije Brazila iz 2002 Ma i ovaj sad brazil bi ih razvalio, na svjetskom ce to pokazati sigurno. [/quote] Jedini koji su uspjeli odbraniti EP, jedini koji su vezali 3 titule velikih takmicenja, ostvarili najvecu pobjedu u finalu. Da upadnes sa stolice. Strasna generacija, predominantni su. Ko zna sta ce biti za 2 godine, ali da se sada sastanu Spanija bi se igrala sa Brazilom. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62470 Sto znaci iako nisi rekao, da je ova Spanija bolja od Brazilske generacije iz 2002 ? Svasta cuti... Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62485 Spanija je zasluzeno uzela EP.Igrali su koliko im treba celi sampionat i u finalu pokazali svu snagu.Ne volim ih ni ja,ali mi je drago zbog Mate i Toresa.Kakav velicanstven zavrsetak sezone za Toresa(Mata ide na OI)! Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62494 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1341236559' post='62460'] Jedini koji su uspjeli odbraniti EP, jedini koji su vezali 3 titule velikih takmicenja, ostvarili najvecu pobjedu u finalu. Da upadnes sa stolice. Strasna generacija, predominantni su. Ko zna sta ce biti za 2 godine, ali da se sada sastanu Spanija bi se igrala sa Brazilom. [/quote]Španija igra na rezultat,a taj Brazil je igrao i za publiku i njihov fudbal je milion puta bio bolji od ovog Španskog. Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62498 Spanski fudbal vam je bio 2008. 2010 prejak, sad vam dosadio.. Ako jedan igrac uzme loptu pa dribla ne znaci to za publiku da igra, jer brazil je imao one pojedince svjetske klase. Nego brazil ima qrac od navijaca. Jednom losi bili na svjetskom navijaci ih docekali kamenjem Prijavi
2. juli 2012.14 god. comment_62501 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1341250322' post='62494'] Španija igra na rezultat,a taj Brazil je igrao i za publiku i njihov fudbal je milion puta bio bolji od ovog Španskog. [/quote] Ovaj EURO su igrali tako pametno da je to za udzbenike, iako je izgledalo monotono. Nikad manje se nisu umorili a dosli do finala. Pa nece srljati glavom bez obzira kada brane titulu. Spanija je ispisala istoriju i to je ono sto se pamti, to je ono o cemu ce se sa divljenjem pricati. Spanci su igrali prelijep fudbal kada je bilo najpotrebnije, u finalu. Prijavi
3. juli 2012.14 god. comment_62566 [url="http://www.youtube.com/watch?v=SfCd3rBJbKQ&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=SfCd3rBJbKQ&feature=player_embedded[/url] Prijavi
3. juli 2012.14 god. comment_62635 Iker je jedan on onih koje najviše poštujem u svijetu nogometa, i kao igrača i kao čovjeka. Redovito pokazuje kakva je ljudina, a najviše se to ogleda u sudarima Reala s Barcelonom. Ovo je samo potvrda koliki je čovjek. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.