27. juni 2012.14 god. comment_61558 Ajmo Portugal !!! Jebeš Špance, smaraju, uništavaju fudbal, ne šutaju mater im jebem. Mata ni sekunde. Ajmo Portugal !!!! Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61562 Ni Mata, ni Torres ni trenutka nisu dobili. Svaka Äast Del Bosque. Ajmo Portugalci, ajmo Kiki, Pepe i co. gazite ih i Å¡aljite kući sad u produžecima. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61575 Kako mi je zao Portugala... Ljudi se žale na bunkere i ne znam na što sve ne, ali kad vidim ovaj nogomet koji igra španjolska odma izgubim za pracenjem tog sporta... pa to je silovanje nogometnih fanova... pa tu nema lj od ljepote... i Španjolska mi se totalno zamjerila kod izlaska silve i cuj ovo ulaska navasa... a di je Mata?!? i ponovo 6 veznjaka u 2 poluvremenu a lorente i torres na klupi... ma... jadno... zalosno... jako sam razocaran ovim ishodom... jakooooo... Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61579 Ipak dosadna utakmica, steta za Portugalce, za njih sam navijao iz 2 razloga: zbog peglanja igre od strane Spanije i zato jer bi za Njemacku bili slabiji protivnik :) Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61583 amo elf zgazi cigane jako lose spanjolska, i oni mi svjetski prvaci, pa di je nesta onaj njihov lipi nogomet sad sve dodavanje bez napada Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61585 Meni nikad nije bilo jasno Å¡ta Navas radi u Å¡panjolskoj reprezentaciji. Nit je neki tehniÄar, dribler, nit zna dobro podvalit loptu kao većina njegovih suigraÄa, nema ni neki centarÅ¡ut, eto brz je ali u ovoj tika-taki ta brzina gotovo i ne dolazi do izražaja. U usporedbi s ostalim njihovim igraÄima, on mi je nula, a eto dobiva priliku ispred Mate koji je u egalu sa Davidom Silvom. Ova igra Å panjolske mi se gadi, formacija 4-6-0 im stvara prejake Å¡anse, moÅ¡ mislit. GuÅ¡enje lopte bez pravih prilika. Na kraju proÄ‘u viÅ¡e nesrećom Portugala nego svojom srećom/kvalitetom. Po meni je i Bento pogrijeÅ¡io jer je stavio Ronalda na 5. mjesto za izvoÄ‘enje penala, jako riskantan potez je to bio koji mu se na kraju, vidjelo se, odbio o glavu. I da, Pepe je po tko zna koji put pokazao kakva je zvijer od igraÄa. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61586 navijao sam za Portugal i zao mi je sto su ispali pruzili su dobru partiju nisu se branili,igra Spanije se svodi sve na to da udu s loptom u go to je nemoguce igrat svaki put,nevolim sto Delbosque gura vezne igrace u napad,za penale se znalo da imaju Casiljasa i da ih jedino on moze spasiti iznenaden sam promasajem Alonsa ocekivao sam da ce unijet Patricia u gol,neznam zasto je stavio Brunu Alvesa da suta penal bolje bi bilo recimo svjeze igrace Varelu,Oliveiru,Custodia,a Ramos je zelio da se dokaze kao da zna sutat penal zato je ono i izveo da usutka kriticare koji su ga kritikovali za promaseni penal protiv Bayerna,nadam se da u finale ide Njemacka da otkuca spancima kako zasluzuju Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61611 poludio sam dok Portugal nije iskoristio kontru u 91. minuti jooooooooooooooooooooj ova prevara od Å¡panjolske se opet provlaÄi, dokad pobogu? da je bilo pravde ne bi ni skupinu proÅ¡li, a evo njih u finalu s tim smaranjem od igre Delboy je uniÅ¡tio repku koja je nekad s Villom i Torresom u vrhu napada Äak i igrala dobar nogomet... Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61619 Pa ljudi ni mi nismo lijep nogomet igrali pa osvojismo ove godine LP. Ne znam sta se bunite toliko za spance. Ako smo se mi samo branili, nek se oni samo dodavaju. Inace navijam za njemce al ne znam zasto tolika mrznja. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61621 U mamu im jebem onu njihovu jadnu i sretnu kako se uvjek jadno provuku ! Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61622 Mora neko stati u kraj ovoj neigri. Nisam ljubitelj Švaba niti Azzura, ali ko god od njih dođe u finalu bodrit ću ga ko da mi rođeni brat igra. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61626 [quote name='soxx' timestamp='1340835337' post='61619'] Pa ljudi ni mi nismo lijep nogomet igrali pa osvojismo ove godine LP. Ne znam sta se bunite toliko za spance. Ako smo se mi samo branili, nek se oni samo dodavaju. Inace navijam za njemce al ne znam zasto tolika mrznja. [/quote] Mi nismo lijepo igrali 2 tekme i to protiv farce. Sta je sa ostalim nasim tekmama? Zato se bunimo, sto citavo prvenstvo igraju dosadno, gore mi je ovo nego grcka kada je osvojila. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61629 Opet neki problem s mudima.... Bayern-u golman morao da sutira penal, Portugalu Pepe i Alves, cija je uza specijalnost prebacivanje tribina... Sreca pa toga nema medju Plavcima. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61632 Svaki dan sve vise i vise mrzim Spaniju , a posebno onog debila Del Boskea . Jedan Mata da ne dobije ni minute na Euru . Torres da ne igra u polufinalu , hajd inekako sto nije poceo , iako je 23puta bolji od Negreda , nego nije ga uopste uveo , Uvodi nekog Navasa , PEDRA , FUCK . Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61635 [quote name='Wisey' timestamp='1340835393' post='61622'] Mora neko stati u kraj ovoj neigri. Nisam ljubitelj Švaba niti Azzura, ali ko god od njih dođe u finalu bodrit ću ga ko da mi rođeni brat igra. [/quote]jedan novinar je izjavio da treba fifa i uefa da razmisle da uvedu pasivan napad kao u rukometu Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61640 i ne možete usporeÄ‘ivati nas s Å panjolskom mi nismo mogli napadat, nismo imali dovoljnu kvalitetu da napadnemo Barcelonu ili Bayern, kad kod smo osvojili loptu, ekspresno bi ju izgubili ali Å panjolska je momÄad koja ima igraÄe s kojima može napasti koga poželi, a oni se dodaju u beskraj bez želje za napadom... Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61643 Ne treba niÅ¡ta uvoditi, samo treba da ih se otrese koji put na terenu i to je to. Ovo je proÄitano. Prijavi
27. juni 2012.14 god. comment_61662 [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6aqtl2CGA1rvhi4po1_500.gif[/img][size=6] ​Que injustiça [size=4]Ne znam zasto ali zao mi Ronalda . [/size][/size] Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61680 a i meni ga je žao... a kome nebi bilo... nakon onog silovanja nogometa od strane španjolaca... Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61682 Kolko me ova Å panija nervira, i ovaj Del Boske mrtvi. Ne kontam Å¡to je ostavljo Ronalda za 5. izvoÄ‘aÄa? Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61712 [quote name='Kalouda' timestamp='1340870665' post='61682'] Kolko me ova Å panija nervira, i ovaj Del Boske mrtvi. [b]Ne kontam Å¡to je ostavljo Ronalda za 5. izvoÄ‘aÄa?[/b] [/quote] Pa da on odluci tj. da on da pobjednicki go . Na kraju do Ronalda nije ni doslo . Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61722 ZaÅ¡to bi vam bilo žao Ronalda ? Toliko antipatiÄan nogometaÅ¡ da mi ga nije sekunde žao. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61729 [quote name='Wisey' timestamp='1340878682' post='61722'] ZaÅ¡to bi vam bilo žao Ronalda ? Toliko antipatiÄan nogometaÅ¡ da mi ga nije sekunde žao. [/quote] Ako su s druge strane Spanci - onda mi jeste zao i njega i cele reprezentacije Portugala... Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61731 Ma da je ne znam ti ko s druge strane, meni Ronalda nikad neće biti žao. Prijavi
28. juni 2012.14 god. comment_61733 [quote name='Wisey' timestamp='1340878682' post='61722'] ZaÅ¡to bi vam bilo žao Ronalda ? Toliko antipatiÄan nogometaÅ¡ da mi ga nije sekunde žao. [/quote] Kako kome. Od svih igraÄa koji ne igraju za Chelsea, on mi je meÄ‘u dražima. Ne dao Bog samo da opet Å panjolci osvoje tu kantu! Tko god proÄ‘e veÄeras, Italija ili NjemaÄka, svim srcem ću biti uz njih samo da Å panjolci ne uzmu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.