Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Polufinale: Portugal - Å panjolska

Istaknuti odgovori

Ajmo Portugal !!!

Jebeš Špance, smaraju, uništavaju fudbal, ne šutaju mater im jebem.

Mata ni sekunde.

Ajmo Portugal !!!!
  • Odgovori 52
  • Pregledi 6,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ni Mata, ni Torres ni trenutka nisu dobili. Svaka čast Del Bosque.

Ajmo Portugalci, ajmo Kiki, Pepe i co. gazite ih i šaljite kući sad u produžecima.
Kako mi je zao Portugala... Ljudi se žale na bunkere i ne znam na što sve ne, ali kad vidim ovaj nogomet koji igra španjolska odma izgubim za pracenjem tog sporta... pa to je silovanje nogometnih fanova... pa tu nema lj od ljepote...

i Å panjolska mi se totalno zamjerila kod izlaska silve i cuj ovo ulaska navasa... a di je Mata?!? i ponovo 6 veznjaka u 2 poluvremenu a lorente i torres na klupi... ma... jadno... zalosno...

jako sam razocaran ovim ishodom... jakooooo...
Ipak dosadna utakmica, steta za Portugalce, za njih sam navijao iz 2 razloga: zbog peglanja igre od strane Spanije i zato jer bi za Njemacku bili slabiji protivnik :)
Meni nikad nije bilo jasno šta Navas radi u španjolskoj reprezentaciji. Nit je neki tehničar, dribler, nit zna dobro podvalit loptu kao većina njegovih suigrača, nema ni neki centaršut, eto brz je ali u ovoj tika-taki ta brzina gotovo i ne dolazi do izražaja. U usporedbi s ostalim njihovim igračima, on mi je nula, a eto dobiva priliku ispred Mate koji je u egalu sa Davidom Silvom.

Ova igra Španjolske mi se gadi, formacija 4-6-0 im stvara prejake šanse, moš mislit. Gušenje lopte bez pravih prilika. Na kraju prođu više nesrećom Portugala nego svojom srećom/kvalitetom. Po meni je i Bento pogriješio jer je stavio Ronalda na 5. mjesto za izvođenje penala, jako riskantan potez je to bio koji mu se na kraju, vidjelo se, odbio o glavu.

I da, Pepe je po tko zna koji put pokazao kakva je zvijer od igrača.
navijao sam za Portugal i zao mi je sto su ispali pruzili su dobru partiju nisu se branili,igra Spanije se svodi sve na to da udu s loptom u go to je nemoguce igrat svaki put,nevolim sto Delbosque gura vezne igrace u napad,za penale se znalo da imaju Casiljasa i da ih jedino on moze spasiti iznenaden sam promasajem Alonsa ocekivao sam da ce unijet Patricia u gol,neznam zasto je stavio Brunu Alvesa da suta penal bolje bi bilo recimo svjeze igrace Varelu,Oliveiru,Custodia,a Ramos je zelio da se dokaze kao da zna sutat penal zato je ono i izveo da usutka kriticare koji su ga kritikovali za promaseni penal protiv Bayerna,nadam se da u finale ide Njemacka da otkuca spancima kako zasluzuju
poludio sam dok Portugal nije iskoristio kontru u 91. minuti jooooooooooooooooooooj

ova prevara od španjolske se opet provlači, dokad pobogu?
da je bilo pravde ne bi ni skupinu prošli, a evo njih u finalu s tim smaranjem od igre

Delboy je uništio repku koja je nekad s Villom i Torresom u vrhu napada čak i igrala dobar nogomet...
Pa ljudi ni mi nismo lijep nogomet igrali pa osvojismo ove godine LP. Ne znam sta se bunite toliko za spance. Ako smo se mi samo branili, nek se oni samo dodavaju.

Inace navijam za njemce al ne znam zasto tolika mrznja.
Mora neko stati u kraj ovoj neigri. Nisam ljubitelj Švaba niti Azzura, ali ko god od njih dođe u finalu bodrit ću ga ko da mi rođeni brat igra.
[quote name='soxx' timestamp='1340835337' post='61619']
Pa ljudi ni mi nismo lijep nogomet igrali pa osvojismo ove godine LP. Ne znam sta se bunite toliko za spance. Ako smo se mi samo branili, nek se oni samo dodavaju.

Inace navijam za njemce al ne znam zasto tolika mrznja.
[/quote]
Mi nismo lijepo igrali 2 tekme i to protiv farce. Sta je sa ostalim nasim tekmama? Zato se bunimo, sto citavo prvenstvo igraju dosadno, gore mi je ovo nego grcka kada je osvojila.
Opet neki problem s mudima....

Bayern-u golman morao da sutira penal, Portugalu Pepe i Alves, cija je uza specijalnost prebacivanje tribina...

Sreca pa toga nema medju Plavcima.
Svaki dan sve vise i vise mrzim Spaniju , a posebno onog debila Del Boskea . Jedan Mata da ne dobije ni minute na Euru . Torres da ne igra u polufinalu , hajd inekako sto nije poceo , iako je 23puta bolji od Negreda , nego nije ga uopste uveo , Uvodi nekog Navasa , PEDRA :-j , FUCK .
[quote name='Wisey' timestamp='1340835393' post='61622']
Mora neko stati u kraj ovoj neigri. Nisam ljubitelj Švaba niti Azzura, ali ko god od njih dođe u finalu bodrit ću ga ko da mi rođeni brat igra.
[/quote]jedan novinar je izjavio da treba fifa i uefa da razmisle da uvedu pasivan napad kao u rukometu
i ne možete uspoređivati nas s Španjolskom
mi nismo mogli napadat, nismo imali dovoljnu kvalitetu da napadnemo Barcelonu ili Bayern, kad kod smo osvojili loptu, ekspresno bi ju izgubili
ali Španjolska je momčad koja ima igrače s kojima može napasti koga poželi, a oni se dodaju u beskraj bez želje za napadom...
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6aqtl2CGA1rvhi4po1_500.gif[/img][size=6] ​Que injustiça
[size=4]Ne znam zasto ali zao mi Ronalda . :( [/size][/size]
[quote name='Kalouda' timestamp='1340870665' post='61682']
Kolko me ova Å panija nervira, i ovaj Del Boske mrtvi.

[b]Ne kontam što je ostavljo Ronalda za 5. izvođača?[/b]
[/quote]
Pa da on odluci tj. da on da pobjednicki go . Na kraju do Ronalda nije ni doslo . :(
[quote name='Wisey' timestamp='1340878682' post='61722']
Zašto bi vam bilo žao Ronalda ?
Toliko antipatičan nogometaš da mi ga nije sekunde žao.
[/quote]

Ako su s druge strane Spanci - onda mi jeste zao i njega i cele reprezentacije Portugala...
[quote name='Wisey' timestamp='1340878682' post='61722']
Zašto bi vam bilo žao Ronalda ?
Toliko antipatičan nogometaš da mi ga nije sekunde žao.
[/quote]

Kako kome. Od svih igrača koji ne igraju za Chelsea, on mi je među dražima.

Ne dao Bog samo da opet Španjolci osvoje tu kantu! Tko god prođe večeras, Italija ili Njemačka, svim srcem ću biti uz njih samo da Španjolci ne uzmu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.