Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Salomón Rondón (Venecuela, 1989)

Istaknuti odgovori

Vidim niko nije otvorio temu a vezuju nas sa njim.

[img]http://3.bp.blogspot.com/-CAeSyw3FqlE/TnAj1uHNB5I/AAAAAAAAACE/AkTHyvRFfII/s1600/Jose-Salomon-RondonFCV.jpg[/img]

[b]Vrijednost: 9 mil. eura[/b]
[b]Datum rodjenja: 16.09.1989[/b]
[b]Godine 22[/b]
[b]Velicina: 1.86[/b]
[b]Drzava Venecuela[/b]
[b]Pozicija: Centralni napadac[/b]
[b]Noga: Desnjak[/b]

[quote]CHELSEA have joined Arsenal in the race for Malaga striker Salomon Rondon.

The Blues are reported to have watched the Venezuelan in action during his country's World Cup qualifier against Chile.

And the Stamford Bridge side will be hoping to beat off competition from their London rivals for the 22-year-old.

Although Rondon was Malaga's top-scorer in La Liga last year, he is likely to leave the club this summer in a big-money transfer.

According to Spanish newspaper Marca, Rondon is keen on a move to the Premier League and a number of English sides have asked about his availability.

But Chelsea will be the first to confirm their interest in the starlet, with owner Roman Abramovich thought to be preparing an £11m bid.[/quote]

Stvarno ne znam sta bi reako za njega, nisam gledao kako igra tako da ni neznam puno o njemu. ÄŒini mi se opasnim, ali baciti 10-15 mil u vodu na nekog igraca nije bas jednostavno. Daj ko ga je gledao nek opise kakav je i kako igra ?

[url="http://www.youtube.com/watch?v=xzDprl2rloY"]http://www.youtube.com/watch?v=xzDprl2rloY[/url]

Golovi njegovi.
pratio sam Malagu ove sezone i bio im je uz Cazorlu glavni igrac,spretan je s loptom,u skoku jako dobar,nebi bilo lose pokusat ga dovest mada i Malaga ce ga pokusat zadrzat jer igraju ligu prvaka
Bilo se dosta pisalo o njegovu potencijalnom transferu kod nas ali su onda sve priče utihnule. Prošlo je možda tjedan, ako ne i više dana da ga nitko nije ni spomenio, bar koliko sam ja uspio upratiti.
Ne znam je li ga Malaga voljna pustiti zbog Lige prvaka. Druga stvar sumnjam da je baš on prva želja Chelseaja što se dovođenja napadača tiče, jer bitnije je osigurat desno krilo i bek, a tek onda napad, ako se i bude dovodio još jedan napadač.
Ja sam pratio Malagu i definitivno je uz Cazorlu i Demichelisa njihov glavni igrač. Ima jako puno snage, dosta brz, a i šut mu nije loš. Zapeo mi je za oko kad su igrali protiv Barce. Jedini je on radio manje probleme njima presingom na zadnju liniju i svojom brzinom pokušavao nešto. Uglavnom dobar je igrač, ali je li za nas to ne znam.
nikad ga nisam pratio, no očito je da je snažan u skoku te odličan udarcem glavom
[media]http://www.youtube.com/watch?v=FlUTLo5HvUw[/media]
Moramo uzeti u obzir to da je jako mlad 22 godine te da on moze jos dosta toga napraviti ako pređe u jedan jači klub. Pa prije bi volio dao Rondon pređe kod nas nego Moses.
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340449679' post='60689']
Moramo uzeti u obzir to da je jako mlad 22 godine te da on moze jos dosta toga napraviti ako pređe u jedan jači klub. Pa prije bi volio dao Rondon pređe kod nas nego Moses.
[/quote]
Različiti profili igrača, različite pozicije, različita cijena. Neuporedivo jednostavno.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340449819' post='60691']
To je to, citaju napadac moses, a nisu ga ni gledali nikad, pa misle da je spic :D
[/quote]

hahaha .... kocenem se od smijeha. Pa i da nisu prije bi volio vidjeti njega neg onog iz Wigana.
Nista posebno dobar napadac, ali igra za Malagu = dobra plata, prelazak u veci klub = jos veca plata, ima jedan igrac u klubu koji je 3 godine mladji a vec sad bolji napadac i statisticki takodjer bolji i bolje dati njemu priliku nego bacati pare na ovog.
  • Autor
Ako ovi nasi ne planiraju dati sansu Lukaku-u onda nebi imao nista protiv toga da ga dovedemo. 22 mu je godine i nije toliko ni skup.. Ako smo vec dali za lukakua oko nekih 20 mil a nije odigrao tekme kako treba vjerujem da bi ovaj odigrao a i jeftniji je :P
[quote name='soxx' timestamp='1340454977' post='60706']
Ako ovi nasi ne planiraju dati sansu Lukaku-u onda nebi imao nista protiv toga da ga dovedemo. 22 mu je godine i nije toliko ni skup.. Ako smo vec dali za lukakua oko nekih 20 mil a nije odigrao tekme kako treba vjerujem da bi ovaj odigrao a i jeftniji je :P
[/quote]

Ali u čemu je onda svrha dovođenja Lukakua? Baciti 18 milijuna eura u vjetar? Nema logike. Da se ja pitam, počeo bih mu već od sljedeće sezone ozbiljnije davati prilike. Uostalom, tako će najvjerojatnije i biti ako se Romelu pokaže dobar na pripremama.
Znači dok god je Lukaku u Chelseaju, a ne na posudbi, nisam za dovođenje Rondona.
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1340455515' post='60708']
[b]Ali u čemu je onda svrha dovođenja Lukakua[/b]? Baciti 18 milijuna eura u vjetar? Nema logike. Da se ja pitam, počeo bih mu već od sljedeće sezone ozbiljnije davati prilike. Uostalom, tako će najvjerojatnije i biti ako se Romelu pokaže dobar na pripremama.
Znači dok god je Lukaku u Chelseaju, a ne na posudbi, nisam za dovođenje Rondona.
[/quote]Ne znam dragi Brane. Vec su ujebali stvar sto mu nisu prosle sezone dali ako ove ne dadnu onda su bacili 18 mil..
[quote name='Elao' timestamp='1340451250' post='60699']
Nista posebno dobar napadac, ali igra za Malagu = dobra plata, prelazak u veci klub = jos veca plata, ima jedan igrac u klubu koji je 3 godine mladji a vec sad bolji napadac i statisticki takodjer bolji i bolje dati njemu priliku nego bacati pare na ovog.
[/quote]
Objasnio covjek .
Bolji Lukaku od njega .
Lukakua za predsednika B-) tj. na teren,jebes tih 18 miliona,Lukaku je plakao samo da bi zaigrao za Čelzi,oduševio me je i sa izjavom u vezi sa osvajanjem LŠ da je nije on osvojio nego njegovi saigrači,čovek nije hteo da uzme pehar u ruke,neznam šta da kažem,KRALJ,takvi igrači nam trebaju .

Ne kažem da je bolji od ovog napadača iz Malage,to me uopšte i ne interesuje,nek ostane tamo.
  • 1 mjesec kasnije...
[b]DONE DEAL[/b][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left] Rubin Kazan have officially announced the signing of Malaga striker Salomon Rondon.[/left][/size][/font][/color]

[color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left]Sa ESPN-a[/left][/size][/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.