23. juni 2012.14 god. comment_60669 Vidim niko nije otvorio temu a vezuju nas sa njim. [img]http://3.bp.blogspot.com/-CAeSyw3FqlE/TnAj1uHNB5I/AAAAAAAAACE/AkTHyvRFfII/s1600/Jose-Salomon-RondonFCV.jpg[/img] [b]Vrijednost: 9 mil. eura[/b] [b]Datum rodjenja: 16.09.1989[/b] [b]Godine 22[/b] [b]Velicina: 1.86[/b] [b]Drzava Venecuela[/b] [b]Pozicija: Centralni napadac[/b] [b]Noga: Desnjak[/b] [quote]CHELSEA have joined Arsenal in the race for Malaga striker Salomon Rondon. The Blues are reported to have watched the Venezuelan in action during his country's World Cup qualifier against Chile. And the Stamford Bridge side will be hoping to beat off competition from their London rivals for the 22-year-old. Although Rondon was Malaga's top-scorer in La Liga last year, he is likely to leave the club this summer in a big-money transfer. According to Spanish newspaper Marca, Rondon is keen on a move to the Premier League and a number of English sides have asked about his availability. But Chelsea will be the first to confirm their interest in the starlet, with owner Roman Abramovich thought to be preparing an £11m bid.[/quote] Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60672 Stvarno ne znam sta bi reako za njega, nisam gledao kako igra tako da ni neznam puno o njemu. ÄŒini mi se opasnim, ali baciti 10-15 mil u vodu na nekog igraca nije bas jednostavno. Daj ko ga je gledao nek opise kakav je i kako igra ?[url="http://www.youtube.com/watch?v=xzDprl2rloY"]http://www.youtube.com/watch?v=xzDprl2rloY[/url] Golovi njegovi. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60675 pratio sam Malagu ove sezone i bio im je uz Cazorlu glavni igrac,spretan je s loptom,u skoku jako dobar,nebi bilo lose pokusat ga dovest mada i Malaga ce ga pokusat zadrzat jer igraju ligu prvaka Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60679 ÄŒuo sam, samo sam Äuo nisam gledao, da je neÅ¡to kao Hulk.. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60683 Bilo se dosta pisalo o njegovu potencijalnom transferu kod nas ali su onda sve priÄe utihnule. ProÅ¡lo je možda tjedan, ako ne i viÅ¡e dana da ga nitko nije ni spomenio, bar koliko sam ja uspio upratiti. Ne znam je li ga Malaga voljna pustiti zbog Lige prvaka. Druga stvar sumnjam da je baÅ¡ on prva želja Chelseaja Å¡to se dovoÄ‘enja napadaÄa tiÄe, jer bitnije je osigurat desno krilo i bek, a tek onda napad, ako se i bude dovodio joÅ¡ jedan napadaÄ. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60685 Ja sam pratio Malagu i definitivno je uz Cazorlu i Demichelisa njihov glavni igraÄ. Ima jako puno snage, dosta brz, a i Å¡ut mu nije loÅ¡. Zapeo mi je za oko kad su igrali protiv Barce. Jedini je on radio manje probleme njima presingom na zadnju liniju i svojom brzinom pokuÅ¡avao neÅ¡to. Uglavnom dobar je igraÄ, ali je li za nas to ne znam. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60686 nikad ga nisam pratio, no oÄito je da je snažan u skoku te odliÄan udarcem glavom [media]http://www.youtube.com/watch?v=FlUTLo5HvUw[/media] Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60689 Moramo uzeti u obzir to da je jako mlad 22 godine te da on moze jos dosta toga napraviti ako preÄ‘e u jedan jaÄi klub. Pa prije bi volio dao Rondon preÄ‘e kod nas nego Moses. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60690 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340449679' post='60689'] Moramo uzeti u obzir to da je jako mlad 22 godine te da on moze jos dosta toga napraviti ako preÄ‘e u jedan jaÄi klub. Pa prije bi volio dao Rondon preÄ‘e kod nas nego Moses. [/quote] RazliÄiti profili igraÄa, razliÄite pozicije, razliÄita cijena. Neuporedivo jednostavno. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60691 To je to, citaju napadac moses, a nisu ga ni gledali nikad, pa misle da je spic Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60693 [quote name='diablo_bih' timestamp='1340449819' post='60691'] To je to, citaju napadac moses, a nisu ga ni gledali nikad, pa misle da je spic [/quote] hahaha .... kocenem se od smijeha. Pa i da nisu prije bi volio vidjeti njega neg onog iz Wigana. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60695 [quote name='how yes no' timestamp='1340450119' post='60692'] Opet Salomon... Nemojte molim vas [/quote] hahaha Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60699 Nista posebno dobar napadac, ali igra za Malagu = dobra plata, prelazak u veci klub = jos veca plata, ima jedan igrac u klubu koji je 3 godine mladji a vec sad bolji napadac i statisticki takodjer bolji i bolje dati njemu priliku nego bacati pare na ovog. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60702 [quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1340450132' post='60693'] hahaha .... kocenem se od smijeha. Pa i da nisu prije bi volio vidjeti njega neg onog iz Wigana. [/quote] Oj moj Boze... Odustajem, tako je, moses je napadac u stilu drogbe, nije on krilo desno Prijavi
23. juni 2012.14 god. Autor comment_60706 Ako ovi nasi ne planiraju dati sansu Lukaku-u onda nebi imao nista protiv toga da ga dovedemo. 22 mu je godine i nije toliko ni skup.. Ako smo vec dali za lukakua oko nekih 20 mil a nije odigrao tekme kako treba vjerujem da bi ovaj odigrao a i jeftniji je Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60708 [quote name='soxx' timestamp='1340454977' post='60706'] Ako ovi nasi ne planiraju dati sansu Lukaku-u onda nebi imao nista protiv toga da ga dovedemo. 22 mu je godine i nije toliko ni skup.. Ako smo vec dali za lukakua oko nekih 20 mil a nije odigrao tekme kako treba vjerujem da bi ovaj odigrao a i jeftniji je [/quote] Ali u Äemu je onda svrha dovoÄ‘enja Lukakua? Baciti 18 milijuna eura u vjetar? Nema logike. Da se ja pitam, poÄeo bih mu već od sljedeće sezone ozbiljnije davati prilike. Uostalom, tako će najvjerojatnije i biti ako se Romelu pokaže dobar na pripremama. ZnaÄi dok god je Lukaku u Chelseaju, a ne na posudbi, nisam za dovoÄ‘enje Rondona. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60715 VeliÄina 186 Nisam ga neÅ¡to posebno gledao ali mislim da nam ne bi trebao joÅ¡ jedan centarfor... Prijavi
23. juni 2012.14 god. Autor comment_60734 [quote name='Brane' timestamp='1340455515' post='60708'] [b]Ali u Äemu je onda svrha dovoÄ‘enja Lukakua[/b]? Baciti 18 milijuna eura u vjetar? Nema logike. Da se ja pitam, poÄeo bih mu već od sljedeće sezone ozbiljnije davati prilike. Uostalom, tako će najvjerojatnije i biti ako se Romelu pokaže dobar na pripremama. ZnaÄi dok god je Lukaku u Chelseaju, a ne na posudbi, nisam za dovoÄ‘enje Rondona. [/quote]Ne znam dragi Brane. Vec su ujebali stvar sto mu nisu prosle sezone dali ako ove ne dadnu onda su bacili 18 mil.. Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60770 [quote name='Elao' timestamp='1340451250' post='60699'] Nista posebno dobar napadac, ali igra za Malagu = dobra plata, prelazak u veci klub = jos veca plata, ima jedan igrac u klubu koji je 3 godine mladji a vec sad bolji napadac i statisticki takodjer bolji i bolje dati njemu priliku nego bacati pare na ovog. [/quote] Objasnio covjek . Bolji Lukaku od njega . Prijavi
23. juni 2012.14 god. comment_60776 Lukakua za predsednika tj. na teren,jebes tih 18 miliona,Lukaku je plakao samo da bi zaigrao za ÄŒelzi,oduÅ¡evio me je i sa izjavom u vezi sa osvajanjem LÅ da je nije on osvojio nego njegovi saigraÄi,Äovek nije hteo da uzme pehar u ruke,neznam Å¡ta da kažem,KRALJ,takvi igraÄi nam trebaju . Ne kažem da je bolji od ovog napadaÄa iz Malage,to me uopÅ¡te i ne interesuje,nek ostane tamo. Prijavi
5. august 2012.14 god. comment_68939 [b]DONE DEAL[/b][color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left] Rubin Kazan have officially announced the signing of Malaga striker Salomon Rondon.[/left][/size][/font][/color] [color=#333333][font=Verdana, Geneva, sans-serif][size=3][left]Sa ESPN-a[/left][/size][/font][/color] Prijavi
5. august 2012.14 god. comment_69013 Å teta, meni se ovaj igraÄ baÅ¡ svidio. Po meni bi bio dobra zamjena za Torresa, a i mislim da ne bi bio skup. Jel zna neko za kolko ga je Rubin kupio? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.