Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Hatem Ben Arfa (Francuska, 1987)

Istaknuti odgovori

• Autor
Ma ja sam za Ben Arfu ako NE-dodje Hulk, uvek je neki igrac manje vise problematican, pa i LUKAKU je jako problematican lik!!!
Covek nije hteo da uszme trofej LS u ruke, rekao kao to nije njegov trofej,samim tim pljunuo po saigracima i Klubu...
  • Odgovori 52
  • Pregledi 5,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340291380' post='60339']
Ma ja sam za Ben Arfu ako NE-dodje Hulk, uvek je neki igrac manje vise problematican, pa i LUKAKU je jako problematican lik!!!
Covek nije hteo da uszme trofej LS u ruke, rekao kao to nije njegov trofej,samim tim pljunuo po saigracima i Klubu...
[/quote]
lol, daj ba hahahahha cuj pljunuo po saigracima i klubu :o rekao je da ga nece pipnuti, jer nije igrao, i da ne zasluzuje da ga dira. To nije pljuvanje, to je ljudina.
  • Autor
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340292377' post='60344']
lol, daj ba hahahahha cuj pljunuo po saigracima i klubu :o rekao je da ga nece pipnuti, jer nije igrao, i da ne zasluzuje da ga dira. To nije pljuvanje, to je ljudina.
[/quote]

To je dzukela,razmazena... koja stavlja sebe u prvi plan!!!!Ti si tu da sluzis KLUBU" na ovaj ili onaj nacin!!!!
mada vratimo se temi Ben-Arfa....
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1340299579' post='60375']
Ne bih volio da ovaj igrač dođe. Ima nekoliko razloga.
[/quote]

pucaj da cujemo???? :D
Ma ja sam za Ben Arfu ako NE-dodje Hulk, uvek je neki igrac manje vise problematican, pa [b]i LUKAKU je jako problematican lik!!![/b]
[b]Covek nije hteo da uszme trofej LS u ruke, rekao kao to nije njegov trofej,samim tim pljunuo po saigracima i Klubu...[/b]
[/quote]

Ja bolida...
[/quote]
Ovo je najgluplja stvar koju sam u životu pročitao.
Pljunuo po igračima i klubu, razmisli da nisi možda bio pod uticajem alkohola dok si ovo pisao.
Momak se razočarao, očekivao je da će više igrati s obzirom da je doveden kao jedan od najvećeih talenata u Evropi i s obzirom na veliku sumu novca oja je utrošena na njegov dovodjenje.
To što nije podigao trofej je samo pokazatelj njegove veličine. Osvajanje trofeja LŠ je sigurno bio njegov sam kao i uostalom san svakom igrača ali nije htio da ga podigne jer ga nije zaslužio.

A ne kao Bosingva koji je najgori igrač Chelseaja a svaki put kad je proslava ne vide se ni Lamps ni Drogba od njega.
[quote name='how yes no' timestamp='1340305320' post='60388']
:D Zanimljivo
[/quote]
Skoro pa interesantno. :D
A sad sto se tice Hatema,mislim da on nije klasa za Chelsea,pa eto i da jest nebi ga u Chelsea zbog ponasanja.
U Chelseu je uvijek bila sloga i jedinstvo.Tolike godine zajedno igraju Cech,Lamps,Terry,Cole i Bane(donekle) i sad da dodje neki balavac i da to pokvari.
Nek' nas zaobidje u sto vecem luku. :D
Bio je talenat, ocekivao sam vise od tog momka da ce postici ali eto izgleda da je sam sebe ukopao.. Meni on cak sada nije ni na razini Sturridgea.. Ne moze on igrati bolje i pokazati vise od Dannya u to sam siguran... Ne bih ga zelio ni za pola manje novca koliko traze za njega, bolje da kazem da ga ne bih zelio nikako...
Ako ce nam jedan igrac pokvariti atmosferu u svlacionici zato sto ne igra ili zato sto pruzi losu partiju pa ga trener izvede van igre, onda bolje da takvog igraca nemamo...

[size=2]OFFTOPIC: [i]Kada sam vidio neke komentare i gluposti, pogrdne, neosnovane i pogresne rijeci za naseg igraca, pozelio sam da nisam uopste usao u ovu temu...[/i][/size]
[quote name='ADiS' timestamp='1340320028' post='60446']
Bio je talenat, ocekivao sam vise od tog momka da ce postici ali eto izgleda da je sam sebe ukopao.. Meni on cak sada nije ni na razini Sturridgea.. Ne moze on igrati bolje i pokazati vise od Dannya u to sam siguran... Ne bih ga zelio ni za pola manje novca koliko traze za njega, bolje da kazem da ga ne bih zelio nikako...
Ako ce nam jedan igrac pokvariti atmosferu u svlacionici zato sto ne igra ili zato sto pruzi losu partiju pa ga trener izvede van igre, onda bolje da takvog igraca nemamo...
[/quote]
Potis!
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340320330' post='60447']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lOOLm20yfC4[/media]

Sinovac se sprda sa svima!!! :D
[/quote]
Vjeruj mi,ovu odbranu bi i ja [i]vozao.[/i]
Hatem nije za Chelsea i vozdra. :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1340358434' post='60476']
Vjeruj mi,ovu odbranu bi i ja [i]vozao.[/i]
Hatem nije za Chelsea i vozdra. :D
[/quote]Mogu mislit kako bi ih vozao.. Mi ih dobili 2x sa minimalnom razlikom. Sto ih nasi nisu tada vozali :/
[quote name='soxx' timestamp='1340359901' post='60478']
Mogu mislit kako bi ih vozao.. Mi ih dobili 2x sa minimalnom razlikom. Sto ih nasi nisu tada vozali :/
[/quote]
Pa dobro malo sam se salio :D
A sad ozbiljno on nije za Chelsea.
  • Autor
Ljudi koje za dobar za nas ili nije to je samo nase vidjenje...ako je Celzi poslao ponudu za njega znaci da ljudi iz uprave veruju da je on dovoljno dobar za Celzi!!!
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340369557' post='60509']
Ljudi koje za dobar za nas ili nije to je samo nase vidjenje...ako je Celzi poslao ponudu za njega znaci da ljudi iz uprave veruju da je on dovoljno dobar za Celzi!!!
[/quote]

Ne galami.

Ako je istina da je Ben Arfa francuska verzija Balotellija, onda ne.
  • Autor
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1340375783' post='60533']
Ne galami.

Ako je istina da je Ben Arfa francuska verzija Balotellija, onda ne.
[/quote]

On je verzija Ibrahimovica, Baloteli je teska-kategorija
[quote name='El' Nino(9)' timestamp='1340382410' post='60547']
On je verzija Ibrahimovica, Baloteli je teska-kategorija
[/quote]

Ibrahimovic je Balotelli samo malo stariji. Sponzorusa obicna koja se svugdje sama namece u prvi plan, to isto je uradila u Barceloni i kada ga je trener (Guardiola) spustio na zemlju i objasnio mu da se svijet ne vrti oko njega, ovaj otisao i kukao k'o kakva sisica. Ne trebaju nam takvi.
Ne diraj mi Ibru :P

Moram priznati, meni su najdraži takvi. Budaletine. Mislim da ne bih imao ništa protiv takvog, mada imamo mi svoju dvorsku ludu, našeg Luiza, samo što je on nekako pozitivan.

Dok ovi tačno, samo probleme prave...

E sad zamislite vi Luiza i recimo Balonju, zajedno na treningu, pa to bi cirkus bio... Pretplatio bih se na Chelsea TV, samo da ih gledam svaki dan.. To bi bila pišanija...

Što se tiče Hatema kao igrača, vrlo dobar. Imao je problema s povredama, koje su ga malo unazadile, ali zna s loptom. Što jest jest.

Ako ne dođe Hulk (nedaj Bože), onda može i Hatem. Desno krilo nam treba, pa sad dal to bio on ili možda Lennon ili Messi ili Bešlija, uglavnom neko mora doletit..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.