Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ekstremni sportovi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 52
  • Pregledi 8,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='diablo_bih' timestamp='1340965817' post='61945']
Sta je zmajarenje? Pustis zmaja i trcis livadom? :D
[/quote]
blizu si bio ahha :D

e ovo ti je zmajarenje

[img]http://e-rijeka.com/wp-content/uploads/2012/06/zmajarenje.jpg[/img]
[quote name='Kalouda' timestamp='1340910140' post='61828']
Bangee jumping jebe keve. ;)

A najgotivniji mi je brdski biciklizam. :')
[/quote]
auuu brdski biciklizam :D gotive te
[quote name='Elao' timestamp='1341353153' post='62673']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PFOhIsIvx5w&feature=player_embedded[/media]
[/quote]
The End :D
Neznam jeli montaža ili stvarnost ali je momački zaljepio :D
[quote name='Elao' timestamp='1340908259' post='61824']
Mislis nesrece :) sanse da nesto podje po zlu su 1:1111111, ja bih bas volio da skocim ali nema ovog nigdje u blizini jbg.
[/quote]
Ima Bungejumping vidio sam u Makarskoj ovo ljeto kad budei isao obavezni isprobavam na vodi su napravili bungejumping :D
[quote name='Ismir' timestamp='1341765963' post='63324']
Ima Bungejumping vidio sam u Makarskoj ovo ljeto kad budei isao obavezni isprobavam na vodi su napravili bungejumping :D
[/quote]

Vidio sam i ja to prošle nedjelje kad sam bio u Makarskoj, ali sam bio preedaleko od postavljenog krana, morao bih pješačiti bar 1.5 kilometar. Ovog ljeta namjeravam to isprobati, pa kud puklo da puklo.
[quote name='Brane' timestamp='1341787033' post='63391']
Vidio sam i ja to prošle nedjelje kad sam bio u Makarskoj, ali sam bio preedaleko od postavljenog krana, morao bih pješačiti bar 1.5 kilometar. Ovog ljeta namjeravam to isprobati, pa kud puklo da puklo.
[/quote]
:D obavezno to moramo isprobati i ako nesto pođe po zlu al je to nemoguće opet zaljepit ćeš u vodu nes se toliko razbiti :D
Jako opasan sport. Vidim i na ovom video clipu u uvodnom postu (drugi po redu video clip) klinac preskače gate (ulaz) u subway (podzemnu željeznicu) i umalo da profuli. Kako bi se razbio. Mislim da je ovo fino gledati, ali ne i raditi. Izuzetno opasan sport ili bolje reći vještina. Dovoljan je sekund da ti negdje klizne ruka, noga i hop - slomiješ kralježnicu, ostaneš nepokretan ili ne dao Bog slomiješ vrat - na mjestu mrtav.
  • 1 godina kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Poceo sam da se bavim pikadom  i vec prvi dan sam zamalo izgubio glavu .Ja da pokupim moje strelice i zamalo   dobih povrede visokog stepena jer mi moj nestrpljivi kolega   roknu strelicu iznad glave .Odlucio sam da se vise ne upustam u ekstremne sportove ,fudbal i kosarka su zakon ,jebo ti pikado ,bilijar i tetris.

• 5 mjeseci kasnije...
  • 10 mjeseci kasnije...
  • 1 godina kasnije...
  • 3 godine kasnije...

Nisam znao gde o ovome da pišem, uglavnom, bio sam 7 dana na nekom kursu iz speleologije

Oduševljen sam, prvo jeste da sam psovao sebe šta mi je to trebalo u životu, došlo mi da se userem u gaće kad su me prvi put stavili na uže.

neverovatan osećaj kad si na steni, u jami, pećini, nikad ništa psihički i fizički zahtevnije nisam radio a otišo sam kao nešto fizički spreman.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.