7. septembar 2011.15 god. comment_136 20-godišnji Irac, koji može igrati na svim pozicijama i briljira. Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_555 Mene njegova igra najviše podsjeća na Lamparda. Jedan od najtalentovanijih u rezervama. Prijavi
2. decembar 2011.14 god. comment_9255 Conor veÄeras zabio svoj prvi gol u profesionalnoj karijeri. Utakmica FA cupa izmeÄ‘u 'njegovog' Yeovila i Fletwooda završila 2-2, strijelac drugog gola je naš momak. ;) Prijavi
4. januar 2012.14 god. Autor comment_14474 http://www1.skysports.com/football/news/11668/7410484/ Posudba gotova, 9 nastupa u Yeovilu, jedan pogodak, nije loše, dobrodošao nazad Conore Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14493 U nas klub izgleda samo zna posuÄ‘ivati, a kad nam fali igraÄkog kadra bacaju se ogromni novci na nakva "pojaÄanja". Prijavi
4. januar 2012.14 god. comment_14496 [quote name='Caeruleus' timestamp='1325688873' post='14493'] U nas klub izgleda samo zna posuÄ‘ivati, a kad nam fali igraÄkog kadra bacaju se ogromni novci na nakva "pojaÄanja". [/quote] lol da je malo iskombinirat iskustvo mladost i par dobrih pojacanja ova momcad bi bila ubermomcad Prijavi
6. januar 2012.14 god. comment_14923 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1325689123' post='14496'] lol da je malo iskombinirat iskustvo mladost i par dobrih pojacanja ova momcad bi bila ubermomcad [/quote] liga prvaka bi za nas bila maÄji kašalj Prijavi
11. januar 2012.14 god. comment_16338 http://www.youtube.com/watch?v=KOahS8Dg9KM&feature=BFa&list=UUaNBABkTJg2rFu4U32u19Ww&lf=plcp Prijavi
11. januar 2012.14 god. comment_16385 caeruleus je najbolje opisao naÄin poslovanja ili bolje rećeno propadanja Chelsija, svaka ćast. Da se mene pita odma bi se iz akademije povukli igraÄi tipa Lalković ,Clifford,Chalobah, i prodali igraÄi tipa Ramires, Meireles, Kalou i Alex i Romeua posla na posudbu u PL te na kraju sezone dovest Kakutu i prodat Maloudu , jedino na kog bi trošio je Adam Johnson i dao bi veću šansu McEachranu i tako bi dobili puno na svježini , ideji, želji i mladosti a i stvorila bi se veća konkurencija , i plus je što bi došli igraÄi iz našeg pogona , igraÄi bi se svi znali meÄ‘usobno bila bi bolja komunikacija na terenu a i financijski bi nas preporodilo jer bi ovi došli besplatno i imali bi manje plaće od preplaćenih prosjeÄnih igraÄa kojih bi se trebalo rješit (Ramires, Kalou,Meireles,Malouda i Bosingwa) te meni vrlo dobrog Aleyxa koji ide a i na kraju krajeva ove bi unovÄili. A pošto se iz utrke za prvenstvo i carling cup isplao nebi bila velika šteta jer u FA cupu obiÄno i igra druga ekipa jedina žrtva bi bila Liga prvaka koja na kraju i nebi bila tolka šteta jer bi an kraju sezone imali ekipu koja bi bila veći favorit od ove sada za osvajanje trofeja. Znam sad će vjerojatno većina reć oni su zeleni ovo ono..... i za Brumu se misli da je zelen pa mu je već dopizdilo i reko da se neće vraćat a ti igraÄu su isto tako dugo tu i meni bi dopizdilo i zato što se troše tolke pare igra nije na najvišoj razini jer svake sezone se igraÄi moraju uklapat i stalno ti isti igraju, rezultati pate pa zato i nema trofeja. Prijavi
11. januar 2012.14 god. comment_16389 [quote name='Vinko' timestamp='1326312596' post='16385'] caeruleus je najbolje opisao naÄin poslovanja ili bolje rećeno propadanja Chelsija, svaka ćast. Da se mene pita odma bi se iz akademije povukli igraÄi tipa Lalković ,Clifford,Chalobah, i prodali igraÄi tipa [u][i][b]Ramires[/b][/i][/u], Meireles, Kalou i Alex i [u][i][b]Romeua[/b][/i][/u] posla na posudbu u PL te na kraju sezone dovest Kakutu i prodat Maloudu , jedino na kog bi trošio je Adam Johnson i dao bi veću šansu McEachranu i tako bi dobili puno na svježini , ideji, želji i mladosti a i stvorila bi se veća konkurencija , i plus je što bi došli igraÄi iz našeg pogona , igraÄi bi se svi znali meÄ‘usobno bila bi bolja komunikacija na terenu a i financijski bi nas preporodilo jer bi ovi došli besplatno i imali bi manje plaće od preplaćenih prosjeÄnih igraÄa kojih bi se trebalo rješit (Ramires, Kalou,Meireles,Malouda i Bosingwa) te meni vrlo dobrog Aleyxa koji ide a i na kraju krajeva ove bi unovÄili. A pošto se iz utrke za prvenstvo i carling cup isplao nebi bila velika šteta jer u FA cupu obiÄno i igra druga ekipa jedina žrtva bi bila Liga prvaka koja na kraju i nebi bila tolka šteta jer bi an kraju sezone imali ekipu koja bi bila veći favorit od ove sada za osvajanje trofeja. Znam sad će vjerojatno većina reć oni su zeleni ovo ono..... i za Brumu se misli da je zelen pa mu je već dopizdilo i reko da se neće vraćat a ti igraÄu su isto tako dugo tu i meni bi dopizdilo i zato što se troše tolke pare igra nije na najvišoj razini jer svake sezone se igraÄi moraju uklapat i stalno ti isti igraju, rezultati pate pa zato i nema trofeja. [/quote] Zašto ova dvojica ? Prijavi
11. januar 2012.14 god. comment_16418 kao što rekoh Romeua se nebi rješio rješio nego bi ga samo poslao na posudbu jer mi se Äini da mu treba igranje u PL pošto je došao iz Barce Äiji nogomet se potpuno razlikuje od onog što se traži u engleskoj i nakon 2-3 sezone mislim da bi se pretvorio u odliÄnog igraÄa. A Ramires mi je baš truba jedino što je brz i može nanizat -3 igraÄa kad iznosi loptu, al kad se ostalo uzme u obzir to da u veÄini slućajeva ne proÄ‘e da izgubi puno lopti, da puno zicera fula , da nije jak u prekidima izvodio loptu il je ćekao u 16-ercu a i protiv Wolvesa smo g aimali priliku gledat na krilu i njegovi centrašuti su polakšanje za svaku obranu lopta ide il na tribine il završi u prvom Äovjeku koji stoji u bloku , tako da ga ja smatram prosjeÄnim igraÄem koji bi se po mom mišljenju puno bolje snašao kao klasiÄni zadnji vezni ali pošto ga AVB na toj poziciji ne koristi samo odmaže ekipi. Prijavi
14. februar 2012.14 god. comment_26437 http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2610807,00.html Connor Clifford je produžio svoj ugovor na još jednu godinu Prijavi
17. juli 2012.14 god. comment_64765 [img]https://si0.twimg.com/profile_images/2388953462/image.jpg[/img] [img]https://yfrog.com/a/img875/6043/knana.jpg[/img] ConorOva maća. Prijavi
17. august 2012.14 god. comment_71462 [b] CONOR CLIFFORD IN PORTSMOUTH LOAN[/b] zvaniÄno [url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/2889458"]http://www.chelseafc...article/2889458[/url] zaboravio sam da postoji Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74477 Strijelac u porazu Pompeya nakon Å¡to je odigrao posljednjih 12 minuta utakmice. '[color=#333333][font=arial, sans-serif][background=rgb(245, 245, 245)]Conor Clifford finds the back of the net with a goal from just inside the area low into the middle of the goal. Carlisle 3-2 Portsmouth.' BBC[/background][/font][/color] PS. molio bih da se ime igraÄa u naslovu teme promijeni u Conor (jedno 'n') Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80007 Njegova posudba u Portsmouthu je zavrÅ¡ena u ponedeljak i vratio se u Cobham te je na raspolaganju Rezervnoj momÄadi. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80023 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348426766' post='80017'] Zna neko koji je ukupni ucinak imao ? [/quote] Svega 2 ulaska sa klupe ali je uspio postići 1 pogodak. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80036 [quote name='Rikky Luiz' timestamp='1348427457' post='80023'] Svega 2 ulaska sa klupe ali je uspio postići 1 pogodak. [/quote] Koliko je igrao, ucinak odlican... Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80041 Na njegovu zalost, nema njemu karijere u Chelsea, zavrsice nesto slicno kao Jack Cork... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.