Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Alan Džagoev (Rusija, 1990)

Istaknuti odgovori

[quote name='razbijach' timestamp='1339530160' post='58666']
uff sturridge prodamo za cca 20m i kupimo Džagoeva za 25-30m to bi bio jebeni potez :D
[/quote]
On ima ugovor jos 6 meseci, kostao bi 15 mil max.
  • Odgovori 100
  • Pregledi 8,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='razbijach' timestamp='1339530160' post='58666']
kupimo Džagoeva za 25-30m to bi bio jebeni potez :D
[/quote]
Romane poslusaj ga :D
[quote name='Terry26' timestamp='1339530550' post='58670']
ma da 15m doce besplatno , ako ga dobijemo za 25 mozemo bit zadovoljni
[/quote]

Cek, mozda je do slova....

[size=7]Je l citas ti sta ja pisem !?[/size]
[size=7]Decku istice ugovor za pola godine ! CSKA mora da ga proda na leto, ili ce ostati bez ikakve zarade.[/size]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339530710' post='58672']
Cek, mozda je do slova....

[size=7]Je l citas ti sta ja pisem !?[/size]
[size=7]Decku istice ugovor za pola godine ! CSKA mora da ga proda na leto, ili ce ostati bez ikakve zarade.[/size]
[/quote]
Mislim da je i manje od pola godine ugovora,nisam siguran al' cini mi se da sam negdje procitao.
[quote name='Terry26' timestamp='1339531024' post='58674']
zanimljiv si nema sta , a jesil ti siguran da oni zele da ga prodaju i [b]da on nece produzit ugovor ?[/b]
[/quote]Jesmo, a to mozes procitat cini mi se i na prvom postu ako se ne varam :)
Whis koliko god on kostao ovakog jebenog igrača ne treba pustiti iz ruku, on je [color=#0000cd]plavac[/color] ! šta mislite zasto je Abramovich otisao da gleda Russiu, normalno da bodri svoju državu ali drugi i jednostavni odgovor... ja ipak mislim da je u pitanju pomenuti igrač.
znaci sve sto neko na forumu napise sto bi trebalo nama stimat je tacno , hulk je dosad trebao 12 put potisat ugovor za nas pa nista tako da jedna recenica mi ne drzi vode :>
[quote name='Terry26' timestamp='1339531024' post='58674']
zanimljiv si nema sta , a jesil ti siguran da oni zele da ga prodaju i da on nece produzit ugovor ?
[/quote]

[size=7]A sta ti mislis da ce on izabrati CSKA, s kojim moze samo da statira u Evropi ili potencijalnu ponudu aktuelnog sampiona te iste Evrope, ili bilo kojeg veceg kluba liga 5.[/size]

[size=7][size=4]:huh:[/size][/size]
[quote name='Whisper#2' timestamp='1339531827' post='58682']
[size=7]A sta ti mislis da ce on izabrati CSKA, s kojim moze samo da statira u Evropi ili potencijalnu ponudu aktuelnog sampiona te iste Evrope, ili bilo kojeg veceg kluba liga 5.[/size]

[size=7][size=4] :huh:[/size][/size]
[/quote]
Dobro je ba Whis , smanji velicinu slova . ;)

Shvatit ce ako svakako .
Da je hteo da produzi ugovor on bi to vec davno uradio, naravno da ceka ponudu neke jace ekipe, ekipe koja igra u ligi prvaka
[quote name='Terry26' timestamp='1339531516' post='58679']
znaci sve sto neko na forumu napise sto bi trebalo nama stimat je tacno , hulk je dosad trebao 12 put potisat ugovor za nas pa nista tako da jedna recenica mi ne drzi vode :>
[/quote]Sta ti mislis da ova cijena onda nije tacna? Jer samo pise tako? mozda kosta 100 miliona :/
Iskreno nisam pratio ovog igraca uopce... evo ove dvije tekme Rusije su prve 2 tekme u kojim sam ga gledao... I u potpunosti me je odusevio... ako propadne ova cijela prica sa Hulkom treba dovest ovog momka... mlad je, velika je nada a sto je najvaznije bit ce jako jeftin... :)
Sem gola koji je više plod fantastične nabace Arshavina i sreće (zakačio loptu ramenom a ne glavom) nije se vidio na terenu, jedino kad je prigovorio Starku i zasluženo zaradio žuti karton.
[quote name='Wisey' timestamp='1339536421' post='58706']
Sem gola koji je više plod fantastične nabace Arshavina i sreće (zakačio loptu ramenom a ne glavom) nije se vidio na terenu, jedino kad je prigovorio Starku i zasluženo zaradio žuti karton.
[/quote]Bio je dobar trudio se dosta i nagrađen je,ali ipak od Rusa ne bi bilo nista da im Arshavina nema...
Danas se zaista nije vidio na terenu, al nezamjeram mu toliko koliko postavi rusije. Ipak on je CM i AMF a ne desno krilo koje mu u ovoj utakmici se vidjelo bas ama bas nelezi :D
Dzagoev nije krilo, i nikako ne moze biti krilo.
Advokat ga je tu stavio u nedostatku boljeg resenja.
Prvu utakmicu je igrao odlicno, u ovoj drugoj nista spec nije pokazao.
Ima talenat koji jos uvek treba brusiti i obradjivati.
Najveci adut pri njegovom dovodjenju bila bi cena, jer pri prodaji nekoliko suvisnih igraca, mogao bi imati mesta u timu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.