2. maj 2012.14 god. comment_45005 GodiÅ¡te: 1989. Nacionalnost: Japanac (+ reprezentativni igraÄ) Visina: 1,73 cm IgraÄke pozicije: Ofenzivni vezni, vezni (playmaker) Trenutni klub: Borussia Dortmund Posljednje vijesti: http://www.index.hr/sport/clanak/sjajna-vijest-za-perisica-kagawa-odlazi-iz-borussije-najblizi-old-traffordu/612435.aspx http://www.index.hr/sport/clanak/borussijin-ultimatum-kagawi-novi-ugovor-ili-transfer/612079.aspx Najbliži Manchester Unitedu, ali smo i mi kao i ostali engleski klubovi zainteresirani za ovog kreativca sa napadaÄkim sklonostima. Da li bila greÅ¡a ispustit ovog mladog i perspektivnog japanskog veznjaka koji ima potencijala da bude meÄ‘u najboljim na svijetu. Igrom veoma podsjeća na Luku Modrića, a osim toga puno je bolji u ofenzivi i ima puno bolji Å¡ut od Modrića. KoÅ¡ta 17mil eura, Å¡to za ovakvog igraÄa i nije puno. VaÅ¡e miÅ¡ljenje? Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45008 ja bih ga uzea. odlican je i vjerujem da bi moga postat jeben kod nas i da bude zamjena mati Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45024 Nisam ga pratio ove godine uopste.. Tako da ne znam sta bi rekao.. Vidim svi pricaju dobar pa vjerovatno se nebi pokajali kad bi ga uzeli ) Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45025 Mislim da bi on i Modrić odliÄno funkcionirali, bili bi u veznom redu Kagawa.Modrić i Ramires, eh kad bi ga bar kupili, pa di bi nam bio kraj Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45028 Idealan igrac za Celzi.Bio bi pravo pojacanje i osvezenje za nas ipak pretezno defanzivni vezni red.Ako ga Roman bude zeleo,dovesce ga sigurno,bez obzira na interesovanje crvenih djavola.Samo se bojim da se vec sa nekim dogovorio posto ne zeli da produzi ugovor sa Milionerima. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45030 Treba jedan ovakav Japanac u ekipi, vise zbog promovisanja kluba u Aziji nego kvalitete posto mu ugovor istice krajem iduce sezone, doveo bi se kao Ozil, Marin, Sahin i ostali ovakvi slucajevi, znaci 10-tak mil a kvalitetan igrac. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45088 [quote name='Elao' timestamp='1335968315' post='45030'] Treba jedan ovakav Japanac u ekipi, vise zbog promovisanja kluba u Aziji nego kvalitete posto mu ugovor istice krajem iduce sezone, doveo bi se kao Ozil, Marin, Sahin i ostali ovakvi slucajevi, znaci 10-tak mil a kvalitetan igrac. [/quote] mislim da će ovaj doÄ i više, bit će u akciji puno klubova. Ja bi rekao veliko NE na toj poziciji imamo Matu koji kida i imamo Lampsa koji se svojim iskustvom ,kvalitetom, kapetanskim i liderskim karakteristikama odliÄno upotpunjuje s Matom, osim toga na ljeto dolaze Marin i De Bruyne koji mogu popunit tu poziciju, njegovo dovoÄ‘enje bilo bi bezvezno gomilanje igraÄa, jedini plus kao što Elao reÄe jest to što bi na azijskom tržištu porasoo interes ali to nama i tu i ne znaÄi previše, a i mislim da bi taj koštao više od 20 mil. Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45155 Dobar igrac pratio sam ga ove sezone al nevjerujem da ce ga dortmund pustiti , mada negdje sam skoro citao da su doveli onog reusa iz mehengladbaha i imaju gecea tako da ce kagawa vjerovatno sjediti na klupi :/ Ali moram reci da mi se ovo ne svidja da u celzi stizu i igraju igraci poput mate , marina , kagawe visine metar i zilet , 20 kila sa krevetom , nekako nije to to , nije to taj celzi iz prethodnih godina :/ Pa nisu ih zbog takvih igraca zvali gladiatori Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45158 Djole Dortmund je potvrdio da je Kagawa na listi. A što se tiÄe visine, znaš kako kažu: Sitan al dinamitan Prijavi
2. maj 2012.14 god. comment_45212 Zašto ne dovesti najboljeg igraÄa Dortmunda?? Da se imalo pitam, odobrio bih taj transfer. Nema veze što imamo Matu, na toj poziciji. Dalo bi se tu izmajmunisati svašta. Lahko je kad imaš kvalitet u ekipi... Prijavi
3. maj 2012.14 god. comment_45280 nisam uopće upoznat sa njegovim kvalitetama ali vjerujem da je super igraÄ pošto ga većina ovdje hvali Prijavi
4. maj 2012.14 god. comment_45400 [quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1336128169' post='45353'] Ma on je vec dogovorio transfer sa Unitedom [/quote] Da, United uzima Kagawu a City vjerovatno Hazarda. Prijavi
4. maj 2012.14 god. Autor comment_45426 Taman to htjedoh reći xD Mi opet uzimamo jedno veliko ništa izgleda. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45557 Gluposti. Pa u toku prelaznog roka da mi kazu da se sve dogovorili ja im nevjerujem sjetite se samo proslog ljeta koliko je patki bilo svi smo bili na forumu i pisali o tome.Hazard u Man City nevjerujem.Kagava u united to je vrlo moguce ali ne znaci da je vec dogovoreno. Prijavi
5. maj 2012.14 god. comment_45723 [img]http://i.imgur.com/Yv1LU.png[/img] ÄŒovjek potpisao za Sarajevo sta je s vama Prijavi
7. maj 2012.14 god. comment_46175 Sam je izjavio za OSAKA TV da su mu ove zadnje utakmice u Dortmundu i da ce otici u MUFC . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.