Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kenneth Omeruo (2012-2019, bez nastupa)

Istaknuti odgovori

[img]http://www.vavel.com/files/123_264679249.jpg[/img]

Visina: 185 cm
Godine: 18
Pozicija: Defanzivac

Kupili smo ga u januaru koliko se ja sjecam i bas me cudi da niko nije otvorio temu. Igra u Den Haagu i ove sezone za svoje godine ima jako dobru minutazu postigao je i nekoliko golova. Danas u porazu svog tima uspio dobiti karton postici gol, ali nazalost i autogol.
Iskreno mislim da bi nesto moglo biti od njega tek mu je 18 a nije los http://forum.chelseabalkan.com/public/style_emoticons/

[quote name='Ajna_CFC_DavidLuiz' timestamp='1335644788' post='44207']
Ovo onaj iz Barcelone?
[/quote]
Kakve Barselone, vjerovatno mislis na Romeua. :)
Ovaj je igrao negdje u Belgiji prije nego sto je kupljen mislim da je Standard ili Gent, nisam siguran
[quote name='Ajna_CFC_DavidLuiz' timestamp='1335645752' post='44214']
Nisam mislila na Oriola.
[/quote]
E onda fakat ne znam na kog si mislila... :blink:
Mislio je na nekog crnju malog sto je iz Barcelone trebao preci u Chelsea i taj je napadac, al nezz jel ikad presao. A sto se tice ovog malca vidjecemo kako ce se snaci, za sada ima 8 nastupa u Holadniji i 2 gola.
[quote name='Elao' timestamp='1335701166' post='44298']
Mislio je na nekog crnju malog sto je iz Barcelone trebao preci u Chelsea i taj je napadac, al nezz jel ikad presao. A sto se tice ovog malca vidjecemo kako ce se snaci, za sada ima 8 nastupa u Holadniji i 2 gola.
[/quote]

Gael Etock. Prošlog ljeta je prešao iz Barcelone u Chelsea i proslijeÄ‘en u Sporting LIsabon na posudbu.

Što se tiče Kennetha, mnogo je čekao radnu dozvolu ali sada je konstantan i zaista dobro igra.
[quote name='Wisey' timestamp='1335743228' post='44516']
Dal je fakat taj Etock ikad prešao kod nas ? Čisto sumnjam.
[/quote]

Jest, rekla mi stara njegova.. Što bi me lagala žena.

A ovog Kennetha iskreno nisam gledao, ali koliko sam čitao u izvještajOVIMA o posuđenim igračima čini se kao neki dobar.. Dao gol, autogol i dobio crveni karton na istoj utakmici ;D
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Danas odigrao svih 90 minuta u remiju sa Ajaxom i kako sam mogao pročitati pružio dobru partiju. Odkako je došao u ovaj klub, ne propušta skoro niti jedan meč što je svakako ohbrabrujuća činjenica.
  • 3 mjeseca kasnije...
više nego solidna partija protiv Zambije, sve rješava bez puno razmišljanja, dobar al čini se da mu treba više utakmica na višem nivou.
uzeo sam ga na master ligi na pesu u dinamo za neku siću, ili ću ga nekome dobro utopiti ili imam stup obrane za 10sezona :>

al da se vratim iz virtualnog svijeta, dečko je živina, čisti sve rezolutno i jednostavno koliko sam ga vidio ono jedno poluvrijeme sa etiopijom =D>
neka samo nastavi, i nadam se da će se probiti do chelseajeve ekipe, sretno mu :-bd
Representatives of Kenneth Omeruo have told MTNFootball.com that the Nigeria defender is “95% close to joining up with Chelsea”.

“Chelsea want the player to end his loan spell at ADO Den Haag and we are going to have several meetings in this respect,” one of the representatives of the defender informed.

“Right now there are discussions to have a meeting in South Africa during the Nations Cup.”

http://www.mtnfootball.com/africa/african-tournaments/african-cup-of-nations/news/2013/jan/11-kenneth-omeruo-95-set-for-chelsea.html
Momak je odradio posao na vrhunskom nivou,imao je par tako reci greskica ali nije mogao tu puno bolje odreagovati,veoma dobro odigrao finale za momka njegovih godina i to svih 90+ minuta ! Sve cestitke!
  • 4 sedmice kasnije...

He is the only player in the Dutch league ever to score a goal, an own goal and receive a red card in one match (against VVV Venlo).

Multifunkcionalan igrač :D

• 4 mjeseca kasnije...

http://www.mtnfootball.com/europe/epl/news/2013/july/31-omeruo-gets-work-permit.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

A top Chelsea official told MTNFootball.com: “Kenneth has been granted a five-year work permit by the British Home Office. It’s a big breakthrough.” 

Chelsea are believed to have used the “special talent” argument to ensure the 19-year-old highly promising central defender’s application for a work permit was granted. 

It was the same case used to get Mikel Obi into the EPL in 2006. 

....cela vest u nastavku na linku

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.