30. august30. aug comment_374589 Navodno je na vrijeme registrovan i moći će braniti već danas protiv Brightona. Prijavi
30. august30. aug comment_374590 Kakve ja transfere prozivljavam u picku strininu. Wellbeck, Henderson i sad Martinez. Prijavi
30. august30. aug comment_374597 Dobrodosao. Moze komotno 4-5 sezona braniti ako se pokaze, u ovim godinama za golmane je to idealan transfer. On i Penders su tu, dobra kombinacija. Svaka cast Alonsu koji je presjekao i ipak na vrijeme rijesio ovu poziciju. Katastrofa bi bilo opet gledati imbecila. Prijavi
30. august30. aug comment_374602 Nakon Sterlinga i Garnacha, u klub dolazi još jedan igrač kojeg nikada ne bih poželio gledati u omiljenom dresu. Pretpostavljam da su ponovo stručnjaci za procjenu ličnosti ustanovili da je sve kako treba sa njegovom glavom. Još gore mi pada činjenica da su mu dali Terryev broj. U klubu se neke stvari odavno nepoštuju. Svim srcem navijam da Penders napravi vrhunsku karijeru i da se pojavljivanja predmetnog golmana svedu na manje bitne utakmice, te da mu uskoro vidim leđa. Ide mi na živce kada se osoba od strane medija oslovljava privatnim nadimkom, kao da su čuvali ovce zajedno. Emiliano Damian Martinez, puno ime, nekada se potpisivao kao Damian Martinez, a sada kao Emiliano Martinez, i onda ga zovu Dibu kao da su neki jarani. Pa Cuti Romero, Lića Martinez, Bobo Vieri, Bob Sanchez, Memo Ochoa, Chucky Lozano, Ćolo Simeone.. Drugo je kad na dresu piše Kun Aguero ili Chicharito ili onim Brazilcima Kaka, Pele i to. Sada najobjektivnije moguće jer treba prihvatiti novonastalu situaciju. Super je što se napokon u klubu prepoznao problem golmanske pozicije. Predugo se trpio prosječan golman poput Sancheza. Ko je za to kriv, jesu li sportski direktori, je li stručnjak za golmane, jesu li treneri, stvarno ne znam. A golmanska pozicija je mnogo važna, jer sve ostalo se nekako može zakrpiti. Može se bez vrhunskog golgetera, golovi se mogu rasporediti na ostale igrače. Može se bez vrhunskih krila, promjeni se formacija da ti ne trebaju, može se i bez vrhunskog kreatora na sredini, prilagodi se taktika. Ali golmana se ne može tek tako "sakriti". Doveden je iskusan golman, kvalitetan golman, sa svojim vrlinama i manama, ali značajno bolji od Sancheza. Dovoljno star da digne prosjek godina, a dovoljno mlad da može biti koristan 2-3 sezone. Drago mi je i što njegov dolazak ne znači odlazak Pendersa, nego odlazak Sancheza. Prijavi
30. august30. aug comment_374615 Jedan od likova koga nikako ne gotivis ali pokazuje da ima kvalitet, iskustvo i sto kazu je is the winner. Na stranu sve, klub je odradio dobar posao 7.5 miliona na danasnjem marketu je nista a ovaj igrac ti moze u dvije sezone donijeti dosta toga, taman dok i Penders malo stasa. Martinezova je ova sezona, sledece se vec ocekuje da se obojica bore za prvog golmana a sezona nakon toga Pendersa ocekujemo kao prvi izbor ako sve nastavi kako treba. Neka mu je sa srecom, Terry mu je dao 26, pitao ga je prije nego sto je uzeo broj. Prijavi
30. august30. aug comment_374624 Navodno su ga Terry i Cech nagovorili ili je pričao s njima prije nego je potpisao. Mislim da je ovo dobar posao. 33 mu je godine a Penders još nije spreman da nam bude prvi golman. Voljeli ga ili ne, šta nas briga, neka samo dobro brani i to je dovoljno. Prijavi
30. august30. aug comment_374629 Ja volim kad imamo makar jednu nalozenu budalu u timu poput Coste i Rudigera, bas nam fali jedna takva njuska. Ovo pisem u toku utakmice sa Brightonom, samo da ne usere nista haha Prijavi
30. august30. aug comment_374641 Imao par dobrih intervencija, ovo sto je primio nije mogao nista Prijavi
30. august30. aug Popularna objava comment_374642 primio 3 komadaa a opet mi ulivao vise uverenja nego sanchez sa clean sheetom Prijavi
30. august30. aug comment_374646 Skinuo je bar dva Sančezovska gola, nije loše. Jbg kad te ubace ovi ispred u mašinu, kada pada pljušti. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374779 Ne volim ga, ali jos vise ne volim Sancheza, tako da solidan transfer, samo da se Pendersu daje sansa tokom sezone protiv slabijih. Prijavi
4. septembar4. sep comment_374924 Nije ga ni trebao dobiti. Nije slučajno da 26 brzo ispari sa dresa. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374979 Od odlaska Cecha nismo ovako sigurnog golmana imali, top igrac. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374980 Golmancina. Al zao mi ga, frajer konstantno na udaru. Odbrane ni na mapi danas. A i protiv Brajtona je vadio dosta toga. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374986 Kao glineni golub je bio i danas, steta za primljeni prvi gol, kod drugog zamalo da skine nogom Odegardu. Bice to bolje kad kupimo jos jednog dobrog stopera Prijavi
6. septembar6. sep comment_374990 1 hour ago, Zemo said: Od odlaska Cecha nismo ovako sigurnog golmana imali, top igrac. A ništa zmija i žderač Nutelle Courtois? Prijavi
6. septembar6. sep comment_374995 48 minutes ago, Adi said: A ništa zmija i žderač Nutelle Courtois? I on je nikakav golman, mogo je biti legenda al dupe poletilo u Real. Prijavi
18. septembar18. sep comment_375301 10 golova primio u 4 utakmice, alal vera, vracaj Sancheza sve mu je oprosteno. Prijavi
18. septembar18. sep comment_375308 I ovaj se usrećio s dolaskom ovdje, s ovom našom obranom prima kao da sutra ne postoji Prijavi
18. septembar18. sep comment_375315 38 minutes ago, hamco said: 10 golova primio u 4 utakmice, alal vera, vracaj Sancheza sve mu je oprosteno. Od tih 10 daj jedan a da je mogao odbraniti bilo koji drugi golman?Da nije njega bilo primili bi 15. I nocas je skinuo zicer al pade lopta tacno na nogu Thiagu. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375330 Jedini gol za koji mu malo mozes srati je gol onog pacova havertza, sa onom odbranom i dva golmana bi nam malo bila Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.