27. august27. aug comment_374492 Sve je dogovoreno, dovodimo ga iz Atalante za 40 miliona funti. Jedna od većh odšteta za 18-godišnjaka koju su Blue&Co dali. Je li ga neko pratio, valja li čemu? Prijavi
27. august27. aug comment_374498 Sjećam ga se iz prošle sezone, jedno vrijeme ga se intenzivno guralo ispred Kolašinca na lijevog štopera u trojci, pa sam se veselio kad napravi kiks. Jedva sam povezao da je to taj lik. Prijavi
27. august27. aug comment_374500 ali zasto pise po tvitovima da se kupuje pa ce se videti sta dalje sa njim znaci sad smo poceli da dajemo i 40m za igrace koje cemo slati na pozajmicu Prijavi
31. august31. aug comment_374698 On 8/27/2026 at 6:43 PM, chiba said: ali zasto pise po tvitovima da se kupuje pa ce se videti sta dalje sa njim znaci sad smo poceli da dajemo i 40m za igrace koje cemo slati na pozajmicu Otisao na pozajmicu u Palace. Mozda nam stize Wharton? Prijavi
31. august31. aug comment_374699 ne znam, nisam to video da pisu... i stvarno ne znam dal je ovo dozvoljeno, jel ako sam ja dobro razumeo tvit, on ne ide u CP na pozajmicu od nas, nego iz Atalante, a mi sa njima kao imao neki predugovor za sledecu godinu Prijavi
31. august31. aug Autor comment_374709 4 hours ago, hamco said: Otisao na pozajmicu u Palace. Mozda nam stize Wharton? Možda sad nećemo platiti 120 miliona za Whartona nego samo 100. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374760 On 8/27/2026 at 12:43 PM, chiba said: ali zasto pise po tvitovima da se kupuje pa ce se videti sta dalje sa njim znaci sad smo poceli da dajemo i 40m za igrace koje cemo slati na pozajmicu Cudna je situacija tj cudan je transfer, pa zato dolazi do zabune. Mi ga jesmo kupili ali nas postaje od sledece sezone ali ove sezone je u Palaceu ali po papirima kao igrac Atalante Prijavi
1. septembar1. sep comment_374762 1 hour ago, Kun Aguer0 said: ali ove sezone je u Palaceu ali po papirima kao igrac Atalante napisao sam to mislim bar u dva posta, ali dobro, ponavljanje je majka ucenja evo i jedan gore iznad soxxa brate, klikni na prvi neprocitani post, a ne na zadnji Prijavi
subota u 06:302 dana comment_375403 Chelsea agree deal to sign Honest Ahanor | News | Official Site | Chelsea Football Club plaćen blizu 50m evra, još jedno od "odloženih pojačanja" transfer će se zvanično aktivirati sledeće godine Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.