Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

2. kolo: Luton Town (H)

Istaknuti odgovori

Volio bih vidjeti Quendu na poziciji 10ke sa Estevaom i otvorenu utakmicu. Prolazak dalje se podrazumijeva. Biće zanimljivo vidjeti štopere rezervne Sarr,Badiashile su otišli, Tosin je na odlasku, Fofana ne znam je li dostupan... samo se nadam da neće odstupati od formacije iz prošle utakmice. To konstantno šaltanje sa 3 na 2 štopera rijetko kome prolazi.

Quenda, Barco, Emegha (ako je spreman), Penders, Essugo trebaju dobiti minute, da se vidi da li se moze racunati na njih. Osim njih Estevao, Gittens, Hato da startaju. 

Za razliku od BT14 ne bi imao nista protiv da se ponekad i igra formacija sa 4 nazad, posebno jer je za odredjene igrace upravo ta formacija odgovarajuca, tu prije svega mislim na krila, Jamesa, Gusta (ne mislim konkretno na ovu utakmicu). 

Nadam se da cemo na poluvremenu rijesiti pitanje pobjednika, drugo necu moci gledati idem na termin.

Ovo meni izgledao kao 4-2-3-1:
Penders
Gusto-Lacroix-Josh-Chavarria
James-Barco
Estevao-Palmer-Rogers
Welbeck

Iznenadjujuce jak sastav za ovu utakmicu, nepotrebno forsiranje prije svega Jamesa. Steta za Quendu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.