2. august2. aug comment_373905 Date of birth/Age: Apr 10, 1998 (28) Place of birth: Figueres Citizenship: Spain Height: 1,74 m Position: Left-Back Navodno smo poslali novu ponudu za ovog momka, mišljenja ? Prijavi
2. august2. aug comment_373906 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Date of birth/Age: Apr 10, 1998 (28) Place of birth: Figueres Citizenship: Spain Height: 1,74 m Position: Left-Back Navodno smo poslali novu ponudu za ovog momka, mišljenja ? Sta navodno, vozaju nas vec mesec dana 😀 Prema insajderima covek je izricita zelja Xabija Alonsa. Pojma nemam ko je lik 😀 Prijavi
2. august2. aug comment_373907 Bar isto godiste kod Kerusa, mada sam ja za mladjeg igraca vise. Prijavi
2. august2. aug Popularna objava comment_373908 Do sad je mogao odraditi 2 sedmice sa ekipom da se nasi ne cjenkaju oko Chalobe i da posto poto sutnu Disasija, Badiashile, Tosina, Delapa, Jorgensena, Fofanu, Neta, Guiua. Pogledajte koliki je to skart. Prijavi
2. august2. aug comment_373916 Nemam pojma o njemu, ali kod nas Španci pretežno uspijevaju tako da očekujem da će i ovaj. Prijavi
2. august2. aug Popularna objava comment_373917 Gledam mu profil na whoscored.com, piše Strengths: Blocking the ball Weaknesses: Crossing Style of play: Likes to cross Prijavi
2. august2. aug comment_373919 Poređenje Chavarrie među 20 startnih lijevih bekova u La Ligi: Whoscored ocjena: 16. mjesto Postignuti golovi: 5. - 9. mjesto Šutevi po utakmici: 6. - 8. mjesto Zabilježene asistencije: 10. - 14. mjesto Ključna dodavanja po utakmici: 11. - 13. mjesto Pokušani driblinzi po utakmici: 9. - 10. mjesto Uspješnost driblinga: 16. mjesto Izgubljene lopte na tehničke greške po utakmici: 4. mjesto Uspješnost centaršuteva: 18. mjesto Pokušani centaršutevi po utakmici: 10. mjesto Uspješnost dugih lopti: 13. mjesto Pokušane duge lopte po utakmici: 3. mjesto Uspješnost kratkih dodavanja: mrsko mi računati Pokušana kratka dodavanja po utakmici: 9. mjesto Uspješnost zračnih duela: 13. - 14. mjesto Uspješnost duela na zemlji: 6. mjesto Presječene lopte po utakmici: 13. mjesto Pretrpljeni prekršaji po utakmici: 5. - 8. mjesto Napravljeni prekršaji po utakmici: 13. mjesto Žuti kartoni po utakmici: 14. mjesto Otklonjene opasnosti po utakmici: 9. mjesto Blokirani udarci po utakmici: 1. - 3. mjesto Blokirani centaršutevi po utakmici: 6. - 11. mjesto Blokirana dodavanja po utakmici: 9. - 13. mjesto Prijavi
2. august2. aug Autor comment_373922 11 hours ago, Whisper said: Sta navodno, vozaju nas vec mesec dana 😀 Prema insajderima covek je izricita zelja Xabija Alonsa. Pojma nemam ko je lik 😀 Navodno nova ponuda, nisam htio otvarati ovu temu jer sam se nadao da su se nasi ohladili od njega jer ovo mi je vise pojacanje za Fulham ili Bournemouth nego za Chelsea.. Prijavi
2. august2. aug comment_373923 1 hour ago, Whisper said: Ovo me podseca na metrics od project Jorgensena... Jorgensen je ipak nenadmašan, bio je 21. na listi od mogućih 20 golmana Prijavi
4. august4. aug comment_373987 Osim Xhake, Uprava ispunjava sve zelje Alonsu. Mora se to priznati. Ovaj igrac je potpuni anonimus sa 28 godina, nastupa za prosjecan spanski tim i tako bi bilo vjerovatno do kraja karijere da nije imao utakmice zivota protiv Alonsovog Real Madrida. Nadam se da je ovo neki neotkriveni biser koji je promakao drugima. Treba mu dati sansu kao svim ostalim, zasluzuje to i dok ga ne vidimo na djelu ne trebamo suditi. Prijavi
4. august4. aug comment_373998 Sve je to lijepo, ali sta cemo kad dodje vrijeme da se prodaju igraci. Evo vec sad se patimo da prodamo igrace koji su duze vremena kod nas, a kamoli jos ove neke anonimuse. Poslije Cucurelle imamo veliki downgrade na lijevoj strani. Prijavi
5. august5. aug Autor comment_374002 Neka mu je sa srecom ako ga Alosno zeli, neka ga. U dobrim je godinama, ima jos nekoliko dobrih sezona ispred sebe sigurno a nije da imamo puno opcija na lijevom beku Prijavi
5. august5. aug comment_374007 Mislim da je on samo backup Hatu koji se pokazao pred kraj sezone, a i cijena mi je ok. Prijavi
5. august5. aug Autor comment_374016 Ma cijena realna za back up opciju iz Raya, doduse njima vjerovatno najveci transfer ikad a nama bagatela Prijavi
8. august8. aug Autor comment_374052 Dobra kupovina za sitne novce, najsladje je kad ovakve kupovine odigraju jako dobre uloge u klubu Prijavi
13. septembar13. sep Autor comment_375215 Čudan igrač Čavarlija, isto kao da gledam Neta koji je jedna klasa ispod i igra na poziciji lijevog beka, cak malo i u faci lice Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.