Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 35: Nottingham Forest (H) 04.05. 16:00h

Istaknuti odgovori

Čudan termin, ne znam šta je sa Englezima ovog vikenda. Moglo se i nas ugurati u nedjelju, a neku od nedjelje prebaciti u subotu. No dobro. Dočekujemo Forest koji prije i poslije ove utakmice igra najvažnije utakmice u zadnjih najmanje 20 godina. Paralelno se bore i za opstanak u ligi, imaju neku zalihu nad West Hamom i mogu si priuštiti jedan poraz. Neće nas pustiti, neće izvesti potpuno drugi sastav, ali ako brzo povedemo i odemo na odmor sa prednošću od 2 razlike oni će dići ruke od utakmice.

Naravno, mi moramo uraditi svoj dio posla. Pobjeda protiv Leedsa je bila teško izborena i mislim da će sve do kraja biti jako teško izboreno.

Chelsea v Nottingham Forest LIVE: Result and final score after Blues  frustrated by 10-man visitors - Yahoo Sports

Realno ne vidim da West Ham iz zadnje 3 utakmice (Arsenal, Newcastle i Leeds) može odnijeti 4 boda, tako da Forest može odigrati utakmicu lajt sa mislima u revanšu polufinala EL. 

Nama je ovo posljednja prilika da nešto uganjamo i ako igrači već ne bojkotuju narandžastog - mogla bi se ostvariti solidna i glat pobjeda. 

Cuj ponedjeljak u 4 popodne na radni dan. To kad sam vidio gledajuci termine prosli petak, ostao sam sokiran. Glupljeg i bezveznijeg termina tesko da su mogli naci, al de. Vrlo moguce da cu i ovu propustiti, a kad sam zadnji put 2 zaredom Celzijeve tekme propustio ni sam ne pamtim.

Sretno nam, valjda igraci osjete potrebu da naprave koji sprint, uklizavanje i dobru akciju. Ili ce im jako sunce smetati. Ne znam na koju nogu su nase primadone jutros ustale.

@reLo i @Adi jos neke racunice prave pa se najvise zbog njih nadam pobjedi.

• Autor

Kupio sam Chelsea kalendar iz fan shopa za ovu godinu i na njemu piše da je danas "Early May Bank Holiday" tako da je njima neradni.

Forest izveo rezervni sastav, kod nas iznenađenje Derry u prvih 11, ali koje opcije imamo bilo je i vrijeme da se ovo isproba. Pobijediti se mora, makar za mene i relu.

Rezervni sastav Nottinghama u 13. minuti vodi 0:2 na Bridgeu. Ne zaboravimo da su u proslom kolu i do 5 komada brojali protiv Sunderlanda.

Gusto, Chalobah, Tosin i Sanchez su gore od najgoreg. Dogodine 2 stopera, golman i dobar bek trebaju doci. Sve ostalo manje-vise. Nikakav Colwill i ostale smijurije.

Najveci problem su zalaganje i odnos. Spaha je na drugoj temi spomenuo, ekipa i cijeli projekat su u rasulu i igraci ne zele vise biti dio njega. Neda im se, nisu dovoljno profesionalni i neda im se igrati ako nemaju za sta. 

• Autor

Ovo je možda i najveća sramota kluba, a toliko puta se osramotio zadnjih godina da je to nenormalno. Klub koji se bori za opstanak te puni na sred Stamford Bridgea sa drugom postavom, a tebi je ova utakmica značajna da se izbori plasman u europska takmičenja i imao si 8 dana odmora. Očajno.

1 minute ago, hamco said:

Najveci problem su zalaganje i odnos. Spaha je na drugoj temi spomenuo, ekipa i cijeli projekat su u rasulu i igraci ne zele vise biti dio njega. Neda im se, nisu dovoljno profesionalni i neda im se igrati ako nemaju za sta. 

To je bilo već vidljivo u porazu protiv Evertona da im je svejedno. Ovi "najbolji" su digli ruke od svega, a ovi polovnjaci koji spadaju u većinu u našem.timu ne znaju i ne mogu bolje.

Nakon poraza od Evertonu sam i sam shvatio da je ovo gotova sezona, na ljeto ne bude li rezova kuku se nama. 

• Autor
2 minutes ago, hamco said:

Sami snose dobar dio krivice za propast projekta i to što se nema za šta igrati. Ne igraju ni vlasnici, ni sportski direktori, ni treneri, nego igrači. Samo na vlastito zalaganje su mogli osvojiti 8 bodova više i imalo bi se za šta boriti.

Just now, Adi said:

Sami snose dobar dio krivice za propast projekta i to što se nema za šta igrati. Ne igraju ni vlasnici, ni sportski direktori, ni treneri, nego igrači. Samo na vlastito zalaganje su mogli osvojiti 8 bodova više i imalo bi se za šta boriti.

Znam i slazem se apsolutno, zato sam i napisao da nisu dovoljno profesionalni da uprkos svemu igraju i daju 100%.

• Autor

Kako vam nije glupo brukati sebe? Ako vam već do kluba nije stalo. Na osnovu čega mislite da će vas selektor izabrati da igrate na Svjetskom prvenstvu? Na osnovu čega mislite da će vas selektor ubaciti u igru na prvenstvu? Na osnovu čega mislite da će vas neki dobar klub htjeti dovesti? Je li vas sramota što ćete završiti na 10. ili još gorem mjestu? To je vaša sramota, moja nije, a više sam zabrinut.

Sramota neviđena.

• Popularna objava

Premalo se prica o ovoj skupini igraca, njihovom odnosu prema klubu i stavu na terenu. Gubili jesmo i brukali se mnogo puta, ali mislim da nikad nisam dozivio ekipu koja na toliko uzastopnih meceva odigra ovako nonsalantno, beskrvno i bez imalo postovanja prema navijacima, klubu, poslodavcu, na kraju krajeva i sami prema sebi.

Jos od januara su nasi stoperi trebali biti Hato, Josh i Sarr u rotaciji. Kako god odigrali, tesko da bi gore izgledali od ovog. Momci bi skupljali dragocjeno iskustvo. Ovako gubis svaki mec, izgledas smijesno  u odbrani a nisi uspio nijednog mladog igraca isforsirati, barem da vidis mozel se ozbiljnije racunati u buducnosti na nekog od njih. Nikad necu trenere razumjeti, ta ziheranja mi bas idu na zivce.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.