Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Polufinale: Leeds 26.04. u 16:00h

Istaknuti odgovori

Ništa posebno se ne može očekivati od naše zanimljive skupine igrača. Sigurno je jedino da će igrači Leedsa više pretrčati od naših. Kao i u cijeloj ovoj sezoni nadam se pozitivnom rezultatu na kraju utakmice ali negativan rezultat i ispadanje ne bi bilo nikakvo iznenađenje.

15 hours ago, reLo said:

Ja se ipak nadam barem pozitivnom šoku promjene trenera. Ako ništa. 

ja bih tebe sad banovao

kakav pozitivan sok, lik je tu od maresce, vodio tim jednu utakmicu i jos bio pod roseniorom. 

1 hour ago, Spaha said:

ja bih tebe sad banovao

kakav pozitivan sok, lik je tu od maresce, vodio tim jednu utakmicu i jos bio pod roseniorom. 

Možda izgled vara ali nikad nisam vidio trenera koji ima manje karizme. Haj da bar čovjek zrači nekom energijom pa da se kompenzuje nedostatak iskustva i renomea. Ne znam na osnovu čega se nadamo da će se desiti nešto pozitivno. Ne ide u prilog ni činjenica da su neki od najboljih igrača povrijeđeni, a drugi dio te grupice igra sa pola snage. Sutra nismo favoriti, pa nek nas iznenade.

Ako se igraci trgnu uradice to sami od sebe i zbog sebe. Roseniora su bukvalno zbog ovog polufinala i najurili sad, kako bi se pozar u svlacionici ugasio i da bi imali neku sansu da koliko toliko sacuvamo obraz ove sezone.

Da je kako doci do finala FA Cupa. Jos ako City osvoji ligu, eto nam prilike da klepimo Community shield. Nismo odavno. 

9 hours ago, Igi said:

Polufinale FA kupa, pobeda plasiras se u finale i niko ni da prokomentarise kakvo stanje u klubu ovo je nevidjeno haha

Sve receno s tim. Cak i najvjerniji ovdje na forumu izgubili volju. Rekao bih da su rezultati najmanji problem.

Ne znam jel ikad gore bilo sto se tice aktivnosti i zelje za pracenjem utakmica, pisanjem na forumu... Sto @reLo kaze, kolektivno smo ubijeni u pojam.

• Popularna objava

Što se kaže na guzove dobismo. Situacija nije pretjerano drugačija u odnosu na prethodne utakmice koje smo gubili. Uspjeli uvaliti neki gol, golman nas izvadi par puta i klošarenjem do zadnje sekunde smo sačuvali pobjedu. Mislim da će svaka utakmica do kraja biti teško rudarenje.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.