Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 34: Brighton & Hove Albion (A) 21.04. 21:00h

Istaknuti odgovori

U utorak imamo novi pokušaj da nekome zabijemo gol, a to će biti ekipa Brightona. Ova utakmica će ujedno biti i audicija za nova pojačanja jer po pravilu svakog ljeta moramo dovesti po jednog igrača iz Brightona pod obavezno. Ostaje da večeras vidimo ko će biti taj sretnik. Kad smo kod sretnika, ja neću moći gledati utakmicu, pa vi procijenite jesam li sretnik ili nisam.

Ostalo je još 5 utakmica do kraja i sezona nam se svela na to da se nadamo kiksevima ekipa kao što su Brentford, Bournemouth i Fulham. Jedina nada za Ligu Prvaka je da ostanemo nekako šesti na tabeli i da Aston Villa osvoji Ligu Europe i da završe na 5. mjestu. Od te 3 stvari, najmanje je izgledna ona za koju se sami trebamo pobrinuti. Ovaj klub se nalazi pred branom i ignoriše to što se vodostaj rijeke podigao. Jako malo nedostaje da ta brana zvana 48 bodova pukne i da se 3-4 kluba preko noći preliju preko nas. Prvi od njih bi upravo mogao biti Brighton, a isto to mogu učiniti do kraja sedmice Bournemouth protiv Leedsa, Brentford protiv Uniteda, Everton protiv West Hama, Sunderland protiv Foresta i Fulham protiv Ville.

Igramo slabo u zadnje vrijeme, a rezultati su katastrofalni. Odbrana se proziva sve vrijeme, potpuno opravdano, ali je u zadnje vrijeme napad taj koji je zakazao. Da smo stvorili dobre šanse i zabili golove npr. Evertonu ne bismo nikad primili 3 komada. Napad je stao onog trenutka kada je Joao Pedro stao. On nas je nosio do pauze za reprezentacije otprilike i kada je prestao zabijati gol po utakmici sve ostalo je prestalo da funkcioniše.

I situacija sa povredama je sve gora i gora i sada kada se mora pobjeđivati ekipa nije ni u fizičkom ni u mentalnom stanju da to radi.

Nema slike jer sam iskoristio sve memorijske kapacitete.

Bukvalno ne vidim način da večeras osvojimo i bod.

Gledao sam Brighton zadnju tekmu protiv Tottenhama - to su mašine kojima je Chelsea jedna obična trening utakmica - posebno Chelsea u trenutnom sastavu i formi.

Možda prvo poluvrijeme odgledam i to je to. Osim ako nekim čudom nešto ne uradimo u tom poluvremenu.

Mi od onog drugog gola PSG-a na Bridgeu ne izgledamo kao ekipa. Izgledamo kao skup raje koja je dosla na termin da se malo istrci i sutne koji put po golu, pa ce poslije termina na pivu i cevape. Rezultat je u drugom planu, tu smo da se maknemo od zena i djece i malo izbacimo frustracije kroz nabijanje lopte. Niko ni da se pocese u klubu zasto je to tako, kako popraviti situaciju i poceti pokazivati barem malo zara na terenu. Trener jadan djeluje kao da ce zaplakati na klupu, tesko mu sve pada a nema muda da im jebe majku majcinu ili jednostavno odseta s posla kao sto je celavi uradio. I

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.