Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 33: Manchester United (H) 18.04. 21:00h

Istaknuti odgovori

Nakon što smo dočekali City, sada je red i na United. Ovo nam je posljednji voz za top 5 ili top koliko već, što bi nas odvelo u Ligu Prvaka. Pobjeda u ovakvom derbiju može okrenuti stanje u ekipi i povesti nas ka seriji dobrih rezultata. Kod njih nema sigurno Maguirea i Martineza zbog kartona, De Ligt je povrijeđen od ranije, a koliko vidim ni Yoro neće igrati. Takvu situaciju sa njihovim štoperima moramo iskoristiti. Večeras ili nikad!

Ne ocekujem ama bas nista.

Eghbali je neki dan dao neki opsiran intervju koji nisam procitao skroz ali u svakom slucaju pokusaj da se operu zbog katastrofalne politike vodjenja kluba. 

Verujem da je slican govor odrzan i pred igracima, nesto u fazon daj da izguramo ovu sezonu, sledeca ce biti drugacija.

Videce se veceras koliko se to primilo jer se u poslednje vreme bas vidi da su igraci digli ruke. Vazan je rezultat naravno, ali pristup jos vazniji. Pobediti mozemo i nekim autogolom ali zalaganje se ne moze folirati. 

Srecno momci.

Kod njih će neko od bekova igrati na stoperskoj poziciji jer im fale tri stopera i jos De Ligt od prije. Bez obzira na te izostanke mi smo u stanju da izgubimo nažalost od ekipa kojima fale igrači, najbolji primjer za to je utakmica protiv Newcastlea.

Ništa posebno ne očekujem, kao i u svakoj utakmici nadam se pobjedi ali novo razočaranje me ne bi iznenadilo.

Pisem pa brisem post 4 puta. Toliko toga ima za komentarisati, ali nisu zasluzili ni da se bilo sta napise.

Odbrambeno smo toliko losi u svakom smislu da je fascinantno kako smo i do ovih 48 bodova dosli.

Kraj svih nadanja, kada bolje razmislim zaslužili su sportski direktori i Eghbali da sljedeće sezone ne igramo Evropu. Ovo je nedovoljno za bilo kakvog takmičenja, previše je otpada u ekipi. 

• Popularna objava

Veceras simultanka Govnaća i Neta. Ne znam jesam li ikad gledao goru partiju 2 krilna igraca. Palmer je poceo da igra alibi fudbal, samo trckara okolo bez zelje da preuzme odgovornost. 

Opet na kraju 20+ suteva, solidna igra ali nista iz toga svega. Liamu ce dati otkaz zbog pritiska medija, te dijela navijaca ali s tim nista nece rijesiti. Mislim da je bolji trener i covjek od celavog smrada al dzaba. Ovaj skup igraca je jad obicni. Mentalno, fizicki, ma u svakom mogucem smislu. Opet i za njih takve je nevjerovatno da su 5 kola prije kraja ostali bez ikakve sanse za LŠ.

United je bas tanka ekipa, plasirali su se u LŠ jer smo mi ocaj zivi i to je to. 

Eh sad valja opet pokušavati vratiti se u LP, valja opet maštati o tom nekom plasmanu u LP, valja opet kovati u zvijezde tog nekog ko nas uspije vratiti u LP, pa onda opet kanal i tako u krug.

To se zove biti prosječan klub u PL, ništa više od toga, nažalost naša realnost.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.