Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 32: Man City (H) 12.04. 17:30h

Istaknuti odgovori

1 hour ago, reLo said:

Vaša očekivanja za sutrašnju utakmicu?

Meni ne bi bilo mrsko da izgubimo. Dapače, možda bih to i više volio. Ne znam. Borim se sam sa sobom.😀

Zelim da pobjedimo svim srcem, ali ako izgubimo olaksica je sto se City priblizio Arsenalu. Najgori moguci scenarij je nerjeseno.

Moramo pobijediti kako god znamo, a bojim se da ne znamo.

City u zadnje dvije utakmice izgleda kao ona ekipa koja će nanizati pobjede kada je najvažnije, ali se već 10 puta u toku sezone učinilo to isto i onda bi im se desio kiks gdje se nije očekivalo. Utakmica ne smije biti izgubljena prije nego što počne i sa Stevom u prvih 11 nam rastu šanse. Ako nema Enze i Jamesa trebali bismo zaigrati sa 2 krila.

Prvih 20ak minuta smo stvarno solidno odigrali. Bilo je tu dovoljno dobrih prilika da se povede. Posto nismo zabili gol, oni su poceli napadati ali smo srecom izdrzali do poluvremena. 

Estevao najlosiji dosad. Gubi lopte, dobio zuti nakon 10 min i nista nije kreirao naprijed. Ipak ga ne bih vadio, mlad je, treba da se isklese u ovakvim mecevima, da nauci igrati kad je tesko. Opet mu vjerujem vise nego limitiranom Govnaću.

Nije lako Liamu kad je Palmer ovako indisponiran, u nikakvoj formi. A glavni igrac kompletne ofanzive. Zoao mestralan, svuda ga ima.

Sve u svemu, nije lose. Daleko je to od onih utakmica kad su nas znali tako dominirati da ne mozemo 3 pasa sastaviti i izici s loptom u kontru. Da nemamo toliko kiksera pozadi, bio bih optimistican. Ovako je sve moguce.

0-3 i sramocenje nakon solidnog prvog poluvremena. Stvarno teski trenuci za svakog istinskog navijaca ovog kluba. Godine loseg vodjenja kluba dolaze na naplatu. Nadam se da ce se ovo sve konacno raspasti na ljeto pa da pokusamo nesto novo. S obzirom da necemo igrati LŠ i probleme s finansijama, ocekuju nas izgleda jos tezi dani.

Zelim da izrazim podrsku treneru na kojeg ce sve spasti, a najmanje krivice snosi. Vidjelo se danas da mu je bas tesko bilo, stalo mu je za razliku od mnogih prije njega.

Šamar realnosti, već dugo vremena su nas u povoljnoj poziciji i borbi za LŠ držali rivali koji su bili u lošoj formi. 
Nakon ove sezone je potreban remont jer je nerealno da u klubu kakav je Čelzi prvu postavu igraju Neto, Andre Santos, Sančez, Hato i Fofana. Trener iako po mom mišljenju nije kriv prosto nije zreo za ovaj nivo kluba i takmičenja. 
Takoðe, bez promjena na ključnim pozicijama sportskog direktora skauta i.t.d se ne možemo nadati nekom napretku. 

Gledamo se četvrtkom sledeće sezone ;)

Totalno rasulo je u ekipi, ne bi me iznenadilo da završimo na kraju sezone na desetoj poziciji tj. van pozicije koja vodi u Evropska takmičenja.

Ovo je totalno negledljivo postalo i svi jedva čekamo kraj sezone, pa neka Eghbali, Winstanley, Stewart i naravno Shields vide gdje su griješili u ove tri četiri godine vođenja kluba.

5 godina i 13 utakmica nismo pobijedili City. Dugo nevidjena dominacija. Slicno je i protiv Arsenala, a Liverpula smo tek nedavno pobijedili takodjer nakon dugog niza.

6 minutes ago, Wisey said:

5 godina i 13 utakmica nismo pobijedili City. Dugo nevidjena dominacija. Slicno je i protiv Arsenala, a Liverpula smo tek nedavno pobijedili takodjer nakon dugog niza.

Ma nemoguće, zar nismo imali maga velikih derbija Marescu, on je sigurno to pobjeđivao redovno :D

Šanse za neko takmičenje koje nije Konferencijska Liga su nam ili da se prošvercamo do trofeja u FA Kupu, tako što bi City ispao u polufinalu jer ih mi sigurno nećemo izbaciti ili da Villa uzme Ligu Europe.

6 minutes ago, Adi said:

Ma nemoguće, zar nismo imali maga velikih derbija Marescu, on je sigurno to pobjeđivao redovno :D

image.png.8a25ea9c462b342ea1413e99b316a620.png

Jedini koji nisu gubili od Cityja su Pochettino (2x u ligi) i legendarni interim manager McFarlane

• Autor
1 hour ago, Adi said:

Šanse za neko takmičenje koje nije Konferencijska Liga su nam ili da se prošvercamo do trofeja u FA Kupu, tako što bi City ispao u polufinalu jer ih mi sigurno nećemo izbaciti ili da Villa uzme Ligu Europe.

Nadam se da su se barem dogovorili s Cityjem - njima 3 boda danas a nama trofej FA kupa. 😀

Surova realnost, sve sam misljenja da nam treba neko iskusno trenersko ime. Autoritet među igracima je srozan.

Gle čuda, 8 od 10 puta smo izgubili od objektivno bolje ekipe. Sastavi bolju ekipu pa ćeš ih koji put i dobit bio trener Maresca, Liam ili Klopp...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.