Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#4 Valentin Barco

Istaknuti odgovori

Bio je valjda veliki talenat na Football Manageru tako da je svijet rano čuo za njega i diablo ga je često hvalio. U Europu ga dovodi, naravno, Brighton, gdje njegov razvoj nije išao baš najbolje. Preko uigrane sheme Strasbourg ga dovodi prošle zime i bilo je pitanje trenutka kada će završiti u Chelseaju. Počeo je kao lijevi bek, pa je igrao kao invertovani lijevi bek, da bi se u zadnje vrijeme ustalio kao centralni veznjak. Danas se pojavila informacija da je dao zeleno svjetlo za transfer u Chelsea. Vjerovatno ovim transferom želimo da se osiguramo u slučaju odlaska Fernandeza ili Cucurelle.

Brighton news: Valentin Barco joins Strasbourg on loan - BBC Sport

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Zabio gol u prijateljskoj utakmici protiv Islanda i odlično odigrao (igrač utakmice) ali mora malo da poradi na startovima. Ide sa obje noge i vrlo je grub, barem u ovoj prijateljskoj utakmici je takav bio.

Za mene ovaj igrač nije bek iako je počeo karijeru kao takav igrač, nego lijevi vezni ili centralni vezni. Ima dobar pregled igre i odlično kretanje po terenu. Ako bi kojim slučajem igrao lijevog beka onda bi to sigurno bio invertovani lijevi bek jer voli ulaziti u sredinu i organizovati napad. Ne znam kakav je u odbrani. Uz dobrog trenera i mentora može postati vrlo dobar igrač.

• 1 mjesec kasnije...
  • Adi mijenja naslov u #00 Valentin Barco
  • 2 sedmice kasnije...
  • Adi mijenja naslov u #4 Valentin Barco
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Sta kazete na njegovu partiju veceras? 

Za mene: bilo je tu puno uspona i padova, dosta dobrih poteza i dosta gresaka (izgubljena lopta kod primljenog drugog gola). Pozitivno je sto se bori kao lav, nikad ne odustaje, ne igra alibi pasove cak i nakon greske odmah ponovo trazi loptu i pokusava ponovo. Ima dozu prgavosti u sebi, za sada mi to ne smeta ali vidjet cemo za kasnije. Sve u svemu miljama bolja opcija u vezi je on nego Gusto, cak bi ga i prije Jamesa gurao u vezu. Posebno se radujem da vidim kako ce funkcionisati sa Caisedom. 

Na kraju pogodak i asistencija kao slag na vecerasnju utakmicu.

• 2 sedmice kasnije...
On 9/19/2026 at 4:58 AM, Wisey said:

Valentin Kurko. Nista drugo, mali mrljavi kurko. Promasio je ligu totalno. Najjace sto su pisali za njega da je neki pass master, a ono ni to ne zna. 

Mislim da je boldano njegov najveci problem, nije i nikada nece biti fizicki dovoljno jak da igra u samoj sredini terena u paru sa nekim, jedino da mu izmisle neku poziciju da ima dvojicu iza sebe a on da je malo naprijed i da se sakriju njegove ocajne fizikalije, kao sto to Arsenal radi sa Odegaardom (rekao bi i City sa Davidom Silvom al sramota je onakvog igraca stavljati u poredjenje sa ovim) ali ako ga na toj poziciji nema takticki i kreacijski neka se seli u spaniju, italiju ili na lijevog beka.

Ono sto je hamco pisao da nam treba neko fizicki jak u sredini ima smisla donekle sigurno, naravno ne treba krucijalno da bude konjina od 190 ali mora da ima neke fizikalije jer ovaj nema nikakve

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.