Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 31: Everton (A) 21.03. - 18:30h

Crveni karton 6 članova je glasalo

1. 1. Koji igrač će na ovoj utakmici biti isključen?

• Enzo Fernandez
      40%
      2
    • Cole Palmer
      0%
      0
    • Alejandro Garnacho
      0%
      0
    • Andrey Santos
      20%
      1
    • Josh Acheampong
      20%
      1
    • Neko šesti
      20%
      1
    • Niko
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Borba za mjesta koja vode u Europu se nastavlja. Nakon što smo ispali iz Lige Prvaka možemo se u potpunosti posvetiti borbi za što bolji plasman u ligi. U subotu imamo priliku da prvi put gledamo Chelsea na novom stadionu u Liverpoolu. Gostovanja na Goodisonu su bila jako nezgodna i često smo znali zube lomiti tamo. Sutra ćemo vidjeti hoćemo li imati više sreće na Hill Dicksonu. Kad sam vidio ime stadiona mislio sam da je u pitanju neka legenda kluba, međutim radi se o nazivu nekakve firme.

Ovo je zadnja utakmica pred pauzu za reprezentacije. Igrače koji su na korak do povratka na teren bi trebalo poštediti u ovoj utakmici i ne koristiti kako bi u taj oporavak bio potpun nakon pauze. Pod tim mislim na Estevaa, Gittensa, Gusta i Badiashilea. Nema Chalobe, nema Jamesa i za divno čudo niko od igrača nije suspendovan. Kad se to uzme u obzir ne ostaje puno opcija za sastavljanje tima. Na zadnje dvije utakmice smo vidjeli da se probalo 3-4-3 tako da ne odbacujemo ni tu opciju.

Ja bih na teren poslao ovih 11 igrača

Sanchez, Acheampong, Sarr, Cucurella, Caicedo, Enzo, Santos, Palmer, Neto, Garnacho, Pedro

Pa neka se poslože kako god znaju, eventualno Hato umjesto Santosa.

Nemamo pravo na grešku više, gubi se priključak opasno, a ako izgubimo ovdje eto i Evertona za vratom.

Everton vs Chelsea: Premier League preview, team news, stats & head-to-head  - BBC Sport

Na papiru, neophodna pobjeda. U njihovim glavama, tesko da je tako. 

Vise me interesuje nasa igra, da li ce se tim oporaviti od ovih blamaza iz prethodnih nekoliko sedmica, ili cemo opet pustati protivniku da se useta u gol. 

Atmosfera u i oko kluba je uzasna. Ova zadnja utakmica protiv PSGa pokrenula je masu glasina: o treneru, igracima, Upravi, navijacima... Nista pozitivno se nije moglo procitati.

Tako da ulazimo u sutrasnji mec bez imalo optimizma. Nadam se da nas momci mogu iznenaditi i donijeti 3 boda. Pobjeda pred reprezentativnu pauzu donijela bi barem malo mira u kuci. 

1 hour ago, King Chelsea said:

Kiksčina ko vrata.

Realno ovdje je veće iznenađenje pobjeda Chelseaja nego bilo koji drugi ishod. 

Mi kad smo u formi, kada pucamo od samopouzdanja, kada smo bili igracki mnogo jaci nego danas nismo mogli lako i tek tako izaci na kraj sa Evertonom. Sta tek ocekivati od ove skupine igraca.

Iskreno nadam se pobjedi, ali realnost je da cemo kiksati. Everton je po meni top 10 ekipa bez problema.

Ja sam mislio da smo mi taj priključak davno ispustili ali evo drugi klubovi ispred nas pozivaju da im se primaknemo pa i prestignemo. Nisam nešto optimističan ali naravno priželjkujem pobjedu.

• Autor

Motivacioni govornik u potpunosti zakazao danas. Ekipa mu nije potrčala za 45 minuta, koncentracija igrača 0, nije se uspjelo pritisnuti Everton kako treba i sve nazovi šanse smo imali nakon odbijanca iz kornera. Kako smo igrali, dobro se i držimo u utakmici.

Za početak je potrebno promijeniti pristup. Da se uvedu Messi i Ronaldo sa ovakvom energijom ekipe ne bi ništa napravili 

• Popularna objava

Ne vidim kako cemo ovim pristupom pobjediti bilo koji mec do kraja sezone. Ovi igraci nisu mislima uopste ovdje, nema nikakve zelje ni energije sto je najveci RED FLAG od svega. Apsolutno nezainteresovano izgledamo sto znaci da su igraci digli ruke. Ocito ni Rosenior nije neko ko ih zna i moze motivisati ali zar ti treba trener da te motivise, zar ti nije liga sampiona sama po sebi motivacija? Sramotno zaista.

Chelsea ovako jezivo nije izgledao jos od Poterive ere. Ovo sto mi igramo zadnjih nekoliko meceva vise nema veze sa fudbalom. Ekipa je u rasulu. Posle meca ce biti i zvanicno da je rosenior bivsi a ne verujem da imaju spremnu zamenu. 

Sreca pa sam bio u putu i sprijecen gledati ovo brukanje. Taman kad pomislis da je klub dotakao dno i da sada moze samo bolje biti a ne gore, oni te demantuju. 

Dosli smo opet u fazu "daj Boze da se samo zavrsi ova sezona". Mada, ne znam sta ocekivati i cemu se nadati dalje.

Od Roseniora sam potajno ocekivao da bi nakon Ville mogao napraviti dobre stvari. Izgleda da nece ni on dugo.

image.png.724daaee31156c53538d6f581c2e7d17.png

Imali smo i dalje jaci xG i propustili 3 velike prilike da smo ih iskoristili bilo bi 3:3, + smo kontrolisali posed ubedljivo tako da je direktorima na osnovu ovih podataka a i nama ocigledno da gradimo jedan od najboljih timova na svetu 👍 

Gledao sam prekjuče onu emisiju klasici PL, i bila baš utakmica Everton - Čelzi, Everton je vodio veći deo utakmice, glupander Bularuž pravi neke tupave faulove, ono je komično bilo, na golu Ilario, nas vodio Murinjo. 

i onda na scenu nastupa prvo Balak sa golom iz slobodnjaka, pa dal smo onda ponovo gubili, pa onda mega golčine Lamparda i Drogbe

eto u tome je razlika, po onim sažecima lako je moglo da ode u drugom pravcu, da izgubimo ali se pojave takve tri gromade od igrača, a videlo se na snimku da je Lamaprd prepustio Balaku da izvede slobodnjak, a onaj gol Drogbe, ja ne znam, da pokušvam ono na treningu, dao bih ga iz 500 šuta

jbg, bilo nekad

9 hours ago, chiba said:

Gledao sam prekjuče onu emisiju klasici PL, i bila baš utakmica Everton - Čelzi, Everton je vodio veći deo utakmice, glupander Bularuž pravi neke tupave faulove, ono je komično bilo, na golu Ilario, nas vodio Murinjo. 

i onda na scenu nastupa prvo Balak sa golom iz slobodnjaka, pa dal smo onda ponovo gubili, pa onda mega golčine Lamparda i Drogbe

eto u tome je razlika, po onim sažecima lako je moglo da ode u drugom pravcu, da izgubimo ali se pojave takve tri gromade od igrača, a videlo se na snimku da je Lamaprd prepustio Balaku da izvede slobodnjak, a onaj gol Drogbe, ja ne znam, da pokušvam ono na treningu, dao bih ga iz 500 šuta

jbg, bilo nekad

Prije 20 godina majkaro. Moze se reci vise nije ni relevantno. Pricace se o nama kao o Unitedu.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.