Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 5: Wrexham (A) 07.03. u 18:45

Istaknuti odgovori

Sutra vece gostovanje Wrexhamu u malo neobicnom terminu.

FA kup je jedina realna mogucnost za trofej ove sezone, tako da ovdje treba zapeti. Wrexham je ostvario 2 promocije zaredom, jer se digao iz 4. u 2. ligu u 2 godine. Veliki novac je ulozen, dobra ekipa se napravila, atmosfera ce biti top. U Championshipu se bore za play-off pozicije, mozda cak udju u Premiership uz malo srece. Vrlo nezgodan tim i tipicna situacija gdje nasi kiksaju ili odigraju lose poslije onakve odlicne partije na Villa Parku.

Liam je vec rekao da ce se ekipa mijenjati, slijedi rotacija u naredne 3-4 utakmice. Bilo bi lijepo da vidimo Laviju barem nekih 45 min. Delap bi morao startati, Govnaćo i Neto pretpostavljam takodjer. Treba sacuvati Palmera i Zoaa sto je vise moguce. Nazad Sarr obavezno, Hato takodjer treba nastaviti u dobrom ritmu. Steta sto nemamo Buonanotea vise, ovo su tekme za njega.

• Popularna objava

Da malo produzimo mastu o trofeju ove sezone. Dva omladinca su krenula sa ekipom Derry i Kavuma-McQuuen, obojica krilni igraci I voleo bih da upisu minute, mozda da jedan od njih i startuje sto da ne. Hato, Josh, Sarr, Santos, Lavia, Delap svi oni treba da pocnu mec i po mogucnosti i da ga zavrse. 

------------Jorgi-------------

Gusto---Josh---Sarr----Hato

-------Lavia-----Santos-----

Neto-------Derry------Garna

-------------Delap----------

To je to. 

• Autor

3-4-3 formaciju ocekujem. Wrexham jedna od jacih ekipa na prekidima, valjda ce ovi mekusci nazad znati odigrati odbranu.

Premalo kreacije imamo naprijed, moglo bi biti patnje za stvaranje sansi.

Nebitno kakva je postava i kakva ce igra biti, samo da se ovo dobije bez umaranja prvotimaca i da se niko ne povredi naravno.

Lavia mOzda cak i startuje protiv PSZa, znacio bi nam mnogo to je sigurno.

• Autor
1 hour ago, Wisey said:

Premalo kreacije imamo naprijed, moglo bi biti patnje za stvaranje sansi.

Ocekivano sve. Vrlo losa postavka, ali razumijem zelju trenera da zastiti sve prvotimce za PSG. Problem je samo sto zbog povreda Gittensa i Estevaa nemamo sirine u napadu, pa na kraju dodjes u situaciju da se ovako patis. Sreca nasa izjednacismo prije kraja poluvremena, inace bi jos gore bilo. Delap izmislio gol. Nismo sutnuli inace, uzasna igra. Odmah u drugom treba uci mali Derry ili Guiu da pojacamo napad. Takodjer Lavia ima zuti, a sudija je ocigledno dosao sa zadatkom da pomogne neko iznenadjenje u FA kupu tako da bih gurnuo Essuga mjesto njega.

Ne bih se kladio da ovi debili nazad, mislim na trojac Imbecil- Tosin - Badiashile, nece jos jedan gol pokloniti protivniku. U njih nisi siguran da je na drugoj strani moja raja s termina. Ne znam samo zasto je morao sklanjati Filipa s gola. Ako ce vec braniti kontra PSG onda mu trebaju minute i kontinuitet. Imbecil je imao svoje sanse, i danas je 3 puta mogao izici na onu loptu. 

• Autor

Uzasna utakmica, katastrofa. Hvala Bogu provukosmo se nekako u narednu rundu, ovo je bolno lose. Izvukao nas je onaj sretni gol Josha.

Ne treba zaboraviti ovaj mec, jer Uprava mora vidjeti sta neki igraci pokazuju. Zaista su Badiashile i Tosin diletanti teske klase. Spori, tromi, mekani. Toliko losih reakcija u jednom mecu nisam vidio odavno. Zamjeram Liamu sto je izbacio naseg najboljeg stopera danas, Sarra. Dodaj na to sve imbecila na golu i dobijes ovakvu odbranu. Veceras da su ispred njih Kante, Makelele i Essien skupa bili, ne bi pomoglo.

A dobro klasična kup utakmica izrazitog favorita na gostovanju protiv niželigaša. Niželigaš se napali jer im je to događaj godine, favorit sklepa neki sastav od rezervista pod parolom "lako cemo", i eto drži ne daj, pa kako bude na kraju, uglavnom nista što već nije milion puta viđeno.

Pojedinci nisu propustili priliku da još jednom pokažu koliko nisu ni za klupe u ozbiljnom klubu, tako da to je to.

Bitno da smo nekako prosli, sumnjam da ce se neko vec u ponedeljak sjecati ove utakmice.

Kakvo pomracenje svesti. Nastavljamo gde smo stali. Realno nismo zasluzili prolaz dalje. Ne znam sta je bilo gore, stav igraca ili trener koji pocinje mec protiv drugoligasa sa 5 stopera. 

Meni je ova utakmica iskreno bila uzivancija za gledati u neku ruku, bila je nekako prava engleska utakmica, Wrexamovi bekovi lome noge protivnika, fizicki jaka i zahtjevna. Mi sa igracima koji nikada ne igraju zajedno neprirodna formacija i neprirode pozicije. Ono sto je dobro u ovim situacijama, moze se vidjeti koliko su neki pojedinci zaista losi i koliko nemaju kvaliteta za ovaj klub, naravno znamo svi o kome se radi, stoperski duo TOSIN i Badi, takodjer i neki novi momci dobijaju minute, to je lijepo za vidjeti. Na kraju se proslo i sa tim kombinovanim sastavom i vecina ekipe je odmorena i spremna za PSG.

Lijepo se predstavio Wrexam igrali su do zadnjeg atoma snage, tvrdi fudbal sa dosta fizike, svaka im cast. Nisu imali srece za onaj treci gol ali sta je tu je, nadam se da ce dogurati do play offa ove sezone.

Odlican zdrijeb, igramo kuci, konacno malo srece i za nas, Arsenal se provlaci opet drugoligas, City opet jak protivnik, idealno bi bilo u polufinalu da se sastanu City i Arsenal a da mi idemo na lakseg protivnika.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.