Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 4: Hull City (A) 13.02. u 20:45

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Rosenior protiv svojih. Moj jedini cilj za ovu utakmicu je da vidim Sarra na terenu. Ako na ovoj utakmici ne može da mu se pruži prilika, onda smo ga bezveze dovodili. Odmoriti neke igrače, ako bude dobar rezultat na poluvremenu izvesti iz igre još neke bitne. 

Imamo dovoljno vremena za oporavak igraca. Ne treba mijenjati vise od 2-3 igraca a ako bih prioritizirao odmor to bi bili Caicedo, Enzo i Pedro zbog minuta provedenih na terenu u proteklo vrijeme.

Ocekujem Sarra u prvih 11, ne znam sta je sa Lavie s obzirom da se vratio timskim treninzima ali trenutno imamo problem koga staviti u vezu ako bi odmarali i Caiceda i Enza. Jedino James tu da igra uz Santosa. Kako god, prolazak ne smije doci u pitanje i vazno je da nastavimo sa dobrim igrama. Imat cemo 8 dana odmora do meca sa Burnleyem, dakle ne treba previse rotirati vec bas nuzno one glavne igrace koji su mozda preforsirani i slicno.

FA kup je jedan od trofeja za koji smo u igri, vjerovatni jedini kojeg imamo sansu osvojiti. Zato treba svako kolo i svakog protivnika ozbiljno shvatiti. Nakon tekme nek im da 2-3 dana odmora, Burnley nas ceka tek u iducu subotu.

U normalnim okolnostima bi se naravno rotiralo, ali ne sad. Zelim da vidim sto vise dobrih akcija kao protiv Leedsa. 

Dobra pobjeda.

Sarr solidan, imao jedno vrhunsko dubinsko dodavanje za gol sansu.

Neto odradio posao naprijed. Delap, iako je dao par asistencija, sa onom debilnom reakcijom zasjenio sve.

Bitno da smo odradili posao kako treba. Nadam se laksem zrijebu i u narednoj rundi. Fino bi bilo da za promjenu igramo kuci.

Pogledao sam pola utakmice. Bitno je da nismo dopustili iznenađenje i da se nismo puno napatili. Vjerovatno najlakša utakmica do kraja sezone. Riješili smo se obaveza već u petak i sad se ekipa može posvetiti narednim izazovima. Konačno će Rosenior imati 7 dana između dvije utakmice da malo više radi sa ekipom.

3 hours ago, Wisey said:

Wrexham u gostima u sljedecoj rundi. Moglo je gore, a moglo i bolje. Zelio sam domacu utakmicu. Ako se ne udje ozbiljno u mec, imat cemo problema.

Utakmica u gostima nam je prednost. Nismo najbolji kod kuce. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.