Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 25: Wolves (A) 07.02. - 16:00h

Istaknuti odgovori

Hahah baš relo, ovako izgleda nacrtan kiks😁

U suštini ovo danas je pravi primjer nagazne mine, gostuješ ekipi koja je vec ispala, ljudi su totalno rastereceni bez trunke nekog moranja. Rasterecena ekipa je opasnija od ekipe sa bilo kakvim imperativom, tako da maksimalan oprez i bez unapred upisanih bodova.

Na nama je da napravimo dobar pocetak, jer oni se nece nesto specijalno boriti ako ne osjete krv, zamka je ako mi uđemo u utakmicu onako kako znamo "ni tamo ni ovamo".

U nekoj utakmici ce morati i Palmera procepiti. Najbolje prilike za to su mu Wolves, Leeds i Burnley. Od ove 3 Leeds je najjaci i vec nas je tukao ove sezone. Ili je mozda Merson u pravu kad kaze da mu je uz Jacksona bilo mnogo lakse igrati. Delapa bi takodjer isforsirao, nek spoji momak 5 utakmica pa da vidimo imal ista od njega. Ako ne moze neki gol utrpati ovakvima, pisi propalo.

Wolvesi ce igrati opusteno, a daleko od toga da su katastrofalni kako se u jednom momentu bodovno cinilo. Otkinuli su bod Unitedu na OT, te propisno namucili Arsenala. Nama su u kupu 3 gola zabili. Mi moramo mijenjati i poboljsavati ofanzivu protiv ovakvih protivnika, bas sad imamo odlicnu sansu da mnogo toga novog isprobamo. Ako se krene igrati kao pod Marescom onda se drugi rezultat u smislu igre ne moze ni ocekivati. Besmisleno sporo i sterilno kruzenje lopte okolo, tzv. "recikliranje" bez imalo okomitih dodavanje, bez protrcavanja u prostor i bez riskiranja. To je nas nacin. 

Na treneru je da isproba neke svoje ideje. Nadam se da Govnaćo nece igrati iako nam je jedini desnjak na krilnim pozicijama.

Ja bih krenuo sa Zoao Pedrom na lijevom krilu, da ulazi u sredinu. Desno Estevao, sredina Palmer, Caicedo i Enzo. Nazad ionako je svejedno sta ce staviti, svi su u 5 deka. Mali Josh nema brzinu reakcije i okretnost za desnog beka na ovom nivou, ako ga misle tu forsirati tesko da ce biti top igrac. Bolje da pokusaju stopera napraviti od njega.

U zadnje vrijeme nešto bolje igraju i svako se pomuči da ih dobije tako da ne očekujem da ih pregazimo nego da to bude opet uz dosta muke pobjeda. Ovdje se bodovi ne smiju prosuti.

Imamo i sastav

Sanchez

Gusto Fofana Chalobah Cucurella

Santos Caicedo Enzo

Palmer Pedro Neto

17 minutes ago, Adi said:

U zadnje vrijeme nešto bolje igraju i svako se pomuči da ih dobije tako da ne očekujem da ih pregazimo nego da to bude opet uz dosta muke pobjeda. Ovdje se bodovi ne smiju prosuti.

Imamo i sastav

Sanchez

Gusto Fofana Chalobah Cucurella

Santos Caicedo Enzo

Palmer Pedro Neto

Fali ti igrac u napadu 😃

Wolves je izveo bas napadacki prvih 11. Tu su Arokodare, Armstrong, Hwang a pored njih ofanzivni igraci su jos Mane ovaj bek Bueno koji je tehnicki jaci od svih nasih krilnih igraca osim Estevaa.

Mozda bi nam godilo da izadju i igrati ofanzivno. Najvise se treba cuvati Arokodarea koji je izuzetno fizicki jak a i brz. Oni su i poceli igrati bolje kada su napravili promjenu u prvih 11 sa nekoliko drugih igraca.

Sto se nas tice ocekivao sam Estevaa u prvih 11, medjutim ok mi je postava s obzirom da su James i Gittens out a Garnacho kurcu ne valja, tako da su Neto i Gusto ocekivan izbor. Sve u svemu kiks se ne smije desiti, nadam se da nasi nisu psihicki i fizicki iscrpljeni od Arsenala ali mi moramo dobijati ovakve meceve.

Protivnik ti 2 penala bukvalno pokloni za 45 minuta. Inteligentne reakcije Zoaa Pedra oba puta, bas ih je fino izvukao. Sudija na mjestu, jos se ljudi imaju obraza buniti. Ovakav mec se nece ponoviti zadugo, ali za nas bitno da barem Palmera malo krene. Vec protiv Leedsa ocekujem mnogo tezu borbu.

• Popularna objava

Jako vazna pobjeda. Nismo igrali na nekom maksimalnom nivou ali nismo ni trebali. Uspjesno smo se odbranili, mogli smo i bez onog primljenog gola. Bitno je da smo igrace sacuvali za sljedecu utakmicu. 

Drugo poluvrijeme kao pod celavim, preslikano sve. Tesko ce biti izbiti taj pristup u glavama igraca i nauciti ih da se mora 90+ minuta maksimalno odigrati svaki mec. Izmjene lose ovaj put, trebalo se ranije i radikalnije mijenjati. 

U utorak Leeds, potom Hull u FA kupu i onda 7 dana odmora pred Burnley. Otvara nam se prilika za solidan niz i hvatanje samopouzdanja jer nas poslije ceka derbi do derbija do kraja sezone.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.