Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 21: Fulham (A) 07.01. - 20:30h 

Istaknuti odgovori

Tesko gostovanje Fulhamu nas ocekuje veceras sa McFarlaneom ponovo na klupi. Novi sef Rosenior ce biti na tribinama i poceti sluzbeno s vodjenjem treninga a prvi njegov mec je gostovanju Charltonu u FA kupu za vikend.

S obzirom da Liverpul gostuje Arsenalu sutra, imamo veceras priliku da se bodovno izjednacimo. Fulham nece biti lagan zalogaj, ali se nadam da se mozemo polako rjesavati Marescinih ideja i uz povratak Caiceda, te Cucurelle doci do 3 bobe.

Redovna su nam mušterija, ali sa njima nikad nije lako. U zadnjih njihovih 10 utakmica u svim takmičenjima je ili bilo neriješeno ili je neko pobijedio 1 razlike. Bilo je rezultata od 1-0 do 5-4. Mi smo ih dobili sa hendikepom na početku sezone, ali rezultat nije bio realan. Nalaze se u ovoj grupi od 10 ekipa u 4 boda i potpuno je svejedno da li pored imena kluba piše 5. ili 14. mjesto. Naše 5. mjesto samo stvara privid da smo bolji od nekoga, a to su samo 3 boda više od 11-opasiranog Fulhama.

Utakmicu će voditi McF ali ne znam je li po Roseniorovim okvirnim uputama. Kako god, treba roditi 3 boda ovdje a kvalitetom igre se zamarati od naredne utakmice. Valjda napokon vidimo Neta na klupi, za njegovo dobro.

• Autor

Opet nas igrac unistio utakmicu i nadanja u 25. minuti glupim crvenim kartonom. Do kraja ako se bod izvuce mrka kapa, al bice bas tesko izdrzati.

Liama ceka bas tezak posao.

Naša nedisciplina prelazi sve granice. Nije bilo nikakve potrebe da se dobije onaj crveni karton, a nakon toga je uslijedio spektakl. Pa ne možete vas trojica dobiti žuti karton za prigovor. Neka prigovara jedan ako baš mora. Enzi je peti karton, srećom su se restartovali pred prošlo kolo. Caicedo je uhvatio zadnji voz za fasovati suspenziju.

Couch je u poluvremenu protiv Sitija uspeo da izvuce neku reakciju od igraca i znatno su bili bolji u nastavku, nadam se da moze slicno nesto i sad da se desi. Barem da izgledamo kao tim koji zeli pobedu.

• Autor

@Adinemoj tako, ovo je maksimum sto ovi igraci mogu. Mi smo lose poslozeni. Barem tako neki forumasi tvrde.

Al su Brentford i Fulham samo takve ekipe.

Čupavi da se izvine citavoj ekipi i treneru za veceras. Momci su pokusali s covjekom manje, zasluzili smo barem bod. Na kraju odbijanac i bezveze gol presudi.

Liamu sretno ali zadatak je jako tezak. Treba mu dati vremena. Ono sto ocekujem od prve utakmice je borba i jednostavnija igra, ostalo je manje vazno sad.

Opet Marseska i njegove izmene......

Od kluba je napravljena teska sprdnja. Rosenioru zelim sve najbolje ali pored ovih idiota supljoglavaca u klubu nece on nista moci da uradi. Ako mu ne dovedu 2 iskusna igraca eto na leto novog kouca. 

A sto se tice meca, u ovim okvirima sa igracem manje dobri smo bili. 

Detalji odlucuju a to je pas Lena i majstorija Wilsona. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.