Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 17: Newcastle United (A) 19.12. - 13:30h

Istaknuti odgovori

Vec vidim ovu utakmicu. Svake godine nam je ista prica. Odlazimo porazeni i potuceni. Oni su fizicki jaka ekipa, kuci kad igraju idu svaki kontakt i duel na rub faula a publika skace, stvara ogroman pritisak na sudiju koji svira odnosno ne svira kako mu tribine kazu. U prvih 20ak minuta se desi nekoliko takvih situacija koje, ili rezultiraju isprovociranim startovima nasih igraca ili kiksevima u odbrani. U svakom slucaju smo donji.

Jedini nacin da se nadigraju je iskljucivo kroz puno kretanja i brzim dodavanjima, protok lopte gdje nijedan igrac nema viska dodir. Mi ne igramo takav fudbal, zato im lezimo kao ekipa. Kod nas je bitno da je svaki igrac na svojoj poziciji, ne daj Boze neka neocekivana kontra ili tranzicija iz oduzete lopte da se odigra.

Tesko je neki optimizam naci, oni koji vjeruju u pobjedu ne znam na osnovu cega temelje to uvjerenje, osim nekog navijackog navlacenja.

Poslije Njukasa slijedi nam 7 dana odmora pa nek dobro zapnu sutra i iznenade nas. Treba reci i da protivniku skoro citava odbrana fali zbog povreda.

6 minutes ago, reLo said:

Ako pobijedi Newcastle i Villu, Maresca će imati moju bezrezervnu podršku do kraja sezone makar ispali iz lige. 😀

Imao je sansu kod mene, nije je iskoristio :D

Nijednog ozbiljnog ofanzivca nemamo na klupi.

Sanchez
Gusto-Chaloba-Fofana-Cucu
James - Caisedo
Neto-Palmer-Garnacho
Joao pedro

Na klupi nema ni Gittensa ni Esteva

A nek je Enza konacno malo na klupu stavio, drzi ga stalno ko da je Lampard iz 04/05 sezone. 

S klupe nemamo nikakvih dzokera, znaci prvih 11 mora rijesiti mec.

15 minutes ago, Wisey said:

A nek je Enza konacno malo na klupu stavio, drzi ga stalno ko da je Lampard iz 04/05 sezone. 

S klupe nemamo nikakvih dzokera, znaci prvih 11 mora rijesiti mec.

Ma cim se vratio Palmer i Enzo dobio konacno malo odmora. Ne vidi Santosa kao zamjenu za Enza nego vise kao zamjenu za Moia, govorio je o tome na presici. 

Navijački se nadam pobedi, ali ono malo što sam gledao Njukasl, ono su nabrijani psi, kvalitet nije na njihovoj strani, baš naprotiv, ne očekujem laku utakmicu

ja više ne znam šta je sa izostankom nekih igrača, samo se trudim nekako da preskočim izjave mareske, znači samo tih 90minuta, može i radio prenos

20. minuta 2-0, laganini. 5 godina isto svaki put, karanje fizicki, fudbalski i takticki. Nama bi bolje bilo da smo ostali u Londonu i upisali 3-0 za zelenim stolom, bar bi se odmorili pred iducu utakmicu.

Reece slobodnjak plus odlican individualni potez Pedra nam donesose bod. Iskreno iznenadio sam se nastupom Njukastla, pogreska Howea da nije malo povukao ekipu u drugom i pustio nasima loptu. Presjekao ih je taj prvi gol.

Toliko prostora u drugom poluvremenu, toliko kontri 4 na 4, 5 na 5 i nijedan gol iz neke izradjene akcije, poteza ili protrcavanja.

Bod koji ne znaci puno ali dobro je bar da nismo 5. godinu zaredom porazeni na isti nacin. 

Svejedno, celavi nas je kostao svojim manevrima i postavkom bodova. Zasto nije Reece igrao beka a Santos sa Caicedom kad vec Enzo odmara? Morali smo tako poceti.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.