Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

1/4 finala: Cardiff City (A) 21:00h

Istaknuti odgovori

Legendarna, istorijska sansa da se udje u 1/2 finale.

Gostujemo Kardifu, prvoplasiranoj ekipi trece lige Engleske. Kakav god sastav Maresca izveo pobeda je obavezna i podrazumevajuca.

---------------Jorgi--------------

Josh----Chalobah----Tosin---Hato

-------Caicedo-------Santos------

Estevao-----Buonanote----Gittens

----------------Guiu--------------

U drugom poluvremenu dati sansu Walshu, Mheuki i jos nekom klincu jer STVARNO ocekujem da navedena prva postava moze i mora da zavrsi ovo najkasnije do 60og minuta.

Od preostalih ekipa u takmicenju nama je pao ubedjivo najlaksi protivnik i to mora da se kapitalizuje.

S velikom čežnjom iščekujem ovu utakmicu. Ovo je jedinstvena prilika da se dođe do ranog, a možda i jedinog trofeja ove sezone. Pobjeda mora biti, ali ne bih rekao da će biti previše lagana, posebno što očekujem da će izvesti skroz drugi sastav. 

EDIT: Tolika je čežnja da me sada šok strefio kad sam ušao na aplikaciju i vidio da igramo večeras. Ubijeđen sam bio da je sutra utakmica. 

Nama bi trebao kao ici na ruku njihov pokusaj presinga, jer ljudi ne igraju bunker, ne stoje svi iza lopte i zele se nadigravati. A ono totalna blamaza, jednom usli u 16 metara i puknuli po golu.

Majke mi nekad treba samo 4-4-2 old skul i rokaj naprijed. I to je bolje od ovog uzasnog, sterilnog, ziheraskog, sahovskog fudbala koji gledamo. Ne znam jel strah kod igraca da ce ih klupirati ako promijene poziciju, probaju nesto neocekivano, utrce s krila u sredinu ili kao bek da odu u napad itd... Rekao bih da je to u pitanju.

Patnja teska, umjesto da ih lagano rijesimo. Bas je mucno bilo. Na kraju uz dosta srece ipak prolazak dalje.

Drago mi je da su Hato i Santos imali solidne meceve, a Josh odlican. Nepravedno ih je prekrizio celavi. 

Facundo mali ima slifa, za mene zasluzuje vise minutaze i u Premiershipu. Vidi se kad je s boljim igracima okruzen da zna igrati. Govnaćo fina 2 gola. Zoao Pedro ni protiv treceligaskih stopera ne moze razliku napraviti a Guiu ocaj zivi. Gittens me razocarao, ovo nece biti dovoljno od njega pogotovo kako Govnaćo igra. 

• Popularna objava

U suštini prolaz je jedino vrijedno pomena uz minute za neke momke koji to zaslužuju.

Ostalo sve isto, isti recept kao i do sad protiv slabih ekipa, sklepa se neki sastav, taj sastav doživi fijasko, bez igre, 0 svega, onda ubacuj sve "bitnije" igrace sa klupe i cekaj da neko ima svoj dan pa da individualni kvalitet riješi utakmicu.

Nema tu neke igre, nekog sistema, sve  nesto na silu, prvo poluvrijeme od veceras je prvo poluvrijeme protiv Leedsa, to je ta mjera u pet deka, samo što je Leeds bolja ekipa od Cardiffa pa su na pauzu otisli sa 2-0.

Nemam pojma, neka nam je bog na pomoci u ovom mrtvilu, ne smijem jos ni pomislit na gostovanje Newcastlu, u petak navece cu se pocet psihicki spremat.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.