26. novembar 2025.26. nov comment_369009 Ranije je dogovoren dolazak Kazahstanskog čuda od djeteta. Danas je zabio prvi gol u Ligi Prvaka za Kairat. Rođen je 3 mjeseca nakon što smo plakali zbog promašenih penala Terrya i Anelke. Pridružuje se ekipi narednog ljeta. Dastan Talgatuly Satpaev 12. 8. 2008. Alma-Ata, Kazahstan Napadač Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_369010 Ovo je novi Aguero. Po svemu slice, od konstitucije do stila igre. Prijavi
27. novembar 2025.27. nov comment_369013 Fakat smo puno talenata "poklopili", ali neće svako od njih uspjeti. Dati gol u Ligi prvaka sa 17 godina nije mala stvar. Prijavi
3. decembar 2025.3. dec comment_369176 Može li ovak doći u januaru, ne može biti gori od ova dva panja. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec Autor comment_369240 Daj i Emeghu odmah, tjeraju ga govnjivom motikom iz Strasbourga. Valjda je izjavio da je mislio da je Strasbourg klub u Njemačkoj kad su ga htjeli dovesti. Prijavi
4. decembar 2025.4. dec comment_369242 Da, to je izjavio u najnovijem intervjuu misleći da će ispasti smiješan. Ispao je glup. A pošto smo mi džennet za glupane - welcome aboard. Prijavi
28. juli28. jul comment_373762 Lijepa završnica kod prvog i akcija kod drugo gola, fizicki mi izgleda jako dobro Prijavi
12. august12. aug Autor comment_374155 Danas puno 18 godina i zvanično dobija dozvolu da nastupa za Chelsea. Prijavi
12. august12. aug comment_374163 Upravo on je jedan od onih za koje bih volio da dobiju neku sansu pa cak i ove sezone ali za to bi morali imati oformljen squad a ne 40 igraca Prijavi
14. august14. aug Autor comment_374209 Posudba u Burnley, vjerovatno jaka Championship ekipa nije loša opcija. Napadač od 18 godina na posudbi u timu koji se bori za opstanak u PL nije najsretnije rješenje. Bolje ovako. Prijavi
17. august17. aug comment_374238 Bice zanimljivo i nadam se da ce se naigrati Burnley je danas igrao 2 2 sa WHU i ponovo su jedni od favorita za povratak u PL sretno Prijavi
27. august27. aug Autor comment_374495 Imaju dosta napadača tako da ćemo ga za početak više gledati na krilu ili iza napadača. Jedan od konkurenata je i Broja. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374758 Fleming izgleda odlazi iz Burnleya a Broja mi je karina svakako. Dobro obratiti paznju na ovog momka, samo nek ostane zdrav citavu sezonu, iskreno mislim da bi moglo biti nesto od njega Prijavi
3. septembar3. sep comment_374880 Biće ovaj igračina, gledam hajlajtse kakvu kontrolu lopte ima i kakvo ubrzanje. Samo su ga poslali u glup klub na posudbu. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374889 Neka dobar je klub, naucice jezik, navici ce se na fizicke zahteve igranja u Engleskoj, igrace solidno jake takmicarske meceve s obzirom odakle dolazi. Ne vidim da bi ga bilo koji PL klub forsirao vise. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374890 14 minutes ago, Whisper said: Neka dobar je klub, naucice jezik, navici ce se na fizicke zahteve igranja u Engleskoj, igrace solidno jake takmicarske meceve s obzirom odakle dolazi. Ne vidim da bi ga bilo koji PL klub forsirao vise. A, na kraju krajeva, što je i vjerovatnije - tamo će i ostati ako se Burnley vrati u PL, jer naši ne mogu odoljeti zovu lahke pare. Prijavi
3. septembar3. sep comment_374891 1 hour ago, reLo said: A, na kraju krajeva, što je i vjerovatnije - tamo će i ostati ako se Burnley vrati u PL, jer naši ne mogu odoljeti zovu lahke pare. Ja se slazem, al ko Real. 15 miliona, 18 buy back i to je to. Prijavi
3. septembar3. sep Autor comment_374892 38 minutes ago, Whisper said: Ja se slazem, al ko Real. 15 miliona, 18 buy back i to je to. To ćemo moći kad se malo finansijska situacija popravi. Do tada je daj što više keša da poravnamo knjige. Prijavi
13. septembar13. sep Autor comment_375213 On 8/14/2026 at 11:26 PM, Adi said: Posudba u Burnley, vjerovatno jaka Championship ekipa nije loša opcija. Napadač od 18 godina na posudbi u timu koji se bori za opstanak u PL nije najsretnije rješenje. Bolje ovako. Zato se sad bori za opstanak u Championshipu. Zadnji su, bez ijedne pobjede. Prijavi
17. septembar17. sep comment_375263 I inace 4-6 weeks out, hamstring injury, rehabilitaciju radi kod nas dakle racunaj 6-8 weeks out Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.