Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Burnley (A) 22.11. ~ 13:30h

Istaknuti odgovori

Necu moci gledati utakmicu ali ne bi bilo lose barem malo promjesati prvih 11. Ono sto Maresca sigurno ne smije raditi je mijenjati svih 11 igraca za utakmice sa Burnleyem/Barselonom/Arsenalom, jednostavno niti to ima logike niti treba prioritizirati jedno takmicenje u odnosu na drugo.

Cucurella mora igrati sve 3 utakmice ali ako bih ga vec stedio to bi bilo danas protiv Burnleya jer on mora igrati protiv Yamala i Sake. Caicedo moze komotno odmoriti danas a Santos da uskoci. Eventualno jos vidjeti sa Jamesom da preskoc Burnley a odigra obje naredne. 

Steta za Palmera, radovao sam se njegovom povratku. Nadam se da je Delap nabio malo kondiciju i snagu jer nam treba.

Estevao mora igrati protiv Barselone u prvih 11 i zbog Yamala da ne bude na klupi dok Yamal igra.

15 dana je strucni stab imao da spremi ovih par utakmica i 15 dana vise za treninge igraca koji nisu s reprezentacijom. 

Nemamo izgovora za danas. Burnley nije ono sto je nekad bio pod Dycheom, i 3 boda se moraju donijeti.  

Necu moci uzivo gledati ali pokusat cu da premotam ako me ne budu hebavali iz Arena Sporta opet.

15 hours ago, reLo said:

@chiba s kim igramo?

Nemoj se zajebavati, sad će se Spaha setiti da nije dovoljna notifikacija sa desne strane, nego da ti stiže i na gmail obaveštenje, a onda ja mogu reći, ako nije problem, šta ako zaboravim android, onda da ti u vidu sms stigne obaveštenje da je utakmica za pola sata da imaš vremena da stigneš kući

2 hours ago, Wisey said:

Necu moci uzivo gledati ali pokusat cu da premotam ako me ne budu hebavali iz Arena Sporta opet.

Isto sam imao problem sa Arenom, ali zavisi od interfejsa ako me razumeš, Sportklub je imao opciju da izabereš nekako jasno tačan "dogadjaj" preko Eona, na Orionu je to bilo malo smotano uredjeno, samo te ubaci u live

e sad ima Arena i na Eon... ne znam šta koristiš za gledanje kanala, a androdi box zavisi ponovo od operatera

Meni je ovo bila najvažnija utakmica od ove 3 koje cemo odigrati u 7-8 dana, najvažnije u smislu da smo ovo morali pobjediti, dok ce protiv Barcelone i Arsenala to biti šansa da se nadigravamo protiv velikih ekipa i da vidimo gdje smo trenutno, ali Burnley je se morao pobjedit.

Tako da iz tog nekog ugla sam zadovoljan, 3 boda i to je ono najbitnije.

Odrađeno onako kako sam očekivao. Uspjeli smo pobijediti da se previše ne oznojimo i da ne uđemo u neizvjesnu završnicu. Na ovakvim utakmicama se na kraju pravi razlika jer će ih vjerovatno svi konkurenti pobijediti. Ko ne pobijedi zaostaje. A sada naši stari dužnici Barcelona.

Koliko je Burnley los, strasno. Ljudi su zalutali u Premiership. 

Mi smo usli previse nonsalantno u utakmicu. Da je neka druga ekipa bila na suprotnoj strani, sa onakvim pristupom uvalili bi nam 2 komada u prvih 20ak minuta. Poslije toga smo dosli malo do daha i poveli. Kasnije umjesto da ubacimo u brzinu vise i zabijemo ovima 3-4 komada, mi smo poceli nase standardno poigravanje, seva okolo i slicno. Srecom smo dobro prosli. Na kraju sto @King Chelsearece, 3 boda pisi. Ostalo sve brisi. Koliko je ovo vazna pobjeda pokazalo se poslije nakon kikseva konkurenata.

Samo jedna stvar mi se nikako ne svidja. Poceli su igraci mnogo sebicnosti pokazivati. Posebno mi smeta sto se poslije jedne greske ne dodaje vise lopta tom igracu. Recimo, kad Pedro dade Delapu, ovaj pogrijesi i onda u sljedece 2-3 akcije Pedro ima loptu, Delap u odlicnim pozicijama i ovaj mu ne da loptu. Posalje Netu ili vrati nazad Enzu. Bas onako ofirno i namjerno. Takodjer i Delap je bio sebican 2 puta.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.