9. novembar 2025.9. nov comment_368796 Danas uvaljao 2 gola Lilleu za pobjedu od 2-0 i proboj u top 4 za Strasbourg. Pratite li ga, hoće li biti dobro pojačanje? Prijavi
9. novembar 2025.9. nov comment_368800 3 hours ago, reLo said: Danas uvaljao 2 gola Lilleu za pobjedu od 2-0 i proboj u top 4 za Strasbourg. Pratite li ga, hoće li biti dobro pojačanje? Bio je dugo povrijedjen, mjenjao ga je onaj Panichielli koji je briljirao, naravno da smo se odmah poceli povezivati i sa njim. Sto se Emeghe tice meni se ne svidja, slican kao Ekitike samo losiji, naravno to je samo moje vidjenje. Sve u svemu nece skoditi u rosteru, posebno jer se Delap za sada ne snalazi ali mislim da nijedan nije kalibar za Chelsea (nazalost). Prijavi
3. maj3. maj comment_372380 Ušao 15 minuta u utakmici koju su svjesno pustili niz vodu i koja im ništa ne znači i ostao ležati poslije kraja utakmice. Prijavi
3. maj3. maj comment_372381 Teško nama sa ovakvim pojačanjima, i sljedeća sezona borba za top 10. Prijavi
24. juli24. jul comment_373550 Muče ga još povrede od prošle sezone izgleda, do tada nije imao nikakvih problema. Zabio je i gol u trening utakmici na kojoj je i došlo do povrede. Šteta Prijavi
subota u 06:362 dana comment_375404 Tolko dobar da sam morao da udjem da mu ubacim sliku, a od novembra prošle godine napisali smo čitava 4 posta o njemu ajde bar ga diablo nije pohvalio Prijavi
Prije 11 sat11 h Autor comment_375408 Pored Pedra i Welbecka, teško da će se naigrati. Može tražiti šansu samo u mogućnosti da se jedan od njih ozlijedi na duže vrijeme. Prijavi
Prije 11 sat11 h comment_375409 Igrat ce vise od Welbecka, bio je povrijedjen i sad se vraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.