Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Wolves (H) 08.11. ~ 21:00h

Istaknuti odgovori

@reLone da se nikom temu otvoriti a ipak pisemo uvijek 😅

Danas pobjeda ne smije doci u pitanje, bilo bi lijepo da nekog rijese sa 3-4 gola razlike bez povlacenja i taktiziranja. Protivnik nakon 10 utakmica ima 2 boda, nema se tu sta dodati.

Eventualnom pobjedom veceras prelazimo Tottenham, Sunderland i nekog od dvojca City/Liverpool (a mozda i oba) koji sutra igraju medjusobno te spustamo razliku za liderom na -6. Malo je reci must-win mec.

Ljudi su došli da se brane 90 minuta što nije iznenadilo nikoga, osim našeg trenera koji je krenuo sa 2 krila čiji je stil igre "daj im loptu u prostor i nek trče za njom", a na klupi ostavio dvojicu koji su u stanju nekoga i da predriblaju. Prvih 45 minuta bačeno, nadajmo se boljem u nastavku sa uvođenjem Steve i Gittensa.

Lepa pobeda da pred pauzu budemo tamo gde nam i jeste mesto, i pored svih povreda, kratkih priprema, zgusnutog rasporeda, sumnjam da je u ovom trenutku vise moglo

Prvo poluvrijeme sam vec opisao u prethodnom postu, drugo smo mnogo bolje odigrali. Brze lopta ide, vise kretnje i odmah sanse dolaze. Estevao podigao igru u napadu za nivo vise, sto su ispratili ostali. 

Na kraju fina pobjeda za odlazak na pauzu. Nadam se da ce se Palmer uskoro vratiti, jako nam je potreban.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.