Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Qarabag (A) 05.11. ~ 18:45h

Istaknuti odgovori

Qarabag ima bodova koliko i mi nakon 3 meca. Izgubili samo od Bilbaa, a i to nije bas glatko bilo. Prema tome ne ocekuje nas lagan mec. Ipak ovakve se utakmice u Ligi Sampiona moraju dobijati ako zelimo zadrzati sanse za plasman u top 8. Sastav treba promijesati radi svjezine. Ne vidim razloga da Santos, Lavia, Estevao, Gittens i Hato ne zaigraju ovdje. 

Za sve receno se slazem osim da se Bilbao napatio s njima, razbili su ih i samo jedna ekipa je postojala na terenu.  Krajnji rezultat cak i ne pokazuje koliko su bili nadmocni, posebno u prvih 45 min.

https://www.rezultati.com/r/?t=1&id=CEjhkiHi 

Ocekujem Delapa u sastavu, ocekujem iskupljene za onu glupost protiv Wolvesa u kupu. Volio bi i Laviu da vidim od prve minute. Gittens lijevo i Hato lijevo. 

Ocekujem da Delap pocne s klupe a da Guiu ili George igraju spica barem u pcoetku. Za krila je Adi sve rekao, Gittens i Estevao u prvih 11 jer ce iduci mec u ligi igrati Garnacho i Neto. Lavia, Santos u vezi, Hato LB dok ce Tosin, Achempong na stopere a eventualno Gusto RB.

Sve vec vidjeno i unaprijed sto znamo. 

Mogu reci da mi se ne svidja ovo totalno mijenjanje 10-11 igraca jer samim time ogranicavas sebe u odabiru 11 za naredni mec tj. namece se da tih drugih 11 igraju za vikend. Mada kad skontam koliko imamo problema sa povredama i nespremnoscu nekih igraca mozda je ovo fakat bolje ovako. 

Tosin, Fofana, Lavia, Caicedo, Enzo i Joao Pedro svi su roviti cijelu sezonu, na to dodaj Jamesa kojeg ne smijemo preforsirati fakat se namece samo od sebe da se puno rotira. Ne znam, ne mogu biti pametan. 

Sto se tice ocekivanja, kiks protiv ovih popisali bi se na pobjedu protiv Tottenhema tako da moramo pobjediti kako umijemo i znamo pogotovo sto bi nas gurnulo korak dalje prema top 8. A naredno kolo u LS igramo protiv Barselone na Bridzu. 

Ocekujem pobjedu naseg tima od 2:1, golovi Estevao i Gittens.

27 minutes ago, chiba said:

šta je ovo, pa sad će ponovo Žao Pedro da trči u prazno, ubiće ga Mareska sa ovim rasporedom, samo čekam da se i on povredi

Daje mu a bit of confidence posto je dao gol na prosloj pa da udje u formu 😁

Ovdje ce izgleda bod biti puna šaka brade.

Domacin premotivisan, mi pogubljeni ne mozemo se sastavit.

Mi smo im dopustili da se razmašu, užasno poluvrijeme Hata, baš jedna užasna individualna partija, dugo nisam gledao lošiju.

Ljudi nabrijani, grizu, tuku se za svaku loptu a nasi usli "lako cemo". Jos kad smo poveli tek je tad krenula zahebancija. Kad ono preokret i sad valja i 1 bod iscupati. Odbrana im poklonila 2 gola, tj. Hato direktan krivac jer je dekoncentrisan.

Nek malo vide da ovo nije Konferencija, treba se namuciti za pobjedu u LS.

Usla komplet prva postava i za vise od 35 minuta ne mogu postici jedan gol igracima Qarabaga koji su mrtvi i ne mogu hodati. Sta reci na ovo njesra..

• Popularna objava

baš mi je krivo, sad moram da kažem da su krivi i pojedini igrači i trener sa njima

Za Žao Pedra krivim trenera, već sam 5x napisao da on treba da igra isključivo devetku, plus što sam i pre utakmice napisao da treba da odmori ali ajde, odluka trenera

Dzordz kao duh, a povezano sa ovim pre, odluka trenera

Stavio je Gtinesa i Estevaa, što sam podržao, mali Estevao, ne znam, iz utakmice u utakmicu me oduševljava na sitnice i detalje, i što je najbitnije, dečko isporučuje

Gitens podbacuje, Laviju nema potrebe da komentarišem, Santos je igrač koji mislim da može da bude jako dobar, ne vrhunski, ali mislim da može biti odličan ali sa njim mora da se radi, i mora da ima pored sebe nekog uz koga će da uči

Hato iz jedne u drugu lošu paritju i to ponovo na tom nekom štoperu, ponovo odluka trenera.

Delap totalna dekocentracija, osim par detalja ništa korisno nije uradio, nažalost, jako je loše krenuo sezonu, a baš sam se radovao .....dzabe

ponavlja se ono čega sam se plašio, naš trener se loše snalazi u ovom formatu, gubi se sa sastavima, sa povredama, sa izmenama.....

i da se razumemo, lako je ovo moglo da ode u drugom pravcu, i da izgubimo i da pobedimo...

Gledao sam samo prvo poluvreme(posle presao na demoliranje Panatenikosa u Areni). Na vreme smo dali gol i umesto da ih nagazimo i zavrsimo posao u prvom poluvremenu do kraja smo primili dva glupa gola. Diskutabilan penal definitivno ali i neozbiljna i nonsalantna igra veceg dela ekipe. To je ona moja prica o mentalitetu gde ti medju igracima nemas taj gen da je svaka utakmica jednako vazna a nemas ni autoritet trenera sa im to nametne.

Sastavom sam bio iznenadjen bas, ocekivao sam Hata na levom beku(ispade da bi bilo bolje) a u napadu Guiua. Nije bilo potrebe da se Cucurella i JP trose na ovom mecu. Svako ko danas radi skauting i analize protivnika vidi svaku nasu slabost i debelo je naplati jer nas celavko ne ume za promenu nikog da iznenadi. Sve se desava po sablonu pa se na taj nacin i gube bodovi.

Hato se raspao do poluvremena, covek ga drzi u igri. Pa uradi nesto neocekivano nekad, rizikuj, nemoj da se krijes iza svojih skandaloznih izjava ko pickica neka. Odmah na poluvremenu ga vadis iz igre i ubacis bilo kog stopera,  i prelazis na 3-2-3-2. 

Tosa--Chalobah--Cucu

James--Caicedo

Estevao--Santos--Gittens

JP--George

Od 60og minuta po potrebi pravis preostale izmene i teraj. Sto je najjace ovu formaciju posle mozes da prilagodjavas po zelji jer i dalje imas oba beka i dovoljno krila na terenu da se vratis u pocetnu formaciju. 

Ziheras, sahista i veca pickica od vecine trenera koje smo gledali sve ove godine.

I ja sam popizdio na Hata ali sto kaze King, pozitivno mi je vise to sto ga je ostavio nakon tih gresaka nego da ga je izvadio. Na ovaj nacin mu je dao podrsku koja moze biti od vece koristi nego da ga je izbacio na pol i mozda pobjedio mec ali Hata sjebao do kraja karijere u Chelseau vrlo vjverovatno.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.